Gość: Ford IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 22:12 Czy ktoś z Was ma takie autko - jak sprawuje sie !!!!! Czekam na opinie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: MAX Re: Ford Focus 1,8 16V IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 22:18 jeżdzi się super i narazie bezawaryjnie. Link Zgłoś
Gość: TOCHM Re: Ford Focus 1,8 16V IP: 207.122.110.* 09.05.01, 16:41 Ojciec ma takiego kombi od roku. Na poczatku byly problemy z klima (kilka razy trzeba bylo napelnic gaz) i raz oberwalo mu sie tylne zawieszenie przez co malo nie zaczal jechac na 3 kolach. To bylo jakies 8 m-cy temu. Od tego czasu nie ma z problemow. P.S. Informacje te sa jak najbardziej serio. Link Zgłoś
Gość: foksiu Re: Ford Focus 1,8 16V IP: 195.116.2.* 14.05.01, 12:17 Mam od 2 lat, 70 tys. przebiegu. Ogólnie jest ok. Miałem juz kilka samochodów, ten ma nalepsze osiągi jesli chodzi o silnik 1.8 ze wszystkich jakie miałem i jeździłem. Może na wyższych obrotach jest trochę za głośny, ale... zawsze można kupić 1.6. Poleci 210 km/h. Dużo miejsca z przodu, badzo przyzwoicie z tyłu, bagażniki mi wystarcza (hatchback). Jeśli chodzi o design to kto co lubi, dla mnie w środku - najładniejszy samochód ostatnich lat (oczywiście nie porównuję z samochodami za 200.000 PLN). Bez żadnych awarii. Wymieniam tylko klocki hamulcowe. Świetna ergonomia. Link Zgłoś
Gość: foksiu Re: Ford Focus 1,8 16V IP: *.optimus.waw.pl 14.05.01, 12:17 Mam od 2 lat, 70 tys. przebiegu. Ogólnie jest ok. Miałem juz kilka samochodów, ten ma nalepsze osiągi jesli chodzi o silnik 1.8 ze wszystkich jakie miałem i jeździłem. Może na wyższych obrotach jest trochę za głośny, ale... zawsze można kupić 1.6. Poleci 210 km/h. Dużo miejsca z przodu, badzo przyzwoicie z tyłu, bagażniki mi wystarcza (hatchback). Jeśli chodzi o design to kto co lubi, dla mnie w środku - najładniejszy samochód ostatnich lat (oczywiście nie porównuję z samochodami za 200.000 PLN). Bez żadnych awarii. Wymieniam tylko klocki hamulcowe. Świetna ergonomia. Link Zgłoś