pom 20.04.06, 19:28 Po prostu się odkleiło - to na przedniej szybie, wewnątrz auta. Do warsztatu z taka bżdzina nawet wstyd jechać. Teraz jeżdżę na przylepcu dwustronnym.:)) Jak ktoś może polecić jakiś patent będę bardzo wdzięczna. Link Zgłoś Obserwuj wątek
great_me Re: Na co przykleić lusterko? 20.04.06, 20:03 Hehe, ja od zimy jeźdzę bez lusterka, w te najgorsze mrozy zostało mi w łapie jak zgrabiałą ręką, może za mocno, je poprawiałam. I szczerze mówiąc, głupio się przyznajć, jakoś mi go nie brakuje. Z tym przyklejaniem to trzeba uważać, są do tego specjalne kleje, mi sąsiad idiota poradził, żeby na kroplekę ale wtedy możliwe, że szyba by pękła. pozdrawiam Link Zgłoś
meps3 Re: Na co przykleić lusterko? 20.04.06, 20:12 Witam Popatrz na pierwszej lepszej stacji benzynowej.Są do tego specjalne kleje.W zestawie chyba jest jeszcze coś dodane, nie wiem czy nie odtłuszczacz .W sumie dość prosta naprawa. Pozdr. Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Dzięki serdeczne n/tx 21.04.06, 00:14 teraz firm typu autoszyby jaan jak grzybow po deszczu wolgole zalicz jakies miejsc z szybami do samochodow (takie miejsce gdzie szyby nie tyklo sprzedaja ale i montuja) - zrobia Ci lusterko od reki za grosze albo nawet za free Link Zgłoś
bab4 Re: Na co przykleić lusterko? 21.04.06, 23:32 ja miałem taki sam problem kupiłem zestaw naprawczy do lusterka w sklepie moto koszt 15zł Link Zgłoś
2pac8 Re: Na co przykleić lusterko? 21.04.06, 23:40 jechalem kiedys fordem taurusem i tez odpadlo lusterko wsteczne. ale super-glue kupiony na pierwszej napotkanej stacji zalatwil sprawe permanentnie. BTW orginalna receptura kleju super-glue zostala opracowana jeszcze za czasow vietnamu na potrzeby armii, do.. zaklejania ran. obecnie w medycynie tez wykorzystuja ten klej tylko pod inna nazwa. Link Zgłoś
m824 Re: Na co przykleić lusterko? 30.04.06, 23:22 może na to: www.stives.pl/produkty.php?kt=3&pp=1&sm=1 a ja polecam "Pattex S.O.S. super klej" w takiej malutkiej tubce 1,5g - za 1,5zł można pokleić pół wyposażenia samochodu. polecam zawsze mieć w aucie. Link Zgłoś
m824 PoPrAwKa 30.04.06, 23:29 no, na ten balsam z linku powyżej to nie przykleicie nic ;-) a tu poprawny link do specjalnego kleju do luterek. www.k2.com.pl/index.php/produkty?p=2 Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: Na co przykleić lusterko? 01.05.06, 08:31 Autor: pom Data: 20.04.06, 19:28 Po prostu się odkleiło - to na przedniej szybie, wewnątrz auta. na "kropelke" w fabryce na gorszy klej przyklejaja - by zaoszczedzic Link Zgłoś