waskes29 19.04.06, 10:16 www.motofakty.pl/artykul/wzrost_sprzedazy_aut_w_europie.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
zettaizyda Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 10:22 wasiek-brawo-za circa 10 lat bedziesz sposrod tych sprzedaych wybierał cos dla siebie ! byle do tego czasu zniesli nowy podatek ekologiczny, bo nie uradzisz.... ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) do przedszkola - na Kamczatkę! Link Zgłoś
waskes29 Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 10:40 zettaizyda napisała: > > wasiek-brawo-za circa 10 lat bedziesz sposrod tych sprzedaych wybierał cos dla > siebie ! byle do tego czasu zniesli nowy podatek ekologiczny, bo nie > uradzisz.... Ty jestes hemoroidem tego forum wszedzie ciebie pelno i kazdy po tobie jedzie ,chyba sie tym karmisz ze tak lubisz.Sidzisz w tym domu nieudaczniku i wymyslasz kim to ty nie jestes .Ten motor i samochod masz chyba nowki bo nie masz kiedy na nich jezdzic -caly czas przesiadujesz na forum wypisujac bzedy .A gdzie praca ,wyklady , dziecko, rodzina (czytaj leczenie psychitryczne).Jestes chory i czym szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie .Bierz leki -schizofenia jest do zaleczenia .A wiesz ze ta choroba nazywana jest choroba krolewska ?Do ciebie prawde mowiac bardziej pasuje - qrewska ale tak czy inaczej trzeba wspolczuc. A o mnie sie nie martw wlasnie zmieniam samochod na nowszy ,wkrotce sie dowiesz jaki. Link Zgłoś
computerland1 Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 10:41 cos te Niemce caly czas sprzodu:) pzdr abc. Link Zgłoś
zettaizyda Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 11:28 placz, wasiu, placz - wyplacz swoje kompleksy jak wallenrode alias unterseeboot, moze ci to pomoze-ale pariasem i tak zostaniesz... ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) do przedszkola - na Kamczatkę! Link Zgłoś
waskes29 Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 11:34 zettaizyda napisała: > > placz, wasiu, placz - wyplacz swoje kompleksy jak wallenrode alias > unterseeboot, moze ci to pomoze-ale pariasem i tak zostaniesz... Jak ja zostane pariasem do do jakiej klasy ty sie bedziesz musial zredukowac? Link Zgłoś
zettaizyda Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 11:47 - ty zawsze byles pariasem ps.jak na polske to moja rodzina to co najmniej high class :) ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) do przedszkola - na Kamczatkę! Link Zgłoś
waskes29 Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 11:55 zettaizyda napisała: > - ty zawsze byles pariasem > ps.jak na polske to moja rodzina to co najmniej high class :) > Nawet jak na Polske posiadanie w rodzinie takiego egemplarza jak ty to musi byc high class.Caly jestes high class . Poczytaj tu jest dokladnie wszystko o tobie i wszystko sie zgadza. www.janssen-cilag.pl/disease/detail.jhtml?itemname=schizophrenia Link Zgłoś
zettaizyda Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 11:59 widze wasiek ze w twojej rodzinie znacie te problemy-ale porady szukaj na forum medycznym....... ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) do przedszkola - na Kamczatkę! Link Zgłoś
waskes29 Re: Sprzedaz samochodow w Europie I-III 19.04.06, 12:06 zettaizyda napisała: > > widze wasiek ze w twojej rodzinie znacie te problemy-ale porady szukaj na forum > > medycznym....... Ja nie szukam porad tylko je ci daje bo kto wie kiedy i czy wogole trafisz na forum medyczne. Jestes typowym przykladem choroby schizofenicznej -uroiles sobie kim to ty nie jestes a wszystkie fakty temu przecza. Ktos kto ma motor i drogi samochod i sporo kasy nie bedzie siedzial w taka pogode na forum .Piszesz ze mozesz sobie kupic kazde auto a moge dac ci przyklad w ktorym sam pisales ze ciebie nie stac na np nowe Evo .Sam sie gubisz w swoich klamstwach ale to tylko choroba i nieleczona bedzie sie poglebiac. Link Zgłoś