Dodaj do ulubionych

SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rodzinny

30.11.04, 14:03
STOJE PRZED DYLEMATEM ZAKUPU SAMOCHODU (UZYWANEGO 2-3 LETNIEGO)
I WŁASNIE NIE WIEM JAKI WYBRAC CZY MITSUBISHI SPACE STAR CZY FORDA FUSION CZY
FIATA STILO
SZUKAM PORADY-CHODZI MI CZY TE SAMOCHODY SA AWARYJNE JAKIE SA NAJCZĘSTSZE W
NICH USTERKI JAKI JEST KOSZT NAPRAW EW.PRZEGLĄDÓW
BARDZO BĘDE WDZIĘCZNA ZA PORADĘ
MONIKA
Obserwuj wątek
    • Gość: Milan Re: SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:09
      1. wylacz capslocka
      2. fusion w tym zestawieniu pasuje jak pies do jeza
      3. stilo ma dobre ceny
      4. space star jest calkiem niezly duzo miejsca ekonomiczny malo awaryjny ale
      czesci niekoniecznie tanie

• Gość: Woman28 Re: SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:12
      Jeśli to ma być auto rodzinne to space star bo fusion i stilo to auta.....małe.
      • Gość: Mialn Re: SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:37
        Stilo Multiwagon bynajmniej nie jest male
        a miejsca ma sporo wiecej niz Spacestar
        • Gość: Woman28 Re: SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:47
          Skoro ktos pyta o space star+stilo i fusion, to nie jest oczywistym które stilo
          ma na mysli.
    • Gość: Kuba Re: SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:33
      Polecam Space Stara ,pozatym wystarczy wejsc na forum kazdej marki i obraz jak
      na dłoni
    • pysiaczek1 Re: SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rod 30.11.04, 15:00
      chodzi mi o samochód rodzinny-pozatym najbardziej mi odpowiada Spadce Star Czy
      jest jakieś forum nt tego samochodu Gdzie mogę je znależć
      Monika
      • Gość: Paul Re: SPACE STAR,FUSION CZY STILO-jaki samochód rod IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 19:05
        Wchodzisz na forum w www.mitsubishi.com.pl/
      • Gość: Kokeeno Google Twoim przyjacielem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.04, 19:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka