Dodaj do ulubionych

MAPA SAMOCHODOWA POLSKI - GPS

21.01.05, 12:15
Kto mi podpowie gdzie (i jaka najlepiej) kupic mape do systemu nawigacyjnego.
Moj system nawigacyjny to TomTom wersja 3.0 ale nie jest, niestety
zaopatrzony w Mape Polski.
Pozdrawiam,
M+
Obserwuj wątek
    • Gość: geograf Re: MAPA SAMOCHODOWA POLSKI - GPS IP: *.pool8022.interbusiness.it 21.01.05, 12:42
      jak na razie nie ma drog w Polsce. Jak wybuduja to beda naniesione na mape. Na razie jest
      mapa fizyczna. Wyrzuciles kolego pieniadze w bloto. W Polsce wystrczy miec kompas albo
      orientowac sie po mchu w lesie. Obrasta drzewa od polnocy.
      • mkornet Re: MAPA SAMOCHODOWA POLSKI - GPS 21.01.05, 13:07
        Gość portalu: geograf napisał(a):

> jak na razie nie ma drog w Polsce. Jak wybuduja to beda naniesione na mape. Na
        > razie jest
        > mapa fizyczna. Wyrzuciles kolego pieniadze w bloto. W Polsce wystrczy miec komp
        > as albo
        > orientowac sie po mchu w lesie. Obrasta drzewa od polnocy.

HA, HA, HA, Geograf... jestes dowcipny. Pieniedzy w bloto nie wyrzucilam,
        uzywama mojego TomTom'a ku wielkiemu zadowoleniu juz od dluzszego czasu. Dziala,
        niestety tylko do zachodniej granicy Polski (w kierunku - na wschod) . Droga do
        Warszawy jest prosta, ale bardzo czesto musze sie poruszac po terenach, ktore sa
        mi zupelnie nieznane. Stad zapotrzebowanie.......

• Gość: jocek Re: MAPA SAMOCHODOWA POLSKI - GPS IP: 195.116.5.* 21.01.05, 13:25
          TomTom fajna sprawa, tyle, że w Europie zachodniej. Mapy rzędu 1:50k z
          routingiem na Polskę to automapa (PDA) i gpmapa 3.0, ale nie działaja z
          magellanem. Myślę, że jeszcze długo ta sytuacja sie nie zmieni, bo Polska nie
          jest chyba dla Magellana interesującym rynkiem. I musze tu wspomniec także o
          systemach klasycznych vdo dayton i blaupunkt, o których ozywiona dyskusje
          prowadziłem z inną-bajką kilka postów niżej. Chyba więc pozostanie Ci kupić na
          Polskę coś innego ;-((
          • Gość: geograf Re: MAPA SAMOCHODOWA POLSKI - GPS IP: *.pool8022.interbusiness.it 21.01.05, 13:43
            juz pisalem ... -KOMPAS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka