Dodaj do ulubionych

Ej,combi potrzebne natychmiast!

IP: *.toya.net.pl / 10.0.227.* 12.05.02, 11:20
Pies mi sie rozrosl,i musze kupic combi.Pan sie upiera na Toyote,najlepiej
corolle-mala kobietka to i auto male:))A mnie jest wszystko jedno,byle jezdzilo
bez wizyt u majstra no i nalezalo do gatunku "niechodliwych" na ulicznym rynku
szarpanym.Help!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Ej,combi potrzebne natychmiast! IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 12.05.02, 14:35
      Marea z bajerami, tani i niechodliwy, nie rzuca sie w oczy a przy tym calkiem
      sympatyczny. Jezeli zalezy Ci na oszczednosci to JTD 1.9 jest dobrym wyborem.
      • Gość: math Re: Ej,combi potrzebne natychmiast! IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:53
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Marea z bajerami, tani i niechodliwy, nie rzuca sie w oczy a przy tym calkiem
        > sympatyczny.

Tylko nie FIAT, d dodaktu uzywany.... Krzysiek chyba chce sprzedać, ze rzuca Ci
        taka propozycje.
        Lepiej juz Mercedes w124 - duzy, wygodny, nie do zdracia
        Albo Jakis japonczyk np Primera Kombi - ma świetne notowania w ADAC, a wśród
        złodzei - wręcz przeciwnie.

• Gość: cc Re: Ej,combi potrzebne natychmiast! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 18:40
          Nissany kradną coraz bardziej i to głównie Primerę.
          Marea odchodzi w zapomnienie.
          NINO! Chcesz kupić nowy czy używany?
          • Gość: Nina Re: Ej,combi potrzebne natychmiast! IP: *.toya.net.pl / 10.0.227.* 14.05.02, 16:46
            Gość portalu: cc napisał(a):

> Nissany kradną coraz bardziej i to głównie Primerę.
            > Marea odchodzi w zapomnienie.
            > NINO! Chcesz kupić nowy czy używany?
            Jak najbardziej uzywany-syf,jaki moj pies pozostawia w kazdym miejscu,w ktorym
            przebywa dluzej,niz 5 min.przechodzi ludzkie wyobrazenie,co w polaczeniu z nowym
            samochodem doprowadzilo by mnie do stanu permanentnej depresji...No i pewnie nic
            innego bym nie robila jak tylko pucowala,szorowala i odkazala:))

• Gość: ptica Re: Ej,combi potrzebne natychmiast! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.05.02, 14:26
      Polecam Primerkę, tym bardziej, że jeżdzę nią od miesiaca. Nie tak długa, jak
      Mondeo, dużo miejsca, tania przy zakupie (trzy i pół letni samochód kosztował
      31% ceny pierwotnej). I mam nadzieję, że niezawodna. Mareę odradzam. Patrząc na
      doświadczenia znajomych z tym samochodem i moje z Punto stwierdzam, że już
      nigdy nie kupię taniego Fiata, do którego części nie dość, że często się psują,
      to jeszcze kosztują niewiele mniej niż do japończyków.
      • Gość: Jarek Re: Ej,combi potrzebne natychmiast! IP: 80.72.33.* 13.05.02, 14:34
        A moze...
        Citroen Xsara Break, a jak niechodliwy to z oszczednym, niezawodnym,
        wolnossacym dieslem 1,9 D. Jak ma byc dynamiczniejszy to z 2,0 HDi.
        Polecam, bo sam wyjezdzilem sie Xsara z tym silnikiem (1,9 D) i przez trzy lata
        padl JEDYNIE przekaznik swiec zarowych.

Pozdr

J.
      • Gość: Sławek Re: Ej,combi potrzebne natychmiast! IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 13.05.02, 17:23
        Gość portalu: ptica napisał(a):

Ale okazja he he !!!
        A ja farajer myslałem,ze roczny samochód kosztuje 31% ceny pierwotnej ;-(

pozdrawiam

tania przy zakupie (trzy i pół letni samochód kosztował
        > 31% ceny pierwotnej).
        • Gość: ptica Re: Hi, hi, okazja IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 11:33
          Jeśli przyjrzysz się cenom innych samochodów, to zauważysz, że typowa strata
          wartości wynosi około 50% w przeciągu 3 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka