Dodaj do ulubionych

CWANIAK TWARDZIEL>>>> .......malolat gównairz !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:08
jadechalem wczoraj do domu spokojnie bez pospiechu(WARSZAWIE) (ok.90-100 km/h
na trasie)NAGLE ZAUWAZYLEM ZE Z TYLU ZAPIER...LA COS Z ZAWROTNA PREDZKOSCIA
OTOZ ZJECHALEM(JAECHALEM Z ZONA I DZIECKIEM) NA SRODKOWY PAS.OCZYWISCIE
KIEROWCA PO WYPRZEDZENIU NAGLE ZWOLNIL I ZACZAL JECHAC "NORMALNIE".ZUWAZYLEM
ZE KILKAKROTNIE ROBIL TAKIE WYBRYKI INNYM KIEROWFCOM.NA SWIATLACH JUZ
ZJEZDZAJAC Z TRSY STANELISMY BOK W BOK A MI SZCZEKA
OPADLA......................... ...POZA TYM ZE BYLO TO NOWE BMW 5 TO SIEDZIAL
ZA KIEROWNICA 18 LETNI GOWNIRZ Z CZAPECZKA NA BOK I Z USMIECHEM NA GEBIE OD
UCHA DO UCHA PATRZAC NA MNIE IGNORANCKO(TAK JAKBY CHCIAL POWIEDZIEC "JA MAM
FAJNIEJSZA BRYKE I MALO ROZUMU"NO ALE NIE DODAL ZE TATUNIO MU KUPIL AUTKO BO
SAM JEST TAKI BEZRADNY I MALY BIEDNY NIEKOCHANY HA HA.SRANIE W BANIE ! A OBOK
NIEGO TYLE SAMA LETNIO BLONDYNECKA (SERIO). JAK BOGA KOCHAM ZACZELEM WYSIADAC
I CHCIALEM MU DAC W PYSC ALE ZOAN ZACZELA TAK KRZYCZEC (CHYBA ZE STRACHU) ZE
JA SAM SIE PRZESTRASZYLEM,DZIECKO ZACZELO PLAKAC ITP.
MAM NAUCZKE NIEDAM SIE PONIESC EMOCJOM JAK Z DZIECMI I ZONA JADE NIE WARTO
ICH STREU ALE JESLI DOPADNE TAKIEGO "PSEUDO FAJANSA " KTORY TAKIE NUMERY
WYWIJA TO MU CHYBA ZAPIERDO ......................LE !!!!
NERWY MI JUZ PUSZCZAJA.CZY WAS TEZ MOZE SPOTKALY PODOBNE SYTUACJE!CO
ROBICIE!!!
POZDRAWIAM I SZEROKICH BEZPIECZNYCH I BEZSTRESOWYCH PODRÓZY !
Obserwuj wątek
    • szymizalogowany Re: CWANIAK TWARDZIEL>>>> ....... 24.01.05, 11:13
      Oj nie zazdrość, nie zazdrość... zawiść to takie polskie uczucie.

Co ci zrobił, że go bić chciałeś? Czy to jego wina, że ty masz żone, dziecko i
      kompakta 1.6, a on nową bejcą jeździ?

Poza tym jak jechałes 90-100 i jak go zobaczyłeś to zjechałeś na środek to
      czemu wogle blokowałeś lewy pas wcześniej?
      • Gość: olo Re: CWANIAK TWARDZIEL>>>> ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:15
        Nie krzycz tak!
      • Gość: marcin1 Re: CWANIAK TWARDZIEL>>>> ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:36
        nie mam kompakta.nowy z salonu 3.3 2005 kawal bryki.to wlasnie jest polskie
        myslemie od razu kompakt 1.6.
        zalosne.a bic go chcialem ze malo nie spowodowal kilka wypadkow.ktos musi
        reagowac ludzie !!!!
        • szymizalogowany Re: CWANIAK TWARDZIEL>>>> ....... 24.01.05, 11:38
          Gość portalu: marcin1 napisał(a):

> nie mam kompakta.nowy z salonu 3.3 2005 kawal bryki.to wlasnie jest polskie
          > myslemie od razu kompakt 1.6.
          > zalosne.a bic go chcialem ze malo nie spowodowal kilka wypadkow.ktos musi
          > reagowac ludzie !!!!

3.3 litra?

Przecież napisałeś, że koleś spojrzał na ciebie z pogardą bo jechałeś gorszą
          bryką. A jak ty masz nowy z salonu 3.3 (Camry?) to co on jechał 545i że miał
          lepszą?

Nie kłam.
    • apodemus Nie krzycz (--& & #35; 62; wyłącz CAPS) 24.01.05, 11:14
      Rozumiem, że sytuacja Cię wku... zdenerwowała, ale sądzę, że przyczynisz się do
      zmniejszenia poziomu agresji na drodze reagując na takiego gnoja... spokojem.
      Może się tym zarazi? A jeśli nie to trudno. Bądź wspaniałomyślny, puść go
      przodem - i życz mu (bezgłośnie i bezgestowo) szybkiego napotkania radaru w
      krzakach :-)
      Pozdrawiam na spokojnie
      • apodemus off topic 24.01.05, 11:17
        nie wiem skąd te znaczki, napisałem --> a wyszło to co wyszło...
        Apodemus zmotoryzowany :-)
        • Gość: verte Re: off topic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:18
          U mnie też,też nie wiem skąd.Pzdr.
    • Gość: verte Re: CWANIAK TWARDZIEL& & #35; 62;& & #35; 62;&  IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:16
      To zobaczyłeś że dzieciak i dopiero wtedy zamierzałeś mu wpierdzielić wcześniej
      ci to nie przyszło do głowy.A jakbyś zobaczył łysego karka to pewnie odwróciłbyś
      główkę i udawał że nie widzisz i że wszystko ok.Hehehe sam jesteś gó..arz
      tffardzielu.Spróbuj z dorosłymi na przyszłość.
      • szymizalogowany Re: CWANIAK TWARDZIEL& & #35; 62;& &# 24.01.05, 11:19
        > To zobaczyłeś że dzieciak i dopiero wtedy zamierzałeś mu wpierdzielić
        wcześniej
        > ci to nie przyszło do głowy.A jakbyś zobaczył łysego karka to pewnie
        odwróciłby
        > ś
        > główkę i udawał że nie widzisz i że wszystko ok.

buhahahhahahahaha

Pewnie tak by było (i zresztą się nie dziwię, ja też bym wtedy zaczął się bawić
        radiem albo udawał, że się nie patrzę bo jestem czymś strasznie zajęty :)
    • edek40 Re: CWANIAK TWARDZIEL& & #35; 62;& & #35; 62;&  24.01.05, 11:21
      Nie daje sie sprowokowac. Jesli tylko mi sie udaje odgrywam sie na takim cwaniaczku na zakretach. Z reguly sa to mistrzowie prostej. To naprawde duza frajda jak dojdziesz takiego kmiota i zaczynasz ogladac spektakl przyspieszania, hamowania, opisywania luku kwadratem itp. Trzeba tylko uwazac, aby kretyna nie wyserwowac z jezdni. Zemsta powinna miec swoje granice. Wtedy cieszy...
      • Gość: ToyOwner Re: CWANIAK TWARDZIEL& & #35; 62;& &# IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:28
        Ja to też lubię. Zwłaszcza na łuku Trasy AK, w zakrętach (wysokość
        Powązkowskiej. Ta uwaga o "opisywaniu łuku kwaddratem" jest super.
    • Gość: nie bede logowac! Za duzo czytasz forum auto-moto IP: 217.17.35.* 24.01.05, 11:26
      a) gdybys sobie spokojnie jechal i nie zjezdzal z pasa lewego, to bylby problem
      malolata, by wykazac sie inteligencja i sprawnoscia w ruchu przy wyprzedzaniu
      prawa strona.
      b) samochod i panienka nie maja tu nic do rzeczy.

Mnie najbardziej rozbawia jak jezdze swoim samochodem (a jest tez nowy i klase
      ma wyzsza od BMW5) w miescie lewym pasem w miare spokojnie i odstresowany, a z
      tylu zestresowany frustrat - przedstawiciel handlowy, albo co gorsza "rajdowe
      Tico" lub Fabieda. Poci sie, meczy sie - prawy pas pusty, a on koniecznie chce
      przejechac nade mna. Tak to jest jak ktos mieszkal w miejscowosci skladajacej
      sie z 10 gospodarstw i jednej dwupasmowej drogi miedzynarodowej. Ta miejscowosc
      nie byla pewnie nawet oznakowana jako teren zabudowany, a koles przeniosl swoje
      zwyczaje do miasta. I taki nadety przedstawiciel handlowy, albo wasacz w Tico
      widzi przed soba bryke, co w sekunde by go wyprzedzila, ale MUSI udowodnic, ze
      to on jest mistrzem prostej.
      Mnie to bawi, a nie przyczynia sie do pojscia z piesciami do wasacza.
      • szymizalogowany Re: Za duzo czytasz forum auto-moto 24.01.05, 11:36
        Piszesz, że masz samochód nowy i klase wyższy niż BMW5. Z tego wnoszę, że to
        np. Mercedes klasy S.

