Dodaj do ulubionych

Czarny punkt

14.06.02, 11:07
Widzieliście wczoraj w TVP2 "Czarny punkt" ? I jak wrażenia ? Ja jechałem dziś
ostrożniej... Tylko nie mogę zrozumieć tego kaleki, który cudem przeżył i nadal
mówi : Zawsze jeździłem za szybko i nadal będę tak jeździł....
Czy pogruchotane nogi nie mają przełożenia na jakieś pozytywne zmiany w mózgu ?
A najbardziej żal mi było tego chłopca, bo on był tylko ofiarą jakiegoś
kretyna...
Obserwuj wątek
    • Gość: zs Re: Czarny punkt IP: 212.160.128.* 14.06.02, 11:37
      Rzeczywiście wstrząsające i otrzeżwiające.
      Tylko jedna uwaga:ten pan ,bodajże księgowy,przyznał się,że nieżle sobie
      poczynał na drodze/silnik 3.5 litra jak dobrze słyszałem/ .Powiedział,że był
      raczej diabełkiem ,a nie aniołkiem na drodze i mandatów też sporo..Może ten
      wypadek/przy
      całym szacunku dla poszkodowanego/to w dużym stopniu jego wina.
    • Gość: 130rapid Świetny dokument! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 19:00
      Ciary po plecach chodziły. Wysmakowane sekwencje z świetnie dobraną muzyką,
      Requiem Mozarta na koniec zakasowało wszystko. Całe szczęście, że nie bylo
      gadającym głów policjantów, klepiących to co zwykle: nadmierna prędkość
      pojazdu, niedostosowanie do panujących warunków, etc.

Ciekawe tylko, czy przeciętny debilek, rozbijający się swoją gablotą, wiedział
      o co w tym wysmaczonym dokumencie chodzi? Pewnie prędzej przełączył...

Dlaczego tak rzadko puszczają takie programy, i dlaczego o tak wczesnej (22.35)
      porze? To trzeba przed Wiadomościami, albo przy niedzielnym obiedzie. Walić po
      oczach bez znieczulenia! Kiedyś mignęła o tej porze świetna reklamówka o
      sprawcy odsiadującym dożywotni wyrok (na wózku), a zupełny błysk to była
      reklamówka ze stópkami przykrytych nieboszczyków na łóżkach, śmigającymi coraz
      szybciej przed kamerą, przy brzmieniu coraz głośniej ryczącego silnika.

Ostatnio widzę poprawę u policjantów - pewna pani funkcjonariusz stwierdziła
      przed kamerą TVP3 Poznań, że przyczyną wypadku w Komornikach (22 VI - Ford
      wpadł w poślizg, uderzył w Poloneza i dachował przygniatając śmiertelnie
      kobietę która szła poboczem) były koleiny na trasie Poznań - Stęszew.
      • Gość: greslaw Re: Świetny dokument! IP: *.chello.pl 15.06.02, 18:31
        Gość portalu: 130rapid napisał(a):

> Ciekawe tylko, czy przeciętny debilek, rozbijający się swoją gablotą, wiedział
        > o co w tym wysmaczonym dokumencie chodzi? Pewnie prędzej przełączył...
        Nie oglądałem tego dokumentu od początku, ale przychylam się do stwierdzenia iż
        nie zrozumie. Przecież mażeniem jednogo z bohaterów, który ubrany był w dres
        była 3l beemka, a i ten księgowy to też "niezły" gościu musiał być. Tu chodzi
        chyba o system myślenia, bo jak stwierdził księgowy "mam farta".
        pozdrawiam
    • Gość: Adam Re: Czarny punkt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.06.02, 18:38
      Oczywiście winne są hieny z krzaków!!!!!!!
      Wypadki były są i będą, ale w większości przypadków to przez amatorów łatwego
      chleba (czytaj wymuszających haracz w majestecie niby prawa).

Sam jadąc w trasę nie boję się szybkiej jazdy, tylko tracę przyjemność z jazdy
      widząc prostą bez dziur gdzie dało by się przycisnąć i będąc w stresie czy za
      kolejnym zakrętem będę ofiarą tych szmalcowników.

Niech ich wreszcie szlag trafi, a szczególnie po kolejnej wypowiedzi przed
      kamerą takiego pajaca, że......przyczyną wypadku była nadmierna prędkość!!!!!!

Jednym zdaniem mniej szmalcowników w krzakach mniej czarnych punktów!!!
      • Gość: robert Aj adaś, adaś a ty ciagle swoje:))) IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 15.06.02, 18:44
        • Gość: Adam Re: Aj adaś, adaś a ty ciagle swoje:))) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.06.02, 19:04
          A ty co Wujek??? Masz za dużo kasy? czy lubisz wolno jeździć? bo czegoś tu nie
          rozumiem.
          • Gość: robert Nic tylko ciagle słyszę bzyk tej suszarki:) IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 15.06.02, 19:05
            • Gość: OLO Re: Nic tylko ciagle słyszę bzyk tej suszarki:) IP: *.popnet.pl 17.06.02, 11:58
              Słuchaj Adam, ja też dużo jeżdżę, wiem że szybsza jezda niż przepisy
              dopuszczlne może być w miarę bezpieczna, ale gdy ktośsię pomyli i wyjedzie Ci
              pod koła? TO CO ZATRZYMASZ SIĘ PRZY 90 SWOIM MEREM, czybciej niż ja swoim
              starym (16-letnim) qp, nie sądzę!!!!!! Mogę zrozumieć ludzi, którzy durzo
              jeżdżą, i jadą w daleką trasę i pociskają aby nie przysnąć nad kierownicą, ale
              nigdy nie zrozumię wariatów lokalnych którzy pędzą do teściowej mają do
              przejechania max 50 km i łamią przepisy i narzekają na policję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka