saabb 02.02.06, 15:22 Są obecnie dni otwarte Fiata, czy miał ktoś przyjemność przejechać się Grande Punto???. Testy i opinie w prasie motoryzacyjnej były pozytywne ale jak ma się w realu ta nowa i co tu dużo mówić udana konstukcja Fiata??? Pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
daniel.jed Re: grande punto... 03.02.06, 00:00 Niestety w mieście liczącym 130tys. mieszkańców na salonie stoi 1!!! sztuka Grande Punto, brak auta testowego (nie wiadomo kiedy będzie). Fiat się dziwi że traci rynek, a z takimi dilerami to powinien od razu pozrywać umowy. Najgorszy salon w mieście. Co do auta- dla mnie piękne. Cena też może być. Jakość i montaż bez zarzutu. 1.9 Multijet 130KM- brr. Nieporozumieniem wydaje się być silnik 1.2 65KM. Link Zgłoś
bratek12 Re: grande punto... 03.02.06, 00:24 bylem na mikro jezdzie probnej. pierwsze wrazenie. jest waski. i przez to gubi atrakcyjnosc ze zdjec. materialy wew rzeczywiscie wysokiej jakosci. to co zaskoczylo mnie smutno jako potencjalnego kupujacego to cena. fiat w dieslu 1.3 90KM + dwustrefowa klimatyzacja to 60 tys. No i to juz jest duzo. zastanawiam sie nad tym autem ale ta cena powoduje ze rozgladam sie np. na rocznym focusem Zgadzam sie jednak: to piekne auto - przypomina mi malego brata maseratti Link Zgłoś