Z drugiej strony pie..sz jak potłuczony banialuki
        o "wąsaczach", "fabiedach", "przesdtawicielach handlowych" itd. Ciekawe jak
        ktoś kto pisze takie bzdury zarobił na nową S-klasę.

Poziom twojej wypowiedzi sytuuje cię raczej wśród sfrustrowanych posiadaczy
        kompaktów 1.6.

Kto ma nową S-klasę to nie ma czasu ani ochoty siedzieć na tym forum i pieprzyć
        bzdur o jeździe lewym pasem i przedstawicielach w tico.
        • Gość: Nie bede logowac! Re: Za duzo czytasz forum auto-moto IP: 217.17.35.* 24.01.05, 11:49
          szymizalogowany napisał:
          > Z drugiej strony pie..sz jak potłuczony banialuki
          > o "wąsaczach", "fabiedach", "przesdtawicielach handlowych" itd

Wybacz, mi, ale swoja wypowiedz trzeba dostosowac do poziomu interlokutora. W
          przeciwnym wypadku nastepuje problem komunikacyjny (polecam Ci przeczytac
          stosowna literature z zakresu psychologii komunikacji) i twoj respondent nie ma
          zielonego pojecia o co chodzi. Te banialuki podkreslaja wypowiedz oraz stanowia
          pewnego rodzaju metafore personifikujaca obawy. Zwroc uwage, ze post
          rozpoczynajacy temat nie zostal napisany w formie luznej, spokojnej. Jest w nim
          wiele cech agresywnych. Nigdy nie moralizuje sie czlowieka niezrownowazonego
          (nadal polecam literature o poziomach komunikacji) - przynosi to odwrotny
          skutek.
          • szymizalogowany Re: Za duzo czytasz forum auto-moto 24.01.05, 11:57
            Gość portalu: Nie bede logowac! napisał(a):

> szymizalogowany napisał:
            > > Z drugiej strony pie..sz jak potłuczony banialuki
            > > o "wąsaczach", "fabiedach", "przesdtawicielach handlowych" itd
            >
            > Wybacz, mi, ale swoja wypowiedz trzeba dostosowac do poziomu interlokutora. W
            > przeciwnym wypadku nastepuje problem komunikacyjny (polecam Ci przeczytac
            > stosowna literature z zakresu psychologii komunikacji) i twoj respondent nie
            ma
            >
            > zielonego pojecia o co chodzi. Te banialuki podkreslaja wypowiedz oraz
            stanowia
            >
            > pewnego rodzaju metafore personifikujaca obawy. Zwroc uwage, ze post
            > rozpoczynajacy temat nie zostal napisany w formie luznej, spokojnej. Jest w
            nim
            >
            > wiele cech agresywnych. Nigdy nie moralizuje sie czlowieka niezrownowazonego
            > (nadal polecam literature o poziomach komunikacji) - przynosi to odwrotny
            > skutek.

A według mnie to jesteś jakimś studentem zakompleksionym. Sorry takie mam
            wrażenie. Teraz, żeby zatrzeć pierwsze wrażenie pisania banialuk próbujesz
            produkować jakiś tekst używając zwrotów, które mają mnie przekonać, że jesteś
            poważny.

PS. Co do cholery wszyscy używają brzydkiego słowa "interlokutor" na tym
            forum ??? Jeden od drugiego się nauczył i teraz myśli, że jest strasznie mądry.
            Jakby nie można było po polsku napisać "rozmówca".
            • Gość: Nie bede logowac! Re: Za duzo czytasz forum auto-moto IP: 217.17.35.* 24.01.05, 12:19
              szymizalogowany napisał:

>Teraz, żeby zatrzeć pierwsze wrażenie pisania banialuk próbujesz
              > produkować jakiś tekst używając zwrotów, które mają mnie przekonać, że jesteś
              > poważny.

Przepraszam, wzialem ciebie na powaznie, ale jak widac nalezy jednak dodac pare
              wyrazow z forumowego podworka - czyli fabiedy, pana Zenka, gaziarza,
              kapelusznika, glupiej c.i.py, a od razu bedzie mozna z toba pogadac. Milo bylo!

