Gość: Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:44 co myślice o a klasie oczywiście mercedesa ale nie tego najnowszego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Piotr Re: Mercedes-Benz Klasa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:38 Tragedia sztywny i niski posiadam ten model to mój najgorszy samochód jaki posiadałem. Link Zgłoś
Gość: zaharias Re: Mercedes-Benz Klasa A IP: *.chello.pl 04.02.05, 19:59 Czy ja wiem... raczej dla przykasiastych Pań, niż panów Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Mercedes-Benz Klasa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:39 Wyśmienity choć nie na miasto . Chciałem samochód do miasta a kupiłem na trase. Jakość materiałów najwyższej jakości oczywiście w klasie kompaktowej. Link Zgłoś
Gość: FF Re: Mercedes-Benz Klasa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:45 >ale nie tego najnowszego? co do nienajnowszego to trudno mi cokolwiek powiedzieć. W powszechnej opinii uchodzi raczej za auto mało przyjazne człowiekowi. Co do nowego modelu, tego po wrześniu 2004, to mogę wyrazić całkiem pochlebną opinię. Problem leży w tym, że są to bardzo różne samochody, albowiem chyba nikt nie potrafi umożliwić takiego indywidualnego złożenia sobie samochodu jak właśnie mercedes. Możesz sobie zamówić podstawowy model z podstawowym tylko wyposażeniem, silnik benzynowy lub diesel o różnych parametrach technicznych, a także możesz do samochodów z wybranymi silnikami zamówić całą masę różnych dodatków, takich nawet jak np automatyczna klimatyzacja czy lampy ksenonowe. Ja tam osobiście nie narzekam na ten samochód, ale przyznam, że autko mam dośc wypasione, a dieselek 1991 ccm i 109 KM jest najlepszym tego typu silnikiem z tych które miałem możliwośc dotychczas używać.... Link Zgłoś
Gość: Uzytkownik Merca Re: Mercedes-Benz to tragedia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 10:17 Merc ładnie wygląda, w wielu miejscach jakość materiałów gorsza niż Natasza- Printz,żadnej gwarancji, przeczytaj sto razy umowę zanim kupisz Merca, nic nie przysługuje, tylko wyrzucenie kasy. Silniki bardzo głosne, zuzycie paliwa dalekie od tego co podaje producent. Jesli bedziesz miał problem z mercem to możesz tylko zostawić go na ulicy i kupić nowy, przedstawiciele merca nie odpisuja nażadne reklamacje.. Link Zgłoś
wojtekg1981 Re: Mercedes-Benz Klasa A 05.02.05, 11:38 mnie sie podoba ten co jest teraz w sprzedazy ale cena zabujcza Link Zgłoś