matejator 20.01.06, 18:48 Czego najczęściej słuchacie jadąc autem(radio czy jakieś CD, jak tak to jakie). Link Zgłoś Obserwuj wątek
frax1 Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 18:53 Wałkowane chyba milion razy :) Różności, mam w aucie chyba z 30 płyt i ciągle dochodzą nowe. Głównie house, trance, ale także electro, czasem jakiś hip hop (głównie amerykański, jak nie klasyka w stylu dr.dre to mixtape'y jakieś) sporadycznie rock. Szczególnie lubie fajne seciki. Pozdrawiam Link Zgłoś
kasiulek70 Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 18:56 z racji braku CD w moim autku słucham zawsze ale to zawsze TRÓJKI no nie zawsze bo jak przejeżdżam obok Góry św. Anny to zawsze mam przymusowe słuchanko radia ojca R. Link Zgłoś
devote Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 19:06 roznie jesli chodzi o cd to robie sobie kopie do samochodu nie uzywam orginalnych cd w samochodzie Link Zgłoś
nie.banalny-bis Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 19:07 devote napisał: > roznie > jesli chodzi o cd to robie sobie kopie do samochodu > nie uzywam orginalnych cd w samochodzie Ja w ogole nie uzywam oryginalnych. Link Zgłoś
devote Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 19:09 nie.banalny-bis napisał: > Ja w ogole nie uzywam oryginalnych. tu gdzie mieszkam nie mam mozliwosci kupienia kopii na bazarku :) Link Zgłoś
nie.banalny-bis Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 19:15 devote napisał: > nie.banalny-bis napisał: > > > Ja w ogole nie uzywam oryginalnych. > > tu gdzie mieszkam nie mam mozliwosci kupienia kopii na bazarku :) Przeciez masz internet. Link Zgłoś
devote Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 19:22 nie.banalny-bis napisał: > Przeciez masz internet. jestem fanem jednego zespolu i kupowanie orginalnych cd traktuje jak hobby,zbieractwo,kolekcjonerstwo itd oczywiscie slucham roznej muzyki i czasami zciagam Link Zgłoś
nie.banalny-bis Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 19:24 devote napisał: > nie.banalny-bis napisał: > > > Przeciez masz internet. > > > jestem fanem jednego zespolu i kupowanie orginalnych cd traktuje jak > hobby,zbieractwo,kolekcjonerstwo itd > oczywiscie slucham roznej muzyki i czasami zciagam A ja czasem kupuje, to znaczy kupowalem, dopoki nie kupilem wszystkich plyt mojego ulubionego zespolu. Link Zgłoś
devote Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 19:29 nie.banalny-bis napisał: > A ja czasem kupuje, to znaczy kupowalem, dopoki nie kupilem wszystkich plyt > mojego ulubionego zespolu. ja nadal kupuje bo jeszcze chlopaki graja nawet nie liczylem ile mam ich plyt ale bedzie ponad 100cd tylko jednego wykonawcy Link Zgłoś
devote Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 14:21 bialy2k napisał: > depeche mode? tak,to jest moj zespol numer 1 numer 2 to staszewski i wszystko co z nim zwiazane numer 3 pozostale pop i rock Link Zgłoś
paxton1 Re: Muzyka za kółkiem 20.01.06, 23:39 ehh, polska, normalnie to nienormalne jest kupowanie piratów... Link Zgłoś
nie.banalny-bis Re: Tylko RM 20.01.06, 19:25 kasiulek70 napisała: > i kto ci uwierzy??? Dobra, masz jutro czas? Chce wpasc z tym obiecanym winem. Link Zgłoś
kasiulek70 Re: Tylko RM 20.01.06, 19:30 nie.banalny-bis napisał: > > Dobra, masz jutro czas? > Chce wpasc z tym obiecanym winem. Wszystko zależy jakie to winko:) Link Zgłoś
kszyrztow Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 14:31 U mnie leci Fear Factory, Lamb Of God, Mudvayne, Killswitch Engage, SYL. Nie trawię komerchy dlatego nie słucham radio. Poza tym sprawiam wrażenie całkiem normalnego. Link Zgłoś
alonzo-kaloryfer Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 14:50 a myslisz ze Fear Factory, Lamb Of God, Mudvayne, Killswitch Engage, SYL nie mają kasy z tego co robią? Link Zgłoś
kszyrztow Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 14:58 alonzo-kaloryfer napisał: > a myslisz ze Fear Factory, Lamb Of God, Mudvayne, Killswitch Engage, SYL nie > mają kasy z tego co robią? Sugerujesz, że zarabianie pieniędzy z muzyki to automatycznie komercja? Mi wystarczy, że w RMF i radio ZET nigdy ich nie usłyszysz. Link Zgłoś
alonzo-kaloryfer Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 23:21 Tak wlasnie mysle. A to ze ich nie uslysze w rmfie czy innym gó..e to juz inna kwestia. Link Zgłoś
black.iron Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 16:27 codziennie biore inna plyte so auta, zeby monotonnie nie bylo. natomiast teraz, na te zimowe krajobrazy polecam bardzo klimatyczna muzyke z Islandii w wykonaniu zespolu Sigur Ros. Kto zna ten zespol ten wie o czym mowie (pisze). Link Zgłoś
xystos Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 16:33 black.iron napisał: > codziennie biore inna plyte so auta, zeby monotonnie nie bylo. > natomiast teraz, na te zimowe krajobrazy polecam bardzo klimatyczna muzyke z > Islandii w wykonaniu zespolu Sigur Ros. Kto zna ten zespol ten wie o czym mowie > (pisze). www.sigur-ros.co.uk/media/ www.sigur-ros.co.uk/ www.sigur-ros.is/ www.ondarock.it/Sigurros.html www.infratunes.com/presentation-groupe_72_Sigur%20R%C3%B3s.html Link Zgłoś
wowo5 Re: Muzyka za kółkiem 21.01.06, 16:57 W Acurze mam XM radio satelitarne. 145 stacji cyfrowych bez reklam - fajna sprawa. Dostalem 3 miesiace za darmo potem trzeba placic $10 miesiecznie. Zastanawiam sie czy warto. To tak jakby kupowac jeden CD co miesiac. Poza tym slucham glownie muzyki klasycznej i jazzu. Czasami wrzuce swoja ulubiona plyte: "Dark Side" Pink Floyd. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: PR program 1 21.01.06, 23:33 no niemal wszystkiego: death metal,gotik,dead can dance,jazz,stare dm,rammstein,chill out,muzyki klubowej,etnicznej (np Sepultura -"roots" he he he -troszke jednak przeginka do auta) ale najbardziej lubie sobie w piatek wieczorem posluchac listy trojki. Link Zgłoś
xystos Re: Muzyka za kółkiem 22.01.06, 11:38 forum.tvbrowser.org/viewtopic.php?p=4183&sid=b1617a103bd8e33b0321aa5010e06111 www.radio.cz/cz/clanek/43245/baroq.html?anketa=2 z ponizszego linku mozna "zciagnac" muzyke gratis i legalnie :- magnatune.com/genres/classical/ Link Zgłoś