Dodaj do ulubionych

Nowa reklama Opla Agilla

IP: *.bbnplanet.com 05.10.01, 13:24
jak wam sie podoba ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ffmarkus Re: Nowa reklama Opla Agila IP: *.icpnet.pl 13.10.01, 16:08
      Nie wiedziałem, że ten, jakby nie patrzeć miejski samochodzik, może pomieścić aż 8 osób :-) .
      Reklama całkiem przyjemna i pomysłowa.
      P.S. Proszę się nie jąkać, Agila jest przez jedno l .
    • Gość: Mar Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: 213.25.197.* 13.10.01, 16:58
      To jak reklama samochodu dla posiadacza haremu. Swoim czterem żonom może kupić
      jeden samochód - no bo kto widział naraz 4 kobity z brzuchem za wyjątkiem
      poczekalni u ginekologa?

A wogóle to ten samochod sam wygląda jak 12-latka w ciąży.
      • Gość: P. Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 23:14
        Tak a propos 8 osób. W ile osób najwięcej jechaliście waszymi bolida. Nie
        hcoidz mo o to ile wiejdze, ale przejazd przy tylu osobach, przynajmniej ze 100
        metrów :) Do kupla do Lanosa wlazlo 7 osob (tylko kabina), tak samo do Punto II
        (3-drzwiowe), a do Clio (5drzwi) - też 7 osób plus dodatkowo fotelik dla
        dziecka (pusty) na tylninm siedzeniu. tyle ze te dwa ostatnie przypadki z
        wykorzystanie "przestrzeni bagazowej" :)
        Pozdrawiam.
        • Gość: Sławek Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: 192.168.3.* / *.trzebinia.net 16.10.01, 15:46
          Jechałem Polonezem Caro w 13 osób. Było ciężko ;-)

pozdro
        • Gość: Niknejm Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: *.pg.com 16.10.01, 15:53
          Gość portalu: P. napisał(a):

> Tak a propos 8 osób. W ile osób najwięcej jechaliście waszymi bolida. Nie
          > hcoidz mo o to ile wiejdze, ale przejazd przy tylu osobach, przynajmniej ze 100
          > metrów :) Do kupla do Lanosa wlazlo 7 osob (tylko kabina), tak samo do Punto II
          > (3-drzwiowe), a do Clio (5drzwi) - też 7 osób plus dodatkowo fotelik dla
          > dziecka (pusty) na tylninm siedzeniu. tyle ze te dwa ostatnie przypadki z
          > wykorzystanie "przestrzeni bagazowej" :)

W dawnych czasach udało mi się podjechać 3-drzwiowym Punto I w 8 osób, bez
          wykorzystania bagażnika. Teraz już bym tego nie próbował :-)
          Było prawie OK, ale na najmniejszych wybojach podwozie docierało o asfalt. Brrr...

Pozdrawiam,
          Niknejm
        • Gość: malko Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 10:39
          Do seicenta weszło nas kiedyś 4 dosrosłe osoby i 2 letni dzieciak, ale miałem
          problemy z kierowaniem po przysunięciu siedzenia tak żeby mozna było za mną
          siedzieć. Uważam to za wyczyn porównywalny z 8 osobami w Puncie :-)
          Przejechaliśmy tak z 10 km, ale nie radzę nikomu tego robić. SC jest dla 2
          dorosłych i małego dziecka + zakupy spożywcze na tydzień w bagażniku.

Z tego co pamiętam to najwięcej osób widziłem w ikarusie przegubowcu - tak ze
          200. Nie chciał wyjechać pod małą górkę. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka