Dodaj do ulubionych

stary SAAB 93

21.11.02, 09:32
Czy ktoś z użytkowników poprzedniego modelu saaba 93 miał kiedyś problemy z
tapicerką, lub z innymi rzeczami w czasie kilkuletniej eksploatacji tego
samochodu? Czekam na wszelkie opinie o tym aucie.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: stary SAAB 93 -900SE IP: proxy / 134.65.105.* 21.11.02, 09:52
      mialem skorzana tapicerke-nic zlego
      klopot ? zerwala sie linka odciagajaca 2 jezyki w pokrywie od kasetki na rekawiczki po stronie pasazera.
      Zakleilem prawy jezyk ktorego nie mozna cofnac. Sprezyna wypycha go -tak jak zatrzask. Nie wiem jak to
      rozwiazac bo chyba trzeba byloby wymienic cala deske rozdzielcza. Klapka schowka jest chyba
      nierozmontowywalna. Zgrzana z zamkiem na goraco. Wyglada na to ze linka jest w srodku w jakims kanaliku.
      Tam gdzie sa zawiasy ... tez nie widzialem zadnej srubki ...mozna tylko klapke schowka wyrwac albo zakleic
      jezyk zamka. Drugi jezyk trzyma wystarczajaco mocno -nic nie klekocze tylko zlodziej w razie czego bedzie
      mial latwiejsze wywazenie.
      • fretless Re: stary SAAB 93 -900SE 21.11.02, 10:53
        Moje auto ma zaledwie pół roku i oczywiście pojechałem do serwisu bo jest
        gwarancja, jednak uwazam , że w tej klasie samochodów nie powinna odklejać się
        tapicerka na bocznych drzwiach i takie tam... , ale ja chyba mam pecha do
        samochodów bo w każdym samochodzie jaki miałem, coś się działo nie tak. Jednak
        muszę przyznac ,że jest to kawałek fajnego auta w którym odpoczywam w czasie
        jazdy.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka