Dodaj do ulubionych

Gdzie moge przerobić fure na Cabrio???

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:59
Zna ktoś jakis dobry warsztat?
Obserwuj wątek
    • domel81 Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? 29.07.05, 14:45
      Gumówka w łapki i jazda :D

a tak serio to nie znam...:(
    • Gość: audi80 Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.05, 17:10
      Sam o tym myslałem ale się rozmyśliłem bo nie mam kasy. Poszukaj DOBREGO
      blacharza, który zna się na budowia auta i zapytaj się czy da się wogóle
      przrobić żeby fura się nie złamała w połowie:) A potem trzeba szukać składanego
      dachu od innego auta (to tańsze niż robienie dachu na zamówienie)
      • Gość: Madzia Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:35
        Dzieki za pomoc!A znasz jakiegoś dobrego blacharza?Jak tak to prosze o namiary!
        Bo w mojej okolicy nie ma nikogo konkretnego!:(
        • hmp_inc Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? 30.07.05, 10:58
          Zalezy jaka to fura. Jak maluch to ok. Ale jak chcesz przerobic seicento...
          Pomysl o konsekwencjach swojej decyzji. Poszukaj w internecie stron takich firm.
        • Gość: _ Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:19
          Proszę o więcej informacji na temat autka- co to za marka, model etc. Jeżeli nie
          możliwe okaże się wykonanie, zawsze warto zastanowić się nad przerobieniem na
          nadwozie typu targa lub, co jeszcze mniej osłabi konstrukcję, nad dachem
          panoramicznym (taki duży szyberdach :) )
    • Gość: audi80 Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:29
      Ja gadałem z blacharzem pracującym w niemczech ale koszty są wielkie. Najlepiej
      przerabiać auta 2 drzwiowe bo wtedy nadwozie jest sztywniejsze. Ale zastanów
      się czy nie będzie korzystniej sprzedać dotychczasowy samochód i kupić
      kabriolet?
      • wsk175 Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? 02.08.05, 11:06
        fury przeważnie są w wercji cabrio,niezaleznie czy ciągnięte przez konia , czy
        traktor. I co do pioruna ma tu robić blacharz ? prędzej stolarz , czy inny
        cieśla.........
    • Gość: Aro Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:29
      Wjedź pod niski most <hahaha>
      • Gość: HeHe Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.system / *.system-net.pl 07.09.05, 19:15
        To nieproblem uciąć dach ale utnij go by został metal trzymający przedniom
        szybe.Jeśli niejeździsz ekstremalnie to niema problemu jeśli tak obawiał bym
        zie że może pujść na puł:)<zależy jaka fura>:)
        • Gość: figo fago Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:12
          znam dobrego blacharza www.lexauto.pl
    • Gość: szary Re: Gdzie moge przerobić fure na Cabrio??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:34
      proponuje szybki wjazd w wybetonowany ciek wodny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka