p.zurawski 15.11.02, 14:04 naklejkach tuningowych na samochodach. nie mowie oczywiscie o <fuckach> na fiacikach tylko o np. remus, sparco, diabel z kolektorem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: hip Re: co sadzicie o.... IP: *.pgi.waw.pl 15.11.02, 14:15 p.zurawski napisał: > naklejkach tuningowych na samochodach. > nie mowie oczywiscie o <fuckach> na fiacikach tylko o np. remus, sparco, > diabel z kolektorem? hip: Wszelkie naklejki na samochodach spełniają dość wartościową rolę. Ostrzegają bowiem innych użytkowników ruchu. Podobnie jak szyby oklejone czarną folią. Link Zgłoś
Gość: hip Re: co sadzicie o.... IP: *.pgi.waw.pl 15.11.02, 14:41 p.zurawski napisał: > bardzo smieszne włascielu fiacika... hip: 1. Pudło. Nie jestem właścicielem fiacika. Strzelaj dalej. 2. Nie śmieszne lecz prawdziwe. Link Zgłoś
Gość: hip Re: co sadzicie o.... IP: *.pgi.waw.pl 19.11.02, 08:27 p.zurawski napisał: > a moze opel kadet r.82 hip: Znów pudło. Strzelaj dalej. pozdr Link Zgłoś
Gość: hip Re: co sadzicie o.... IP: *.pgi.waw.pl 19.11.02, 10:56 p.zurawski napisał: > a moze chociarz podaj jaki kraj! hip: Japan. Bo lubię japonki. Są uprzejme. Link Zgłoś
Gość: p.zurawski Re: co sadzicie o.... IP: *.pct.torun.tpnet.pl 20.11.02, 15:55 subaru impreza wrx sti;) Link Zgłoś
Gość: hip Re: co sadzicie o.... IP: *.pgi.waw.pl 21.11.02, 08:11 Gość portalu: p.zurawski napisał(a): > subaru impreza wrx sti;) hip: Pudło. Nie stać mnie na taki wynalazek. Daję Ci dodatkowy, ostatni nabój. Strzelaj. Link Zgłoś
Gość: p.zurawski Re: co sadzicie o.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.02, 11:11 nissan almera???? Link Zgłoś
Gość: hip Re: co sadzicie o.... IP: *.pgi.waw.pl 21.11.02, 12:21 Gość portalu: p.zurawski napisał(a): > nissan almera???? hip: Pudło. Wykorzystałeś wszystkie naboje. Koniec testu. Ocena: niedostateczna. Prawidłowa odpowiedź: Corolla. Bez czarnych szyb. Bez kratki. Wydech firmowy. Bez naklejek bo nie mam przed czym ostrzegać. Staram się jeździć zgodnie z przepisami i nie utrudniać jazdy innym. Czego wszystkim życzę (szczególnie tym "stjóningowanym") pozdrawiam i życzę przyjemnego oklejania pojazdu Link Zgłoś
Gość: P.ZURAWSKI Re: co sadzicie o.... IP: *.pct.torun.tpnet.pl 22.11.02, 13:54 niestety nie wygralem w tym turnieju ale moze wymyslisz inny? Link Zgłoś