kyglo 01.10.05, 18:27 Cy ktoś jeździ tym autkiem, proszę o opinie(oczywiście konstruktywne, a nie pierdzielenie głupot). Link Zgłoś Obserwuj wątek
czytelnik69 Re: Kia rio II 01.10.05, 19:23 Może troche nie ten model,ale od stycznia jezdze Kia Cerato 1,6 uważam, że ogolnie Kia/nowe modele konstrukcja 2004 i mlodsze/Obecnie to dosyc dobre samochody.Ogólnie gdybym nie kupil w styczniu Cerato to teraz bym kupil Rio II diesel.Oglądalem ten model i troche szkoda ,że obecnie juznie moge zmienic modelu. Mimo,że Rio to klasa niżej niz Cerato to we wnętrzu więcej potrzebnych pierdół niz w klase lepszej i drozszej Cerato. A do Cerato przesiadlem się z Fiata Sienna! Kia jest lepsza./nie jestem pracownikiem Kia, ani z Kia zwiazany/. Aczkolwiek nie mam doświadczenia z serwisami KIA bo jeszcze z nich/oby jak najdłużej/ nie korzystałem. Jak Ci sie podoba KIa to kupuj/to klony Mazdy/. Nie słuchaj doradzaczy-wybrzydzaczy i zdaj się na Siebie bo to Twoja KASA!!! Link Zgłoś
daniel.jed Re: Kia rio II 02.10.05, 12:29 Podoba mi się ten samochód z zewnątrz (wersja 3 dzrzwiowa). Ale jak zobaczyłem środek i to bogatszej wersji to nie chciało mi się już nim jeździć. Link Zgłoś
unterseeboot Re: Kia rio II 02.10.05, 23:51 WIESZ CO ,NIECHCĘ NALATYWAC ALE KUMPLA BRATU PO 3 MIESIACACH WYSZŁA RDZA NA MASCE...NAPRAWILI A JAK ..ALE TO CHŁAM JEST..PRZEPRASZAM ZA TĄ OPINNIĘ ALE DLA PRÓBY POJEŹDZIJ INNYMI MARKAMI NP.NIEMIECKI FRANCUSKIE JAPOŃSKIE....SERIO PISZĘ WYDASZ WIECEJ ALE NAWET NA ODSPZREDAZY WIECEJ WEŻMIESZ.... Link Zgłoś