Gość: darekk IP: 217.153.117.* 24.05.02, 16:04 przednionapedowy jaguar oparty na mondeo juz jest a teraz jeszcze nowy najwiekszy bentley bedzie na plycie audi a8 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 130rapid To jest bool! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 20:25 Gość portalu: darekk napisał(a): > przednionapedowy jaguar oparty na mondeo juz jest > a teraz jeszcze nowy najwiekszy bentley bedzie na plycie audi a8 I te wszystkie małe peugeotopodobne citroeny, volkswagenopodobne seaty, fabiopodobne polo, o współczesnych amerykańcach nie wspomnę (trzy nazwy dla tego samego modelu). Jeżeli kiedyś padniesz ofiarą porwania (nie życzę) to po ciemku nie poznasz, czy wiozą cię Audim, VW, Seatem, czy Skodą. ;-) Największy upadek zaliczył citroen. Śmiech mnie bierze, gdy twierdzą, że Picasso, C3 i C5 to szczyt awangardy. Hi hi, C3 jest tak podobna do 2CV, jak kaszalot do kaczki. Gdzie w C5 podział się duch tej wielkiej, kosmicznie i lekko rysowanej sylwetki "bogini" DS? Rzygać się chce. (Całe szczęście, że mamy w swoich garażach "odtrudki" - Ty swojego "dziadka" 125p, a ja swoją czerwoną sportową "babcię"). Link Zgłoś
Gość: bObO Re: To jest bool! IP: *.chello.pl 24.05.02, 22:25 Gość portalu: 130rapid napisał(a): (...) > Największy upadek zaliczył citroen. Śmiech mnie bierze, gdy twierdzą, że Picass > o, > C3 i C5 to szczyt awangardy. Hi hi, C3 jest tak podobna do 2CV, jak kaszalot do > > kaczki. Tu się Stotrzydziestko z tobą nie zgadzam. Wyżej krytykujesz podobne do siebie nadmuchane paskudy, a przecież C3 jest ich dokładnym zaprzeczeniem! Abstrahując od tego, że wg mnie jest piękny (bo o gusta nie warto się spierać), to na pewno nie można mu odmówić indywidualizmu. A że nie jest wierną kopią 2CV? I bardzo dobrze, tu chodzi o ducha - małe autko, a przestronne wewnątrz, poręczne i sympatyczne. > Gdzie w C5 podział się duch tej wielkiej, kosmicznie i lekko rysowanej > sylwetki "bogini" DS? > Rzygać się chce. Tu pełna zgoda. Link Zgłoś
Gość: Marcel Off topic IP: *.subnet-52.med.umich.edu 24.05.02, 22:51 Sorry, ze zasmiecam watek: Jakis tydzien temu przekonywalismy sie z Markiem gdzie wlacza sie klakson w Skodzie S100. Marek jest pewien swego, a ja swego. Przydalaby sie opinia kogos trzeciego ;-) Dzieki! Link Zgłoś