Mam szczerze mowiac gdzies, co sobie o mnie myslisz. Nie naleze do obecnej mody
              gejowej, wiec twoje fantazjowanie o studencikach mnie nie interesuje.

PS. Sformulowanie "mam gdzies" - nie oznacza kompleksow, gdybym je mial
              usilowalbym ciebie przekonac, ze jest inaczej (i tu wpisywalbym stek bzdur
              uzurpujacych sobie prawo do slusznej opinii) - ja wyjatkowo "mam to gdzies"
              • Gość: gonska Re: Za duzo czytasz forum auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:07
                inetnum: 217.17.35.0 - 217.17.35.31
                netname: ATM-NET
                descr: Advanced Technology Manufacturing Inc.
                descr: ul. Grochowska 21a
                descr: Warsaw 04-186 Poland
                country: PL

To jaką furą tam parkujesz? Mam blizko z Saskiej Kępy, obejże chętnie
                • szymizalogowany Re: Za duzo czytasz forum auto-moto 24.01.05, 13:10
                  > inetnum: 217.17.35.0 - 217.17.35.31
                  > netname: ATM-NET
                  > descr: Advanced Technology Manufacturing Inc.
                  > descr: ul. Grochowska 21a
                  > descr: Warsaw 04-186 Poland
                  > country: PL
                  >
                  > To jaką furą tam parkujesz? Mam blizko z Saskiej Kępy, obejże chętnie

Hihi no to też tuż koło mnie, na kostce na wyjeżdzie stamtąd w stronę pętli na
                  Łukowskiej sobie często jazde na ręcznym ćwicze :)

Powiedz jaką rejestrację ma ta Twoja S-klasa :))
                  • Gość: Nie bede logowac! Re: Za duzo czytasz forum auto-moto IP: 217.17.35.* 24.01.05, 13:24
                    szymizalogowany napisał:

> Powiedz jaką rejestrację ma ta Twoja S-klasa :))

W1 SZYMI.

Pospiesz sie, bo chlopaki od pilnowania maja przerwe lunchowa.
                • Gość: Nie bede logowac! Re: Za duzo czytasz forum auto-moto IP: 217.17.35.* 24.01.05, 13:34
                  Gość portalu: gonska napisał(a):

> To jaką furą tam parkujesz? Mam blizko z Saskiej Kępy, obejże chętnie

gonska : netname: neoplus.adsl.tpnet.pl

descr: tp internet Sp. z o.o.
                  descr: Al. Jana Pawla II 12
                  descr: 00-124 Warszawa
                  country: PL

Za daleko jestes! Szkoda marnowac kasy na bilet.
                  • derduch Re: Za duzo czytasz forum auto-moto 24.01.05, 13:44
                    Żartujesz, prawda?

Tak ma cała neostrada :-))))

Koleś może być np. z Ursynowa.
                    • Gość: Nie bede logowac! Re: Za duzo czytasz forum auto-moto IP: 217.17.35.* 24.01.05, 13:59
                      derduch napisał:

> Żartujesz, prawda?

Tak zartuje, bo co mozna odpisac tej biednej gonsce. I Szymiemu, co juz wsiadal
                      do samochodu by zobaczyc Merola ze swoja rejestracja...Niech radosc nie
                      opuszcza normalnych.

• kklusek Re: Za duzo czytasz forum auto-moto 24.01.05, 14:15
          szymizalogowany napisał:

> Poziom twojej wypowiedzi sytuuje cię raczej wśród sfrustrowanych posiadaczy
          > kompaktów 1.6.

O wybacz, mam kompakta 1.6 ale jestem daleki od jakiejkolwiek frustracji!
      • niknejm Re: Za duzo czytasz forum auto-moto 24.01.05, 14:27
        Gość portalu: nie bede logowac! napisał(a):

> jak jezdze swoim samochodem (a jest tez nowy i klase
        > ma wyzsza od BMW5) w miescie lewym pasem w miare spokojnie i odstresowany, a
        > z
        > tylu zestresowany frustrat - przedstawiciel handlowy, albo co gorsza "rajdowe
        > Tico" lub Fabieda. Poci sie, meczy sie - prawy pas pusty, a on koniecznie
        > chce przejechac nade mna.

Wiesz, że łamiesz przepisy KD? Pewnie wiesz, ale Ciebie to bawi...

Pzdr
        Niknejm
    • Gość: Robert Ale cemu tak wzescys? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 14:10
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka