kenryka 23.02.06, 16:34 Super auto. Naprawdę piękny. Już zbieram pieniądze... Link Zgłoś Obserwuj wątek
flic_k Re: Seat Leon - Ostry powrót 23.02.06, 20:26 Hm, a ten toledo z tyłem a'la Vel Satis to się sprzedaja w ogóle? Bo jakoś nie widzę go na drogach... Link Zgłoś
waskes29 Re: Seat Leon - Ostry powrót 23.02.06, 20:49 Leon jest ok, dla mnie to chyba najladniejszy kompakt w tej chwili i nawet cena jest dosc znosna jak widze. Link Zgłoś
uki145 Re: Seat Leon - Ostry powrót 23.02.06, 21:06 Witam! cos koło 56 tys słyszałem.wiecie moze co ma na wyposazeniu pdst.,jaki silnik i ile kosztuje?z ta stylistyka to niezły konkurent dla Alfy 147 dobra cena za najładniejszego golfa w historii ;-), a juz na powaznie to bardzo mi sie podoba,chociaz uwazam ,ze najładniejsza z całej rodziny jest Altea. natomiast toledo to moim zdaniem stylistyczny niewypał.Pozdrawiam Link Zgłoś
flic_k Re: Seat Leon - Ostry powrót 23.02.06, 22:46 Nie mówię, że jest zły, bo akurat Vel Satis mi się podoba :). Tylko zaraz zaraz, chyba nie można nazwać toledo kompaktem, prawda (V. Satisa też tak nie nazwiemy)?! Toledo to klasa mondeo etc. tylko z innym wyglądem. Pozdrawiam! Link Zgłoś
bishopandroid Re: Seat Leon - Ostry powrót 24.02.06, 07:51 ale teraz to przywaliłes - gdzie Toledo a gdzie Mondeo - nie mieszaj klas. Toledo jest zbudowane na płycie golfa i podobnie jak oktawia ZAWSZE bezie tylko KOMPAKTEM. a mondeo możesz równać do paska bo to klasa średnia ( segment D ). Link Zgłoś
uki145 Re: Seat Leon - Ostry powrót 23.02.06, 21:07 ok ,juz wiem wszystko: nie przeczytałem artykułu.;-) Link Zgłoś
uki145 Re: Seat Leon - Ostry powrót 23.02.06, 21:11 z takim wyposazeniem za te pieniadze to normalnie rewelacja!!!! golf kosztuje 59 i ma silnik 1.4 .leon chyba odbierze vw troche klientów. dobrze ze zrezygnowali z 1.4 ,przynajmniej podstawowy silnik jest juz w miare mocny. gdybym miał tyle pieniedzy i chciał kupic nowego kompacta to z pewnoscia rozwazyłbym zakup ;-) Pozdrawiam Link Zgłoś
misiek308 Re: Seat Leon - Ostry powrót 23.02.06, 23:12 Tak z wyglądu super hiper ale jak plastiki podobne d tego co było(ostatnia cordoba) to kaszanka straszna z wierzchu super a w środku lepiej nie dotykać bo się porysuje. Link Zgłoś
yaris_bern Re: Seat Leon - Ostry powrót 24.02.06, 09:21 Jeździłeś już tym autem, czy tylko komentujesz zdjęcia? Bo mam pewne wątpliwości. Pozdr. Link Zgłoś
pawdx Re: Seat Leon - Ostry powrót 24.02.06, 03:25 Samochód ładny - bryła przypomina mazde 3. Szkoda że wersja podstawowa nie ma klimy - dziś chyba nikt nie kupi auta tej klasy bez klimatyzaji! Np. ford focus ma to w standardzie od 57 000zł. no denerwujace jest to żeby mieć kilka najprostszych i tanich gadżetów jak obszyta skóra kierownica czy komputer trzeba kupic dużo drozsza wersję. Link Zgłoś
adamklimaszewski Re: Seat Leon - Ostry powrót 24.02.06, 21:41 Piękny samochód :) 1 marcja podobno premiara więc wybieram siędo salonu popatrzeć na to cud o:d A nóż uda się odbyć jazdę próbną... Ktoś chyba na łamach WO napisał: Altea była przygrywką, Toledo - wariacją a to jest symfonia. Piękno w każdym calu:).... z logiczną ceną :) Link Zgłoś