Dodaj do ulubionych

DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie

IP: *.ponar-wadowice.pl 13.01.06, 10:51
ja mam radio clariona zmieniarke i wzacniacz równierz tej firmy, woffer
budowany na bazie głosnika panasonic o mocy 350wat, oraz tył 2X100 przód 2X35
oraz sopran 2x10, wszystko sprawuje sie znakomicie choć przydało by sie juz
cos z tym zrobić , bezpiecznik na akumulatorze sprawuje sie ok żadnych
spalonych częsci, brakuje cewki spadku napieć alee jest ok,

macie jakies pomysły
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • vti Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 17.01.06, 17:16
      o czym ty w ogóle piszesz???? :////
    • tomi_22 Porada 17.01.06, 20:25
      Gość portalu: morfeusz napisał(a):

> brakuje cewki spadku napieć alee jest ok,

Znaczy masz problem z oddawaniem moczu? Brak cisnienia (napiecia) w cewce? Moze
      napisz na forum Zdrowie lub Mezczyzna...
      • Gość: morf Re: Porada IP: *.ponar-wadowice.pl 18.01.06, 07:57
        nie tomi tępaku, cewka to takie urzadzenie które powoduje ze nie ma spadków
        napiec (prąd w aucie jak bys nie wiedział)
        • Gość: elektromonter Re: Porada IP: *.chello.pl 18.01.06, 19:08
          "cewka to takie urzadzenie które powoduje ze nie ma spadków
          napiec" loooooooooooooooooool
          Nadprzewodnik?:D:D:D:D:D
          • tomi_22 Re: Porada - morf fachowiec 18.01.06, 19:48
            PELNA geba. Fachowiec od wyzywania. Ty se kup porzeadne auto z porzadnym audio
            zamiast robic z siebie posmiewisko.
            • pioterfm Re: Porada - morf fachowiec 18.01.06, 22:58
              nie cewka tempoto tylko kondensator jesli juz
              • morfeusz100 Re: Porada - morf fachowiec 19.01.06, 08:02
                pio niech ci bedzie kondensator a wiesz szczego sie składa (jego budowa) to
                poczytaj, po 2 tomi widze ze sie czepiasz byle czgo po co sie wpisujesz jak
                masz zamiar tylko piepszyc swoje gejowskie wywody, masz problem nie podoba ci
                sie to wypad, i nic nie pisz proste, jak ci to ni interesuje, tak sie skąłda ze
                moje auto to nie twoja sprawa i dalego ci do mnie w tej dziedzinie
                • tomi_22 Re: Porada - morf fachowiec 19.01.06, 10:14
                  Gejowskie? Kolego, szkoda ze daleko jestes bo bym ci z d... zrobil jesien
                  sredniowecza, az by cie sie orenzada z komuni odbila.

Twoje auto to nie moja sprawa, masz 100% racji, wraki mnie nie interesuja...
                  • morfeusz100 Re: Porada - morf fachowiec 19.01.06, 10:33
                    nie ma problemu , daj namiar przyjade i pokażesz co potrafisz .

apropo wraku Uważam jak i połowa świata ze Japonskie samochody sa najlepsze
                    • tomi_22 Re: Porada - morf fachowiec 19.01.06, 10:52
                      A czy cie bedzie stac na paliwo? Chlopcze?

A co do Japonskich to sie z toba zgadzam. Sa to baaardzo dobre auta, denerwuje
                      w nich jednynie wykonczenie wnetrza. Mechanicznie i technologiczne to bomba.
                • hydromanekin Re: Porada - morf fachowiec 19.01.06, 10:50
                  Wiesz, ogolnie nie bywam zlosliwy ani czepialski, ale z tym "szczego" to dales
                  popalic.....
                • Gość: Bleee Re: Porada - morf fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:00
                  > niech ci bedzie kondensator a wiesz szczego sie składa (jego budowa) to
                  > poczytaj,
                  Proponuję, że zanim napiszesz znowu coś głupiego sam najpierw skorzystaj z
                  własnej rady. Róznica między cewką a kondensatorem jest mniej więcej taka, jak
                  między gniazdkiem a wyłącznikiem.
                  Dla twojej wiadomości, cewka jest zbudowana zupełnie inaczej niż kondensator.
                  • Gość: beeee Re: Porada - morf fachowiec IP: *.ponar-wadowice.pl 19.01.06, 13:41
                    fajnego nicka masz neoplusku buahaa
                • pioterfm Re: Porada - morf fachowiec 19.01.06, 17:33
                  morfeusz100 napisał:

> pio niech ci bedzie kondensator a wiesz szczego sie składa (jego budowa) to
                  > poczytaj, po 2 tomi widze ze sie czepiasz byle czgo po co sie wpisujesz jak
                  > masz zamiar tylko piepszyc swoje gejowskie wywody, masz problem nie podoba ci
                  > sie to wypad, i nic nie pisz proste, jak ci to ni interesuje, tak sie skąłda
                  ze
                  >
                  > moje auto to nie twoja sprawa i dalego ci do mnie w tej dziedzinie

Nie wnika w Twoje auto bo tak na prawde mało mnie to interesuje, wydaje mi sie
                  i teraz już jestem pewien że tak na prawdę nie masz pojęcia o tym co tutaj
                  wypisujesz. Tak sie skałada że jestem właśćicielem car audio od jakis 4 lat i
                  tylko dlatego zainteresował mnie ten wątek. Twoja pierwsza wypowiedz jest
                  typową wypowiedzią potocznego wieśniaka ( nie ujmując ludziom ze wsi), piszesz
                  ile masz głosników i jakiej mocy a tak na prawde nie ma to żadnego znaczenia.
                  Dobre i hi-endowe instalacje car audio składają się przede wszystkim z dobrej
                  jednostki centralnej, dobrego systemu przedniego i subwoofera który nie zawsze
                  w takich instalacjach jest używany. Wszystko oczywiscie napędzane wzmacniaczem
                  lub wzmacniaczami. A marki typu sony pioneer to tak na prawde sprzet dla
                  przeciętnego szarego człowieka a nie produkt z topowych półek.
                  Założe się ze takie firmy jak Morel, Nakamischi, Focal nie wiele Ci powiedzą bo
                  nie ma ich w mediamarketach.
                  To tyle co chciałem napisać w tym wątku ale Ty pewnie wiesz lepiej i jesteś
                  bardzo wykształconym w tej dziedzinie człowiekiem.
                  Zycze miłego hałasu w Twoim zapewne wspaniałym samochodzie.
                  • tomi_22 Chwala ci 19.01.06, 18:38
                    nareszcie ktos mu prawde powiedzial...
                    • Gość: capik Re: Chwala ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:07
                      Dokładnie tak! Jestem z Wami! Precz z wieśniactwem!
    • Gość: an Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:07
      polecam poradzic sie w tej sprawie kogos z firmy Audiomania z Warszawy która
      buduje democary dla różnych firm.
      • tomi_22 Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 20.01.06, 10:24
        Do tego trzeba miec:
        1. Kase
        2. Gust

Jak by mial kase, to by kupil odpowiednie auto
        Jak by mial gust to by nie mial tego co ma teraz, a ma malo...
        • morfeusz100 Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 20.01.06, 10:27
          skąd ty wiesz co ja mam? zdjae mi sie ze jestes pryszczatym gó..arzem który
          tylko potrafi sie kłócic i pyskować zaczałem wątek a ty tylko skaczesz jak mały
          pekinczyk, kompletnie cie nie rozumiem człowieczku
          • tomi_22 Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 20.01.06, 10:41
            Zaczales watek i kazdy sie z ciebie nabija... Czy tylko ty tego nie widzisz, ze
            posmiewiskiem jestes?
            • Gość: morf Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie IP: *.ponar-wadowice.pl 20.01.06, 11:43
              a co cie to interesuje , napisałem czy "macie jakies pomysły" a na to wygląda
              ze weszła tu znowu banda chamów i tyle
              • tomi_22 Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 20.01.06, 11:46
                Otworz oczy koles. Sluchaj, ja naprawde nie mam nic przeciw tuningowi, nawet
                przeciw audio tuningowi, ale wszystko musi miec sens. Akurat tak sie sklada, ze
                o audio tuningu mam cos do powiedzenia. Wiesz co wynika z twojego opisu tego co
                masz? Mam to i to, jest glosno, a jak jest u was? A nie o to chodzi...
                • Gość: MORF Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie IP: *.ponar-wadowice.pl 20.01.06, 13:57
                  NIE INTERESUJE MNIE TWOJE ZDANIE I WBIJ SOBIE TO DO GŁOWY
                  • tomi_22 Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 20.01.06, 14:02
                    A czy ja cie zmuszam do zainteresowania twojej osoby do mojego zdania. Ja tylko
                    stwierdzam fakt o tym co robisz z samochodem.
                    • Gość: morf Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie IP: *.ponar-wadowice.pl 20.01.06, 14:37
                      ej chłopcze mnie to nie interesuje co masz do powiedzenia , wogóle , kopletnie
                      i całkowicie. zrozum to wkoncu
                      • tomi_22 Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 20.01.06, 14:58
                        Alez ja ci nic nie mowie? Masz schzofrenie? Czy cos? Ja sie tylko z ciebie
                        pajacu smieje...
                        • Gość: morf Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie IP: *.ponar-wadowice.pl 20.01.06, 15:17
                          buahahahha
                          • tomi_22 Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie 20.01.06, 15:22
                            Dobrze ze potrafisz sie smiac z siebie samego, to zacna sztuka i malo jest
                            takich osob. Tak wiec zrobmy to razem:

buhahaha...
                            • Gość: BOSS Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:19
                              Podawać adresy to wam obu n.a.j.e.b.e barany,wyczesańce...
                              • Gość: antyboss Re: DEMO CAR prawdziwy sprzęt w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:29
                                Paszoł won chamie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka