Gość: gość-osa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:14 Czy ma ktoś jakieś zdjęcia nowej fabii? Podobno ma wejść na rynek w 2007 roku. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fibin Re: Nowa Fabia 17.01.06, 09:04 www.skoda-auto.com/global/showroom/concepts/fabiaparis/ Link Zgłoś
Gość: bj Re: Nowa Fabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:46 Coś mi nie pasuje z tą nową Fabią ponieważ wygląda tak samo jak stara (no może jakieś kosmetyczne zmiany). Link Zgłoś
Gość: fabiopab Re: Nowa Fabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:47 witam oto link do nowej skody fabii www.skoda-fabia.com/pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: gość-osa Re: Nowa Fabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:45 Sorry, ale coś mi ten link nie wchodzi. Jest napewno OK? Link Zgłoś
Gość: gość-osa Re: Nowa Fabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:50 Dzięki!!Wszystko jest OK, działa. Ale tak szczerze powiedziawszy to nie jest to jakaś wielka rewelacja, chyba że więcej zmienili w środku, ale z przodu mała kosmetyka tylko. Ciekawe czy wejdzie też od razu kombii? Tylko taka wersja mnie interesuje. Link Zgłoś