maczwak 20.03.06, 15:03 Jak w tytule - użytkownicy C1, Aygo i 107, wpisujmy się wymieniajmy spostrzeżeniami i opiniami. Zapraszam! Link Zgłoś Obserwuj wątek
mis.z.wiertarka Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 20.03.06, 15:05 a co? zakladacie jakis klub gejowski? Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: do: mis.z.wiertarka 20.03.06, 15:12 postoje z boczku, ale jak sie juz zorganizujecie to bede mial pare pytan. np czy wolicie aygo w koleczka czy moze w sloneczniki. poczekam jednak az sie zbierzecie bo sonda z jednego respondenta to zadna sonda. przybywajcie :-) Link Zgłoś
maczwak Re: do: mis.z.wiertarka 20.03.06, 15:16 Drogi kolego (a może koleżanko???)! Wyczuwam w Twoim tonie nutkę ironii i zastanawiam się z czego to wynika... Może masz jakieś kompleksy??? Ciekawe czym Ty sam(a) jeździsz... POzdrawiam:-) Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: do: mis.z.wiertarka 20.03.06, 21:22 piotrze trzeci ty tez masz aygo? badania moga nabrac wiec rozpedu. co sadzicie o ponizszych teoriach: dlaczego kobiety wola male auta,a faceci duze? TEORIA I otoz kobiety jedza lekko. jogurciki, te sprawy. nawet jak im sie purk wymknie to malej przestrzeni jazza jest szansa ze pasazerowie wyzyja. facet je konkretnie. wiec purk bardziej zjadliwy. potrzeba wiecej przestrzeni w kabinie zeby purk nie uzyskal stezenia zabojczego dla zycia pasazerow :-) jezeli malym autem jezdzi facet,malo tego poleca takie auto, to znaczy ze jedzie na jogurtach. dalej idacych wnioskow nie bede wysnuwal :-) TEORIA II od zarania bylo tak ze facet chodzil polowac a kobita zostawala i pilnowala ognia,przygotowywala jadlo,tudziez odbywala ploty. ma to przelozenie i dzis.podswiadome, a ma. kobiecie na ploty nie potrzeba TIR-a, a facet zawsze kombinuje zeby duzo zwierza weszlo na pake :-) facet ktory woli auto male uzywa go tylko w celu dojechania i odbycia cyklu plot? dalej idacych wnioskow nie bede wysuwal Link Zgłoś
maczwak Re: do: mis.z.wiertarka 20.03.06, 23:47 Wiesz co? Te Twoje teorie nie są nawet śmieszne i świadczą tylko o poziomie jaki prezentujesz. Może poprostu zazdrościsz auta które jest wygodne, ma niezłe przyspieszenie i do tego mało pali??? Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: do: mis.z.wiertarka 21.03.06, 09:28 maczwak napisała: > Wiesz co? Te Twoje teorie nie są nawet śmieszne i świadczą tylko o poziomie > jaki prezentujesz. Może poprostu zazdrościsz auta które jest wygodne, ma niezłe > > przyspieszenie i do tego mało pali??? dostane torebka po łbie? bij mnie, bij. Link Zgłoś
nie_mloda_juz Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 09:18 Strasznie mnie wszyscy wkurzacie z tym krytykowaniem tych samochodow! Ja sobie kupilam C1,ale jeszcze go nie odebralam. Mam duzy ladny samochod rodzinny, a ten sobie kupilam na dojazdy do pracy. Nie potrzebuje wiekszego, dlatego odpadaja jakies uzywane gruchoty. Co mialam sobie kupic? Pande??? Ktora kosztuje prawie tyle samo a nie ma nawet instalacji radiowej???? I wyglada jak wyglada?? Albo Picanto? Ktora za 3 lata bedzie sie nadawala tylko do tego zeby ja oddac komus, bo nikt tego nie kupi! Jest to wszystko kwestia gustu, to jasne. Jasne jest tez ze trojaczki sa za drogie- nie warte swojej ceny. Zdaje sobie z tego sprawe, ale i tak wole C1 od Pandy!! (chociaz szanuje wybor ludzi ktorzy ja kupuja, mi sie ona poprostu nie podoba) Ludzie, jestescie strasznie zlosliwi!!! Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 09:27 > Strasznie mnie wszyscy wkurzacie z tym krytykowaniem tych samochodow! Ja sobie > kupilam C1,ale jeszcze go nie odebralam. tobie to ja sie nie dziwie. ty jesz jogurty. Link Zgłoś
