davidkoff 30.03.05, 15:18 Jestem ciekaw jaki samochod zasluguje waszym zdaniem na miano pieknego? Moj typ to Peugeot 406 Coupe, jego zaleta jest tez to ze nie kosztuje tyle co jakies Maserati czy Aston Martin :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
racingismylife Re: najpiekniejszy samochod 30.03.05, 15:19 moj typ jest rowniez spod tej samej reki co 406 coupe , FIAT COUPE Link Zgłoś
szymizalogowany Re: najpiekniejszy samochod 30.03.05, 15:25 > FIAT COUPE hehehe a mój Xedos6, a jakbym miał lanosa to Lanos - też wyszedł z pod tej samej ręki (albo Nubira, nie pamiętam) Racing nize żartuj - rozumiem, że wszystkie sportowe BMW, Mercedes, Astony, Ferrari są brzydsze niż jakiś tam Fiat Coupe hihihi ? Link Zgłoś
bocian4 Re: najpiekniejszy samochod 31.03.05, 13:16 Ani lanos ani nubira - espero. I nie jestem pewien czy z tej samej bo wydaje mi się ze 406 coupe i fiata robiła pinifarina. A espero (podobnie jak fiata X 1/9) bertone. Ale też włosi. Pozdro, Link Zgłoś
super.znafca Re: Iiiiii!!!! 30.03.05, 15:31 emes-nju napisał: > Na tym forum pelno przede wszystkim chamow :-( ILE RAZY MOZNA TE SAME WATKI CZYTAC???? TO NIE SPOSOB NA ROZRUSZANIE TEGO FORUM! > Link Zgłoś
emes-nju Re: Iiiiii!!!! 30.03.05, 15:41 super.znafca napisał: > emes-nju napisał: > > > Na tym forum pelno przede wszystkim chamow :-( > > ILE RAZY MOZNA TE SAME WATKI CZYTAC???? TO NIE SPOSOB NA ROZRUSZANIE TEGO > FORUM! Moze i racja, ale wymyslanie komus od ciolow tez nie jest dobra metoda! Link Zgłoś
swoboda_t [...] 01.04.05, 15:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
emes-nju Re: najpiekniejszy samochod 30.03.05, 15:20 Peugeot jest gooooood. Ale sprzed faceliftingu, ktory go "wyszczerzyl". A z marzen nierealnych - Aston Martin DB9 :-P~ Link Zgłoś
szymizalogowany Re: najpiekniejszy samochod 30.03.05, 15:28 davidkoff napisał: > Jestem ciekaw jaki samochod zasluguje waszym zdaniem na miano pieknego? Moj typ > to Peugeot 406 Coupe, jego zaleta jest tez to ze nie kosztuje tyle co jakies M > aserati czy Aston Martin :) Dla mnie kilka takich jest Jaguar XK BMW E46 Coupe (albo M3) Mercedes CL Aston V8 (DB9 też) Link Zgłoś
zgryzliwy1 LOL 30.03.05, 15:33 davidkoff napisał: > ...jakies Maserati czy Aston Martin no no Link Zgłoś
wonnan.30 TYLKO KSEDES! 30.03.05, 21:49 Ponadczasowy dizajn, wspaniały silnik - demon pojemności 2.0 V6, piękna sylwetka, czego chcieć więcej?? Link Zgłoś
joasia.kuczynska Xedos 6 31.03.05, 09:42 Peugeot coupe nie kosztuje moze az tak duzo jak Aston Martin, ale do tanich rowniez nie nalezy. Zgadzam sie, ze jest to piekny samochod. Jesli jednak mowimy o "zwyklych" samochodach to chcialam zwrocic uwage na wysmiewanego tu Xedosa 6. Jest to samochod ktory swoim designem bije na glowe wiekszosc obecnie produkowanych aut. Gdyby zostal pokazany dzis na jakims salonie samochodowym, wielu z Was zachwycaloby sie jego sylwetka. Niestety widac ze osoba Szymiego Zalogowanego sprawila ze - nie lubiac go, nie lubicie takze Mazdy Xedos 6. Ja jednak uwazam, ze Szymi - mimo iz kontrowersyjny - ma racje w temacie xedosa gdyz jest to samochod o niebo piekniejszy od wielu nowych samochodow mniej wiecej w swojej klasie. W szczegolnosci ladniejszy (i co rowniez wazne w wiekszosci lepszy pod wzgledem osiagow i niezawodnosci) niz takie popularne samochody jak Toyota Avensis, Opel Vectra, Audi A4, Skoda Octavia,VW Passat, Ford mondeo, Renault Laguna, Alfa 156, Nissan Primera i wiele innych. Te samochody w porownaniu z Xedosem 6 wygladaja ociezale i malo atrakcyjnie. Z obecnych na rynku samochodow w swojej klasie z Xedosem pod wzgledem designu rownac sie moze jedynie BMW E46 i Lexus IS. Link Zgłoś
