Gość: Marek IP: *.atlanta.ga.us 14.11.02, 14:07 Bedzie kosztowala $16100 w podstawowej wersji. Matrix i Vibe beda mialy trudny orzech do zgryzienia... www.thecarconnection.com/index.asp?article=5216 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marcel Re: Honda Element IP: *.med.umich.edu 14.11.02, 16:38 Fajne autko. Ma ta swiezosc, ktorej brakuje Vibe/Matrix. Ciekawe jaka bedzie realna cena tego samochodu. Np. rav4 startuje od $17k ale minimalny akceptowalny i dostepny na rynku model to juz conajmniej $20.5k. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Honda Element IP: *.atlanta.ga.us 14.11.02, 18:17 Nie uwazasz ze jest troche sciagnieta z Fiata Multipla? Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Honda Element IP: *.med.umich.edu 14.11.02, 18:28 Chyba faktycznie jest. Nie mam pojecia jak te auta maja sie do siebie konstrukcyjnie, ale koncepcyjnie sa rzeczywiscie podobne. Tyle, ze Multipla jest czyms pomiedzy kompaktem a vanem, a Element pomiedzy kompaktem a SUV'em. Mnie sie Element podoba (ale ciagle jeszcze nie widzialem go na wlasne oczy). Mam nadzieje, ze nie rozczaruje sie tak jak ogladajac opasle i odpustowe Vibe/Matrix (btw, Vibe chyba wyglada lepiej). Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Honda Element IP: *.atlanta.ga.us 14.11.02, 19:54 Konstrukcyjnie Multipla i Element nie maja nic wspolnego. A Element wyglada znacznie lepiej w rzeczywistosci niz na zdjeciach - widzialem go na wiosne na Auto Show i bylem zachwycony. Kupic go na pewno nie kupie, ale bede z rozmarzeniem popatrywal... Link Zgłoś