Dodaj do ulubionych

AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 litre :)

17.04.05, 11:49
pewnie bym sie skusil
ale jak to na gaz przerobic

www.allegro.pl/show_item.php?item=48213574
PS

DO ADMINA !
ja tego nie sprzedaje tylko pokazuje jakie fajne auta mozna sobie kupic za
rownowartosc oktawki
wiec nie kasowac tego !!!
Obserwuj wątek
    • iberia29 Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 17.04.05, 11:54
      no wlasnie Amercian Dream -to jest samochod z dusza...zawsze mi sie tego typu
      wehikuly podobaly....eh pomarzyc mozna ;-)
      • kolo100 Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 17.04.05, 14:05
        pewnie mało pali:-d ale oni maja tanie paliwo nie to co my:-/
    • final14 Eldorado 17.04.05, 12:16
      z tych lat jest dosc oklepane u nas, co nie znaczy ze jest zly. Natomiast strasznie mi sie podoba ostatni model eldorado. Ostatnio widzialem takiego w centrum miasta, w okolicach starego rynku, w cieniu latarni, przed frontem wloskiej restauracjii. W okolicy nie bylo zadnego innego auta, ruch pieszych tez byl sporadyczny i na uliczce stal piekny, blyszczacy eldorado. Widok byl kspitalny. Stalem z 5 min i sie gapilem - w ogole nie czulem, ze siedze w tej ochydnej polsce.
    • wujaszek_joe Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 17.04.05, 12:32
      czujnik zmierzchu, światłowody.. ma wszystko co dzisiejsze nowosci rynkowe....
      • b12 Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 17.04.05, 12:44
        Szczęka mi opadła.. Takie bajery będę miał w swoim pewnie za jakieś 30 lat...
    • karakalla Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 17.04.05, 14:03
      Wyposażenie standardowe:
      [...]
      front-wheel drive

No, no - zaiste, full wypas. W normalnych bryczkach to opcja dostępna tylko w
      najlepszych wersjach, za dużą dopłatą.
      • karakalla Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 17.04.05, 14:05
        A swoją drogą, 450 Nm na przód, bez żadnych systemów nadzorujących... Czy zatem
        w standardzie nie ma też przypadkiem bajeranckiego systemu torque steering?
        • daylight_driver Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 17.04.05, 19:24
          W tej cenie??
          1. 1978 rocznik, no prawie nówka
          2. Pali jak smok
          3. CZĘŚCI! Jak coś się zepsuje to w Oktawce można raz-dwa naprawić, a tak auto
          stoi miesiąc albo nawet 2, coby to ściągnąć z US. Nawet duperele wymagają
          czekania i nerwów.
          4. Opłaty w stylu OC (chociaż, ma żółte blachy).
          Ogólnie niezłe :))
          • fertig14 Mozna sobie kupic 17.04.05, 19:35
            starego kaszla do jezdzenia na czas naprawy :))))
            • daylight_driver Re: Mozna sobie kupic 17.04.05, 21:36
              No właśnie, w salonie Skody czasem dają Felę albo Fabię :P
          • kajetanb52 Re: AMERICAN DREAM - do lansu idealny ale 7.0 lit 18.04.05, 11:31
            Dla zabytku OC i AC to bodajże 1 zł. A co do psucia to tam nie ma się co psuć.
            Silnik prosty jak konstrukcja cepa i każdy kowal to naprawi. A z częściami też
            pewnie nie problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka