Gość: xxx IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 04.02.05, 12:28 nie moge przekrecic kluczyka w statyjce.Kierownica zablokowana.kto mi powie co jest,stacyjka siadla ,a moze da sie jakos zrobic. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wally Re: pomocy IP: 212.33.93.* 04.02.05, 12:35 spróbuj troszkę poruszać kierownicą, nawet jak jest zablokowana jest pewnien luz i próbuj przekręcić kluczyk. powinno pomóc :) Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 04.02.05, 12:39 robilam tak nic nie pomoglo ,chyba kompletnie siadla Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:58 poruszaj kierownica prawo lewo lekkimi skokami , przekrecajac ciagle kluczyk napewno da rade ! moze byc i napewno bedzie opor musisz do skutku Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 05.02.05, 13:06 zauwazylam w zamku jakby pekniecie ,tam gdzie wchodzi tylna czesc klucza.Czy to mozliwe aby tam peklo,?Dwie czesci zamka sie ruszaja,tak ma byc,a moze jednak peklo.Dzieki za porady. Link Zgłoś
Gość: przemas Re: pomocy IP: *.arkonskie.v.pl 08.02.05, 09:37 to najprawdopodobniej wina stacyjki raczej nie da sie jej zrobic bo sa one tak konstruowane ze producent nie zakBada wymiany bjakiejs czesci w danym podzespole proponuje ci kupic jakas uzywana Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 08.02.05, 15:22 Wlasnie kupilam uzywana stacyjke w auto-komisie.Odkrecilam obudowe plastikowa i juz zadowolona ,ze za chwile bede jezdzic.A tu masz ci los,sruby na stacyjce maja plaskie łepki tzw.urywane.Ipowstał problem jak je odkrecic,śrubokretem nie da rady.Nalezało by przeciac kontowka łepki,a takowej nie mam.I co robie dzwonie do mechanika.Wyobrazcie sobie ze zaden z mechanikow nie chce przyjechac do mnie,by naprawic na miejscu.Auto stoi w garazu,wiec jaki to problem.Nie rozumiem.Kazano mi przyprowadzic do warsztatu,to wtedy zrobia ,a jak mam przyprowadzic,jak kierownica zablokowana i koła?Nie skreca w zadna strone.Paranoja.Wiec wyglada na to ze bede chodzic pieszo,chyba ze kupie kontowke.Ito tyle co chcialam napisac. Link Zgłoś
Gość: on Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:43 buahaha dac kobicie samochod i popsuje, a najgorsze jest to ze naprawic nie umie :))) pzdr Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 09.02.05, 15:10 Te mądrala ,spróbuj sam odkręcić takie śruby to wtedy pogadamy.Jak chcesz wiedzieć to właśnie odkręciłam.Samochód chodzi jak ta lala.Poza tym sama wiele rzeczy w nim robie.Niejeden facet to potrafi. Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:44 Ej koles co sie z kobiety smiejesz ?? wez zabawki do innej piaskownicy Link Zgłoś