Dodaj do ulubionych

ekonomisci zabijaja indywidualizm

IP: 217.153.117.* 24.05.02, 16:04
przednionapedowy jaguar oparty na mondeo juz jest
a teraz jeszcze nowy najwiekszy bentley bedzie na plycie audi a8
Obserwuj wątek
    • Gość: 130rapid To jest bool! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 20:25
      Gość portalu: darekk napisał(a):

> przednionapedowy jaguar oparty na mondeo juz jest
      > a teraz jeszcze nowy najwiekszy bentley bedzie na plycie audi a8

I te wszystkie małe peugeotopodobne citroeny, volkswagenopodobne seaty,
      fabiopodobne polo, o współczesnych amerykańcach nie wspomnę (trzy nazwy dla tego
      samego modelu). Jeżeli kiedyś padniesz ofiarą porwania (nie życzę) to po ciemku
      nie poznasz, czy wiozą cię Audim, VW, Seatem, czy Skodą. ;-)
      Największy upadek zaliczył citroen. Śmiech mnie bierze, gdy twierdzą, że Picasso,
      C3 i C5 to szczyt awangardy. Hi hi, C3 jest tak podobna do 2CV, jak kaszalot do
      kaczki. Gdzie w C5 podział się duch tej wielkiej, kosmicznie i lekko rysowanej
      sylwetki "bogini" DS?
      Rzygać się chce.
      (Całe szczęście, że mamy w swoich garażach "odtrudki" - Ty swojego "dziadka"
      125p, a ja swoją czerwoną sportową "babcię").
      • Gość: bObO Re: To jest bool! IP: *.chello.pl 24.05.02, 22:25
        Gość portalu: 130rapid napisał(a):

(...)

> Największy upadek zaliczył citroen. Śmiech mnie bierze, gdy twierdzą, że Picass
        > o,
        > C3 i C5 to szczyt awangardy. Hi hi, C3 jest tak podobna do 2CV, jak kaszalot do
        >
        > kaczki.

Tu się Stotrzydziestko z tobą nie zgadzam. Wyżej krytykujesz podobne do siebie
        nadmuchane paskudy, a przecież C3 jest ich dokładnym zaprzeczeniem! Abstrahując
        od tego, że wg mnie jest piękny (bo o gusta nie warto się spierać), to na pewno
        nie można mu odmówić indywidualizmu. A że nie jest wierną kopią 2CV? I bardzo
        dobrze, tu chodzi o ducha - małe autko, a przestronne wewnątrz, poręczne i
        sympatyczne.

> Gdzie w C5 podział się duch tej wielkiej, kosmicznie i lekko rysowanej
        > sylwetki "bogini" DS?
        > Rzygać się chce.

Tu pełna zgoda.
      • Gość: Marcel Off topic IP: *.subnet-52.med.umich.edu 24.05.02, 22:51
        Sorry, ze zasmiecam watek:
        Jakis tydzien temu przekonywalismy sie z Markiem gdzie wlacza sie klakson w
        Skodzie S100. Marek jest pewien swego, a ja swego. Przydalaby sie opinia kogos
        trzeciego
        ;-)

Dzieki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka