devote 15.01.06, 22:44 juz drugi raz tylny zderzak bedzie do wymiany.tym razem byl to explorer.pojechalem tylko do sklepu choc nie musialem.jak pech to pech. Link Zgłoś Obserwuj wątek
wielki_motocyklista Re: dostalem w dupe 15.01.06, 23:52 albo naklejkę-strzałkę z napisem "TU celuj" Link Zgłoś
wowo5 Re: dostalem w dupe 16.01.06, 01:48 Wspolczuje. Oczywiscie wina Explorera i jego ubezpieczenie pokrywa szkode. Link Zgłoś
marcinc3 Re: dostalem w dupe 16.01.06, 08:19 wspolczuje sam przezywam to teraz jestem juz ponad 1 msc bez tego auta a ubezpieczalna chce dac smieszne pieniadze nie wspomne o bolu kregoslupa - u mnie zasnal kierowca tira jak sie uda to cos wkleje Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: dostalem w dupe 16.01.06, 08:57 ladny tekst: auto proste... ...bylo :-) ale tak po prawdzie to lepiej go rozciagac. jakos nie jestem zwolennikiem wklejania.za 5 lat jak szwy troche skoroduja to po stluczce z rowerem rozpadnie sie na dwie czesci. kolejny wlasciciel tez raczej wolalby miec swiadomosc ze auto bylo "troche" zgniecione i dalo sie wyprostowac, niz tak zmasakrowane ze trzeba bylo transplantacje z innego robic. Link Zgłoś