Dodaj do ulubionych

ASO Renault

30.01.06, 11:09
czy mozecie polecic ASO Renault-a w Warszawie, z ktorego byliscie zadowoleni?
Obserwuj wątek
    • chris62 Re: ASO Renault 30.01.06, 11:45
      Z Renault Scenic jestem w 100% zadowolony ale ASO omijam z daleka i to jest
      klucz do sukcesu.
      Nauczyło mnie tego życie po zakupie Meganki, którą mi psuli podczas zwykłej
      regulacji zaworów. Oleju na wymianie lali o 1 litr za dużo bo cymbały nie wiedzą
      że jak pojemność przewidziana jest 4 litry to dla pierwszego zalania a na
      wymianę zawsze coś zostanie - a to coś w silniku 1,4 było prawie 1 litr.
      Do tego ceny czegokolwiek mają 2x wyższe.
      Gdyby ten samochód który ja miałem miał jakiś dyletant to nie pojeździłby nim z
      winy ASO i przekląłby ten samochód a ja wiedziałem gdzie się udać i autko do
      dziś śmiga.
      Sądząc po tym że te palanty jak czegoś nie wiedzą to dzwonią do Warszawy a tam
      nie doradzili im nic mądrego nie sądzę że w W-wie są lepsze ASO niż na południu.

Auto-TAK -> ASO-NIE!!!!!!
    • typson Re: ASO Renault 30.01.06, 12:14
      musialem kiedys zorganizowac znajomemu serwis przedostatniego espace. Przez
      krewnych i znajomych krolika trafilem do ASO WARPOL czy jakos tak. Gdzies w
      okolicach Otwocka jest (blisko Wału).

A z espace bylo bardzo duzo roboty - rozrzad - trzeba wyjac silnik wiec
      napelnianie wszystkich ukladow, pompa wody, wszelkie rolki i napinacze obu
      pasków, swiece. Pozniej okazalo sie, ze falowanie obrotow bierze sie stad, ze po
      jakiejs naprawie blacharskiej (tez ASO ale inne) auto mialo popekana obudowe
      komputera. W srodku wszystko przegnilo i silnik wariowal. Chlopakom udalo sie
      wszystko polutowac tak wiec uniknelismy kosztow wymiany komputera (nie da sie
      podmienic na uzywke, bo ma wbite numery nadwozia i innych sterownikow).

Generalnie koszty naprawy byly bardzo duze (chyba 9000 pln) ale i zakres robot
      olbrzymi - wszystko co sie dalo lacznie z prostowaniem felg i wymiana opon na
      nowe. O wszystkim bylem informowany na bierzaco wiec nie bylo zaskoczki.
      • fru.fru Re: ASO Renault 30.01.06, 12:44
        dobre podobno aso jest w konstancinie. Wogole polecam strone pikura, znajdziesz
        tqam opinie o aso i nie tylko.
        • tomi_22 Re: ASO Renault 30.01.06, 12:48
          O tym w Konstancinie, po lewej strone jak sie od Warszawy jedzie, to chyba cala
          Warszawa wie ze jest dobre.
    • madziulec Re: ASO Renault 01.02.06, 12:55
      Zepsulo sie.. A ja jak jezdzilam tym autem to bylo dobre.. Juz zepsula ;-))???
      Dziwne....
      • robox Re: ASO Renault 01.02.06, 13:10
        Z autopsji Auto-Warpol, Józefów k/Otwocka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka