Gość: kolo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 21:10 Wkurzaja mnie, bo kusza :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: toyot Re: tirowki na jezdni IP: 62.233.165.* 30.08.02, 21:34 Taka już ich uroda (najczęściej bardzo wątpliwa). Jak cię "chyci" to powiedz sobie "Panienki, nie dla psa kiełbasa" ;-) Pzdr Link Zgłoś
Gość: Michal Re: tirowki na jezdni IP: *.telia.com 31.08.02, 21:18 Co tam moze chycic,strach i obrzydzenie odbieraja ten pierwszy animusz. Ja zawsze im macham ku uciesze zony. Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: tirowki na jezdni IP: *.acn.waw.pl 31.08.02, 22:18 To w Szwecji tez sa tirowki? ALe chyba nie rumunki tylko muzulmanki, hihihi Link Zgłoś
kropka. Re: tirowki na jezdni 01.09.02, 03:22 O ile pamietam, to mieliście na nie trąbić. I co? Nie pomogło?? dalej stoją??? Bezczelne jakieś. pozdrawiam :)) Link Zgłoś
odyseusz Re: tirowki na jezdni 01.09.02, 10:32 Gość portalu: kolo napisał(a): > Wkurzaja mnie, bo kusza :) Chyba straszą! Link Zgłoś
marina2 Re: tirowki na jezdni 01.09.02, 11:49 Mama mojej kolezanki wzbudzala wesolosc opowiadajac po drodze (zima) swojemu mezowi , ze jest bezduszny , bo nie chce podwiesc zadnej z tych biednych dziewczyn do miasta , a one tak marzna i ze nie stac ich na autobus. Pare dni temu jadac obwodnica swojego miasta zauwazylam znajomy samochod .Bardzo charakterystyczny .Po chwili nie mialam watpliwosci kto rozmawia z dziewczyna, ale z wrazenia zwolnilam.Wlasciwie nie moglam w to co widzialam uwierzyc-moze komu auto pozyczyl?Mijajac zatrabilam i wlaczylam swiatla awaryjne.Wlasciwie to byl taki impuls - bez zastanowienia.Jednak facet od razu ruszyl.Idiotyczna sytuacja.Nie wiem co taki facet sobie mysli.Slabo go znam , ale wiem , ze jest bardzo milym czlowiekiem , obiektywnie przystojny , ma dobra prace .I teraz mam nadzieje , ze go niepredko spotkam -trudne mieszka w mojej dzielnicy.M Link Zgłoś
Gość: arcious Re: tirowki na jezdni IP: 195.94.218.* 02.09.02, 11:14 Jednym słowem pogroziłaś niegrzecznemu chłopcu paluszkiem :))) Piszesz, że taki miły gość z niego. Może on też chciał podrzucić autostopowiczkę ???. Pzdr Link Zgłoś
Gość: vd Re: tirowki na jezdni IP: *.waw.cdp.pl 02.09.02, 11:50 naprawde wszyscy jezdzicie tirami ?? Link Zgłoś
Gość: vd Re: tirowki na jezdni IP: *.waw.cdp.pl 02.09.02, 11:54 jeszcze nie spotkalem fiatowki, a w aucie na tylnym siedzeniu mam skladany stolik mozna sie kulturalnie kawy napic, porozmawiac .... Link Zgłoś