gerber1980 30.01.06, 11:09 czy mozecie polecic ASO Renault-a w Warszawie, z ktorego byliscie zadowoleni? Link Zgłoś Obserwuj wątek
chris62 Re: ASO Renault 30.01.06, 11:45 Z Renault Scenic jestem w 100% zadowolony ale ASO omijam z daleka i to jest klucz do sukcesu. Nauczyło mnie tego życie po zakupie Meganki, którą mi psuli podczas zwykłej regulacji zaworów. Oleju na wymianie lali o 1 litr za dużo bo cymbały nie wiedzą że jak pojemność przewidziana jest 4 litry to dla pierwszego zalania a na wymianę zawsze coś zostanie - a to coś w silniku 1,4 było prawie 1 litr. Do tego ceny czegokolwiek mają 2x wyższe. Gdyby ten samochód który ja miałem miał jakiś dyletant to nie pojeździłby nim z winy ASO i przekląłby ten samochód a ja wiedziałem gdzie się udać i autko do dziś śmiga. Sądząc po tym że te palanty jak czegoś nie wiedzą to dzwonią do Warszawy a tam nie doradzili im nic mądrego nie sądzę że w W-wie są lepsze ASO niż na południu. Auto-TAK -> ASO-NIE!!!!!! Link Zgłoś
typson Re: ASO Renault 30.01.06, 12:14 musialem kiedys zorganizowac znajomemu serwis przedostatniego espace. Przez krewnych i znajomych krolika trafilem do ASO WARPOL czy jakos tak. Gdzies w okolicach Otwocka jest (blisko Wału). A z espace bylo bardzo duzo roboty - rozrzad - trzeba wyjac silnik wiec napelnianie wszystkich ukladow, pompa wody, wszelkie rolki i napinacze obu pasków, swiece. Pozniej okazalo sie, ze falowanie obrotow bierze sie stad, ze po jakiejs naprawie blacharskiej (tez ASO ale inne) auto mialo popekana obudowe komputera. W srodku wszystko przegnilo i silnik wariowal. Chlopakom udalo sie wszystko polutowac tak wiec uniknelismy kosztow wymiany komputera (nie da sie podmienic na uzywke, bo ma wbite numery nadwozia i innych sterownikow). Generalnie koszty naprawy byly bardzo duze (chyba 9000 pln) ale i zakres robot olbrzymi - wszystko co sie dalo lacznie z prostowaniem felg i wymiana opon na nowe. O wszystkim bylem informowany na bierzaco wiec nie bylo zaskoczki. Link Zgłoś
fru.fru Re: ASO Renault 30.01.06, 12:44 dobre podobno aso jest w konstancinie. Wogole polecam strone pikura, znajdziesz tqam opinie o aso i nie tylko. Link Zgłoś
tomi_22 Re: ASO Renault 30.01.06, 12:48 O tym w Konstancinie, po lewej strone jak sie od Warszawy jedzie, to chyba cala Warszawa wie ze jest dobre. Link Zgłoś
madziulec Re: ASO Renault 01.02.06, 12:55 Zepsulo sie.. A ja jak jezdzilam tym autem to bylo dobre.. Juz zepsula ;-))??? Dziwne.... Link Zgłoś