wdudczak 05.07.04, 16:03 Wybiermay się we wrześniu do Turcji. Będziemy lecieć liniami tureckimi MNG - interesują mnie wasze opinie na temet tych linii. Dzięki za wszelkie uwagi. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: Linie lotnicze MNG 07.07.04, 16:21 wez se dudczak przejrzyj najpierw forum a nie smiec bez sensu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=13381774 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Linie lotnicze MNG IP: *.gpw.com.pl 08.07.04, 15:47 A kultury turhotel buraku to mamusia nie nauczyla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Linie lotnicze MNG IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 20:35 Nie wiem czemu napadać na ludzi,którzy zadają pytania kiedyś zadane.Net jest pojemny. Miałem obawy co do linii,ale są ok.Byłem w Turcji z Itaką i MNG,linie są profesjonalne,w ogóle to wywodzą się z linii cargo a w Turcji widziałem ich reklamę w telewizji jako firmy kurierskiej (typu ups czy dhl)To znaczy,że dużo lataja,nie jest to linia krzak(patrz też ich strona www).Jedyne co się rzuca w oczy to zmęczenie stewardess.Podczas oczekiwania na odlot z Turcji widziałem jak dziewczyny z MNG po przyloccie samolotu z Polski przyszły do kafejki,zjadły szybko hamburgery,potem poleciały z nami do Poznania i Wrocławia a z Wrocławia do Dalamanu.Mam nadzieję,że piloci zmieniają sie częściej.Turcja jest super,życzę miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś