Dodaj do ulubionych

kto sprowadzi golf IV

27.08.05, 15:11
szukam kogos kto sprowadzi mi golfa 4 2001 lub mlodszy z klima TDI nie bity
do 25 tys zl i zeby nie byl czerwony ani bialy czy jest to w ogole mozliwe??
Obserwuj wątek
    • kolo100 Re: kto sprowadzi golf IV 27.08.05, 15:27
      Moim zdaniem za 25000zł to góra 2000r a najprędzej 1999r.Ale powyżej 2001 to
      zapomnij chyba ze dorzucisz z 10000zł:-)
      • wojtassss3 Re: kto sprowadzi golf IV 27.08.05, 15:40
        ok a co powiecie na to co prawda rok 2000 ale....
        www.tvp.pl/tg/ogloszenia/auto/ph/o58674167a.jpg
        a to opis do tego zdjecia
        VW GOLF IV 1.9 TDI
        2000r. 78tys.km klimatyzacja elektroniczna, 2 kpl. opon; alufelgi; 2xairbag;
        system kontroli trakcji; welur; c.zamek; pełna elektryka; srebrny metalik
        Cena: 22.000zł
        czy jest to mozliwe dodam ze dzwonilem do goscia i powiedzial ze nie ma go w
        Polsce ale mozna z nim po niego jechac do holandii a ta cena to jest juz z
        oplatami a samochod w tej cenie bedzie gotowy do rejestracji?? co o tym myslec
        oszust czy prawdziwe ogloszenie. nie trzeba brac ze soba gotowki w podroz?
        • kolo100 Re: kto sprowadzi golf IV 27.08.05, 16:01
          Ale super okazja albo wielki wałek...Moze pogadaj z nim zebyś chciał go
          zobaczyc jak go sprowadzi i zobaczymy co powie...Albo zebyś chciał na stacje
          diagnostycczna pojechac.
          • wojtassss3 Re: kto sprowadzi golf IV 27.08.05, 16:07
            sprowadzic go nie chce trzeba z nim tam jechac po niego ale nie wymaga przed
            przywiezieniem zadnych pieniedzy a pozniej robi wszystkie oplaty i przywozi
            fure pod dom i wtedy mu sie placi tylko ten samochod niby juz jest jego( juz go
            kupil) wiec nie wiem czemu go nie przywozi? to mnie zastanawia?
    • dark13 Re: kto sprowadzi golf IV 27.08.05, 16:10
      powiem ze jest tani przejechac sie warto ,chyba to nieduzy koszt moze ma jakas
      wade ale nie koniecznie ,moj znajomy kupil naprawde ladnego za 4,5k ojro z 2001
      tyle ze 1,6 ale tez prawie full
    • kumana1 Re: kto sprowadzi golf IV 27.08.05, 22:09
      hmm
      cięzka sprawa ja mało bym sie kiedys naciął na takiego oszusta. miał zdjecia i
      wszytsko ale chciał zaliczke itp i td od razu widac było ze to oszust. a jest
      ich teraz coraz wiecej, nie kupuj auta jak nie widzisz papierów ani auta. i
      nigdy nie podniecaj sie ceną nie kupisz nigdzie tanio auta niemcy holendrzy czy
      inni myslisz ze za darmo dają. jak gosc chce 22 tys to myslisz ze za ile on go
      kupił?? opłaty na takie auto to minimum 2000zl transport około 1000zl zarobek
      goscia powiedzmy 2000zł i myslisz ze gosc kupił auto 17000 tys.??? sorry ze to
      powiem ale jestes w tym momencie naiwnym kretynem. zobacz po ile takie
      samochody sprzedają nimcy i inni. www.ebay.de
      • wojtassss3 Re: kto sprowadzi golf IV 27.08.05, 23:43
        wszystko sie zgadza masz racje ale koles nie chce zadnych pieniedzy ode mnie
        narazie dopiero jak przyjedzie i zalatwi oplaty jedyny warunek to zebym z nim
        pojechal tam obejzal i sie zdecydowal za podroz nic nie bierze nawet jak sie
        nie zdecyduje. a jezeli nie chce jechal to musze mu dac zaliczke a to smierdzi
        juz na odleglosc niezlym walkiem.jeden juz kiedys tak chcial mnie oszukac ale
        sie nie dalem najpierw chcial zaliczke pozniej powiedzial ze bez zaliczki tez
        przywiezie i po 2 dniach nie odbierania telefonu wkoncu sie dodzwonilem i
        uslyszalem ze juz sprzedal i rzucil sluchawka. tak wiec sam nie wiem co o tym
        myslec cena jest podejrzanie niska ale w sumie nic nie trace mozna sprobowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka