cristof_w 23.02.06, 22:53 Witam. Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje jakie są ceny aut używanych w Anglii? Prosiłbym o jakieś linki do stron typu nasz gepardauto itp. Stronę angliki.pl/ znam, włąśiceiw same rozbitki tam są. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
polokokt Re: Anglia, ceny aut 23.02.06, 23:08 taka sobie wyszukiwarka po 30 sekundach szukania w google.pl www.autotrader.co.uk/ a tutaj masz przykladowe kody pocztowe bo sa tam wymagane: Motherwell, Scotland - ML1 2DA Leeds, Yorkshire - LS9 8AL Bristol - BS32 4NF London - SW19 3RQ Southampton, Hampshire - SO15 0HX Pozdrawiam Link Zgłoś
swoboda_t Re: Anglia, ceny aut 24.02.06, 00:33 www.ebay.co.uk dasz na cars i już :) Tak jak i u nas na allegro, tzreba się wczytać w opis aukcji, a najlepiej wybrac "buy now only", żeby mieć pogląd po ile dane auta chodzą. Link Zgłoś
dunczyk1960 Re: Anglia, ceny aut 24.02.06, 09:26 w szwecji dozwolone sa auta z kierownica z prawej strony-sa b.popularne wsrud listonoszy i zozwozicieli gazet i reklam ,jak to wyglada z punktu widzenia prawa polskiego ? Link Zgłoś
marcinc3 dozwolone ale w szczegolnych przypadkach 24.02.06, 09:38 tzn zabytki lub auta krotkich seri Link Zgłoś
tomziczek Re: dozwolone ale w szczegolnych przypadkach 24.02.06, 19:29 Ja nie tak dawno temu widziałem bodajże Peugeota 307 z kierownicą po prawej strocnie na polskich blachach (CB jeśli mnie pamięć nie myli). Być może w Bydgoszczy ktoś za drobną opłatą zarejestruje... ;) A tak serio, może ma ktoś jakiś konkretny przepis na ten temat? Wydaje mi się, że w myśl przepisów Unii powinni rejestrować takie auta bez problemów; niestety również wydaje mi się, że tego nie robią... Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: dozwolone ale w szczegolnych przypadkach 24.02.06, 19:45 nie można w polsce zarejestrować samochodu z prawą kierownica. rownież nie można ubezpieczyć samochodu z unii europejskiej w polsce (ten przepis od kilku miesiecy) mialam renault 19, super, bezawaryjna, ekonomiczna. idzie na złom. Link Zgłoś
marlena.k1 Re: dozwolone ale w szczegolnych przypadkach 25.02.06, 00:31 doldnie tak jest,kiedys mozna bylo u nas zarejestrowac samochod z "inna kierownica",obecnie jest juz to niemozliwe Link Zgłoś
piotrpenar Re: Anglia, ceny aut 25.02.06, 00:42 niedawno sprzedalem micre 94 za 500 funtow :) Pozdro ps. Troche piszczalo cos tylnym kole hehe Link Zgłoś