IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 04.02.05, 12:28
nie moge przekrecic kluczyka w statyjce.Kierownica zablokowana.kto mi powie
co jest,stacyjka siadla ,a moze da sie jakos zrobic.
Obserwuj wątek
    • Gość: wally Re: pomocy IP: 212.33.93.* 04.02.05, 12:35
      spróbuj troszkę poruszać kierownicą, nawet jak jest zablokowana jest pewnien luz
      i próbuj przekręcić kluczyk. powinno pomóc :)
      • Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 04.02.05, 12:39
        robilam tak nic nie pomoglo ,chyba kompletnie siadla
        • Gość: aniol_mr Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:58
          poruszaj kierownica prawo lewo lekkimi skokami , przekrecajac ciagle kluczyk
          napewno da rade ! moze byc i napewno bedzie opor musisz do skutku Pozdrowienia
          • Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 05.02.05, 13:06
            zauwazylam w zamku jakby pekniecie ,tam gdzie wchodzi tylna czesc klucza.Czy
            to mozliwe aby tam peklo,?Dwie czesci zamka sie ruszaja,tak ma byc,a moze
            jednak peklo.Dzieki za porady.
    • Gość: przemas Re: pomocy IP: *.arkonskie.v.pl 08.02.05, 09:37
      to najprawdopodobniej wina stacyjki raczej nie da sie jej zrobic bo sa one tak
      konstruowane ze producent nie zakBada wymiany bjakiejs czesci w danym
      podzespole proponuje ci kupic jakas uzywana
      • Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 08.02.05, 15:22
        Wlasnie kupilam uzywana stacyjke w auto-komisie.Odkrecilam obudowe plastikowa i
        juz zadowolona ,ze za chwile bede jezdzic.A tu masz ci los,sruby na stacyjce
        maja plaskie łepki tzw.urywane.Ipowstał problem jak je odkrecic,śrubokretem nie
        da rady.Nalezało by przeciac kontowka łepki,a takowej nie mam.I co robie
        dzwonie do mechanika.Wyobrazcie sobie ze zaden z mechanikow nie chce przyjechac
        do mnie,by naprawic na miejscu.Auto stoi w garazu,wiec jaki to problem.Nie
        rozumiem.Kazano mi przyprowadzic do warsztatu,to wtedy zrobia ,a jak mam
        przyprowadzic,jak kierownica zablokowana i koła?Nie skreca w zadna
        strone.Paranoja.Wiec wyglada na to ze bede chodzic pieszo,chyba ze kupie
        kontowke.Ito tyle co chcialam napisac.
        • Gość: on Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:43
          buahaha dac kobicie samochod i popsuje, a najgorsze jest to ze naprawic nie
          umie :))) pzdr
          • Gość: xxx Re: pomocy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 09.02.05, 15:10
            Te mądrala ,spróbuj sam odkręcić takie śruby to wtedy pogadamy.Jak chcesz
            wiedzieć to właśnie odkręciłam.Samochód chodzi jak ta lala.Poza tym sama wiele
            rzeczy w nim robie.Niejeden facet to potrafi.
            • Gość: aniol_mr Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:44
              Ej koles co sie z kobiety smiejesz ?? wez zabawki do innej piaskownicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka