maciek20001 22.11.05, 12:55 Jestem zainteresowany kupnem Nissana Almery z silnikiem disla.Bardzo proszę użytkowników tego samochodu o opinie na temat awaryjności ,eksploatacji i komfortu jazdy.Jakie plusy i minusy widzicie w tym samochodzie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
junkier www.nissanklub.pl 22.11.05, 13:32 www.nissanklub.pl, dalej forum almery Poza tym, silnik dCi jest produkowany przez renault (pomijajac stary 2,2 d niesdostepny na polskim rynku), jesli wiec chcesz uzyskac informacje o tym jak sprawuje sie sam silnik to mozesz zajrzec na jakies forum zbierajace opinie uzytkownikow meganek, np. autocentrum.pl Link Zgłoś
junkier Re: ZALETY I WADY NISSANA ALMERY proszę o ocenę. 22.11.05, 13:48 <<Jakie plusy i minusy widzicie w tym samochodzie?<< Uzupelniajac, o plusach nie bede pisal bo za dlugo by wymieniac. Z minusow, troche dupereli jak parujace reflektory, krotkie swiatla mijania (trzeba korygowac ustawienie fabryczne), niekiedy trudno wchodzacy wsteczny bieg. Link Zgłoś
skyddad Re: ZALETY I WADY NISSANA ALMERY proszę o ocenę. 22.11.05, 14:18 Nissan Almera; najwiekszy problem wysteopowanie rdzy juz po paru latach,mechanicznie sa swietne. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
junkier Re: ZALETY I WADY NISSANA ALMERY proszę o ocenę. 24.11.05, 11:59 >>>>>>>>>najwiekszy problem wysteopowanie rdzy juz po paru latach, Wersja przed liftingiem, tj. rocznik 2000-2001 wlacznie, po liftingu problem zostal usuniety. Link Zgłoś
jarecki_m Re: ZALETY I WADY NISSANA ALMERY proszę o ocenę. 25.11.05, 14:51 mam almere z 2004r silnik benzynowy zalety: oj dużo, prawie wszystko - autko żwawe, idealne na długie trasy, bardzo dobre hamulce i układ kierowniczy wady: warczący silnik (mi nie przeszkadza), czasami parują reflektory, troszkę głośne zawieszenie, brak w ofercie radia na mp3, ciut mało miejsca z tyłu. Link Zgłoś