bocian4 Re: Xedos 6 31.03.05, 13:23 ALe jaja! Ej, ale ty tak na poważnie to mowisz? ;-)))) Wspomnij jeszcze czym jeździsz złotko. OStatnio jechałem za Xedosem 6 i muszę powiedzieć ze raczej mi się nasunęło.."to samochód nie z tej epoki". Po nim po prostu juz widać ząb czasu... i jest to naturalne. A czy jest ąłdny? Jest dosyć "żaden" jak większosc japończyków. W swoich czasach był ładny ale te czasy mineły tak lekko licząc z parę dobrych lat temu. Ale rozumiem ... tój swiat samochodowy ograniczyl sie do sedesa, BMW E46 i IS'a. ;-))))) Ale jaja. Szymi daj spokój, nie loguj się jako kobita... Link Zgłoś
joasia.kuczynska Re: Xedos 6 01.04.05, 09:39 Coz moge Ci powiedziec? Na pewno po pierwsze to ze nie mam nic wspolnego z Szymim Zalogowanym poza faktem ze tak jak on jestem posiadaczka Mazdy Xedos6. Moim - i chyba kazdego posiadacza Xedosa6 - zdaniem jest to samochod wyjatkowy. Ci ktorzy nie mieli przyjemnosci nim sie przejechac pewnie nigdy tego nie zrozumieja. Jak bys wytlumaczyl slepemu czym sa kolory? Trudno by bylo, prawda? Podobnie jest z Xedosem. Posiadacze zwyklych samochodow dla plebsu (czasem nawet bardziej zamoznego plebsu) nie sa w stanie zrozumiec czym rozni sie jazda zwyklym samochodem od jazdy sportowa limuzyna jaka jest Mazda Xedos6. Pozdrawaim, Link Zgłoś
swoboda_t Re: Xedos 6 01.04.05, 15:54 Duża moc, sześć cylindrów i ciekawy design (mnie się Xedos, gdy był nowością, bardzo podobał) to bez wątpienia zalety tego samochodu, ale sportową limuzyną jest BMW M5. Oczywiście nie tylko, ale chodzi mi o to, że nazywać sportowym samochód z przednim napędem i widlastą szóstką, która przecież jest namiastką rzędówek to nadużycie ;) Poza tym, Xedos jest ciekawy i atrakcyjny, ale do miana samochodowej piękności wg. mnie pretendować nie może, brak mu wyrafinowanych proporcji, stylu, jest efektowny, ale nie piękny. Link Zgłoś
scarlet11 Re: najpiekniejszy samochod 31.03.05, 10:02 Toyota Celica 7 generacja a z tych co tylko mozna o nich marzyc to Ferrari 360 Modena Link Zgłoś
jtull Re: najpiekniejszy samochod 31.03.05, 12:57 BMW 507 BMW Z8 Peugeot 406 Coupe Mercedes 124 Coupe (nie wiem jaki mial dokladnie opis) Mercedes "Skrzydla Mewy" 300 SL to chyba byl Syrena Coupe Maserati Quatroporte (to poprzedniej generacji takie kwadratowe, to obecne tez zle nie jest) Citroen DS VW "Garbus" Porsche Carrera 911 (993) Narazie tyle przyszlo mi do glowy aha i bez wyjatku stare wloskie auta sportowe Link Zgłoś
b12 Re: jaguar XJS - forever ponadczasowy 31.03.05, 13:32 www.mercedes-benz.pl/mb/osobowe/terenowe/klasag/13394.jsp Z dieslem oczywiście. Link Zgłoś
bocian4 Re: jaguar XJS - forever ponadczasowy 31.03.05, 13:42 www.geocities.com/motorcity/8382/ TAke this ;-))))) A to kwadratowe pudło na kolach to fura jest?;-)) Link Zgłoś
b12 Mercedes G - forever ponadczasowy 31.03.05, 13:46 bocian4 napisał: > > A to kwadratowe pudło na kolach to fura jest?;-)) Tak, tak samo ponadczasowa fura jak XJS i Lotus Seven. Różni się od nich tym, że w G wszędzie wyglądasz dobrze. Link Zgłoś
swoboda_t Najpiękniejsze są auta włoskie... 01.04.05, 16:02 ... lub projektowane ręką włocha. Do tego Jaguary XJ i XK, i sporo pojedyńczych modeli innych marek, które można wyliczać i wyliczać. Mnie się bardzo podobają auta włoskie z lat 60/70 i niektóre niemieckie, jak Record C (zwłaszcza Coupe), MB 190SL/300SL/Stricht8... Nie należy zapominać o autach amerykańskich oraz samochodach przedwojennych, wśród których nie brakuje arcydzieł sztuki użytkowej. Krótko mówiąc, na tak jak w temacie wątku postawione pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Link Zgłoś
edytkus Re: najpiekniejszy samochod 02.04.05, 05:45 davidkoff napisał: > Jestem ciekaw jaki samochod zasluguje waszym zdaniem na miano pieknego? Infiniti FX Link Zgłoś