Gość: ffmarkus Re: Nowa reklama Opla Agila IP: *.icpnet.pl 13.10.01, 16:08 Nie wiedziałem, że ten, jakby nie patrzeć miejski samochodzik, może pomieścić aż 8 osób :-) . Reklama całkiem przyjemna i pomysłowa. P.S. Proszę się nie jąkać, Agila jest przez jedno l . Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: 213.25.197.* 13.10.01, 16:58 To jak reklama samochodu dla posiadacza haremu. Swoim czterem żonom może kupić jeden samochód - no bo kto widział naraz 4 kobity z brzuchem za wyjątkiem poczekalni u ginekologa? A wogóle to ten samochod sam wygląda jak 12-latka w ciąży. Link Zgłoś
Gość: P. Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 23:14 Tak a propos 8 osób. W ile osób najwięcej jechaliście waszymi bolida. Nie hcoidz mo o to ile wiejdze, ale przejazd przy tylu osobach, przynajmniej ze 100 metrów :) Do kupla do Lanosa wlazlo 7 osob (tylko kabina), tak samo do Punto II (3-drzwiowe), a do Clio (5drzwi) - też 7 osób plus dodatkowo fotelik dla dziecka (pusty) na tylninm siedzeniu. tyle ze te dwa ostatnie przypadki z wykorzystanie "przestrzeni bagazowej" :) Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: 192.168.3.* / *.trzebinia.net 16.10.01, 15:46 Jechałem Polonezem Caro w 13 osób. Było ciężko ;-) pozdro Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: *.pg.com 16.10.01, 15:53 Gość portalu: P. napisał(a): > Tak a propos 8 osób. W ile osób najwięcej jechaliście waszymi bolida. Nie > hcoidz mo o to ile wiejdze, ale przejazd przy tylu osobach, przynajmniej ze 100 > metrów :) Do kupla do Lanosa wlazlo 7 osob (tylko kabina), tak samo do Punto II > (3-drzwiowe), a do Clio (5drzwi) - też 7 osób plus dodatkowo fotelik dla > dziecka (pusty) na tylninm siedzeniu. tyle ze te dwa ostatnie przypadki z > wykorzystanie "przestrzeni bagazowej" :) W dawnych czasach udało mi się podjechać 3-drzwiowym Punto I w 8 osób, bez wykorzystania bagażnika. Teraz już bym tego nie próbował :-) Było prawie OK, ale na najmniejszych wybojach podwozie docierało o asfalt. Brrr... Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: malko Re: Nowa reklama Opla Agilla IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 10:39 Do seicenta weszło nas kiedyś 4 dosrosłe osoby i 2 letni dzieciak, ale miałem problemy z kierowaniem po przysunięciu siedzenia tak żeby mozna było za mną siedzieć. Uważam to za wyczyn porównywalny z 8 osobami w Puncie :-) Przejechaliśmy tak z 10 km, ale nie radzę nikomu tego robić. SC jest dla 2 dorosłych i małego dziecka + zakupy spożywcze na tydzień w bagażniku. Z tego co pamiętam to najwięcej osób widziłem w ikarusie przegubowcu - tak ze 200. Nie chciał wyjechać pod małą górkę. :-) Link Zgłoś