loyezoo Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 18:08 nie_mloda_juz napisała: > Strasznie mnie wszyscy wkurzacie z tym krytykowaniem tych samochodow! Ja sobie > kupilam C1,ale jeszcze go nie odebralam............ Potwierdzasz tym teorie miss.z wie.. ponieważ wiadomo że małe auto słabo się nadaje (o ile wogóle) do wypadu w Alpy na narty ze znajomymi.Na zakupy owszem 3 razy lepsze bo mało pali,bo łatwiej zaparkować bo,bo.Wiele zalet.Nie mam nic do małych aut.Moje jeszcze jedno spostrzezenie (subiektywne więc nie trzeba po mnie zaraz "jechać":))Ja bym się jako facet głupio czół w C1.Takie typowe jajko jak kiedyś Ford Ka dla kobiety.Ale jak jakiś facet lubi?Proszę bardzo.Pzdr. P/S widziałem starszawego gościa w Aygo "kororowym" jak to Aygo naprawde chciało mi się śmiać. Link Zgłoś
iberia30 Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 21:02 nie_mloda_juz napisała: > Strasznie mnie wszyscy wkurzacie z tym krytykowaniem tych samochodow! Ja sobie > Albo Picanto? Ktora za 3 lata bedzie sie nadawala tylko do tego zeby > ja oddac komus, bo nikt tego nie kupi! na jakiej podstawie taki sad??? Jaka masz gwarancje, ze Twoje pudelko sie lepiej sprzeda? Link Zgłoś
greenblack Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 09:23 To nie forum modelarskie, hehe. Link Zgłoś
megaizyda Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 20:54 walić trojaczki i bliźniaków! ----------------------------------------- upokarzać użytkowników niemieckich szrotów! bez gwiaSSSSSdy nie ma jaSSSSdy! czyli hasło debila... Link Zgłoś
maczwak Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 21:54 megaizyda napisała: > > walić trojaczki i bliźniaków! Sama się wal, megaizyda. A poza tym nie wiem wogóle, co tu robisz. Tytuł postu jest chyba dość wyraźny... Link Zgłoś
megaizyda Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 22:23 zwalczam sodomię! ----------------------------------------- upokarzać użytkowników niemieckich szrotów! bez gwiaSSSSSdy nie ma jaSSSSdy! czyli hasło debila... Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 23:38 co sie dzieje z tym forum :( Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 21.03.06, 23:42 wujaszek_joe napisał: > co sie dzieje z tym forum :( sodoma i gomora. faceci kupuja okragle malenstwa a kobiety wielkie SUV-y faceci spedzaja 3/4 dnia u kosmetyczek a kobiety uprawiaja hardcorowe sporty. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 22.03.06, 00:02 a ludzie kupują auta jakie chcą i jakie potrzebują to, że nie traktują tego prestiżowo bardzo dobrze o nich świadczy Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 22.03.06, 00:11 oczywiscie. wybieraja tez kosmetyczki jakie chca i solaria tez jakie chca. Link Zgłoś
edek40 Re: Właściciele "trojaczków" łączmy się!!! 22.03.06, 09:30 No nie wszyscy faceci chodza do solarium. Nie badz taki zapatrzony na naszego, z prawnego i sprawiedliwego nadania, wicepremiera. Link Zgłoś