devote 10.02.06, 22:34 www.autoblog.com/2006/02/08/hyundai-unveils-2007-accent-in-chicago/ calkiem calkiem Link Zgłoś Obserwuj wątek
karajsztafoda Re: nowy Hyunadi Accent 10.02.06, 22:50 Niepodoba mi sie on, a zwlaszcza jego instrumentarium - jak w ciezarowce.. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: nowy Hyunadi Accent 12.02.06, 00:19 z tylu przypomina troche lanosa, z przodu tez brzydki. w srodku nieciekawie, mnie sie nie podoba. pzdr Link Zgłoś
devote Re: nowy Hyunadi Accent 12.02.06, 00:22 ale co wymagac za ta cene w US ma kosztowac 10k$ Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: nowy Hyunadi Accent 12.02.06, 01:21 obecny kosztuje 12.5 k$ a nowy ma byc tylko 10? www.edmunds.com/new/2006/hyundai/accent/index.html daewoo juz sprzedawalo tanie auta, bez powodzenia. popatrz ile widujesz na drogach chevy aveo - bardzo malo a przeciez kosztuje tylko 9.5 kola. chyba nie o to chodzi w USA, nie tylko cena jest wazna. ja osobiscie nigdy bym nie kupil takiego auta jak accent czy aveo (takze echo czy nowa mala honda). i nie dlatego ze mam cos do danej marki, uwazam ze sonata jest ladnym i ciekawym autem. ale w USA trzeba jednak miec przynajmniej auto kompaktowe, a takie malenstwa jak aveo nadaja sie wylacznie na zakupy , 2 mile w jedna strone. pzdr. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: nowy Hyunadi Accent 14.02.06, 22:17 kilka dni temu odwiedzilem autoshow. wsiadlem sobie do wielu popularnych aut. najmniejsze modele w danym koncernie (yaris, accent, rio) sa w srodku ochydne. jak tako trzyma sie fit (chyba w europie jazz). model wyzej jest duzo lepiej. widac walka o najnizsza cene wymaga stworzenia taniego i prostego wnetrza, szkoda. pzdr Link Zgłoś
cc_2004 Re: Kia Rio skrzyżowana z chińskim Focusem 12.02.06, 17:26 tył faktycznie jakby nexią 5d zalatuje ;-)) Wnętrze chyba to samo, co w Kii (nie porównywałem). Koncept był odważniejszy, a wyszedł taki plastik fantastik za półroczne oszczędności (w USA). Link Zgłoś
greenblack Re: nowy Hyunadi Accent 13.02.06, 09:39 Poodoba mi się. Prosty funkcjonalny pojazd. Koreańce stukają takie i lepsze samochody, a my ku.. dopłacamy do gospodarstwa Leppera i świątyni opaczności. Link Zgłoś
vidmantas Re: nowy Hyunadi Accent 13.02.06, 10:07 wyglada troche jak Kia Rio, ale pewnie sa spokrewnione bo jakby nie bylo ten sam koncern Link Zgłoś