pontus_euxinus 19.05.06, 08:43 Suzuki Swift: www.suzuki.pl/car/salon_swift3.php ? Jak Wam sie podoba? Czy ktos z Was jest jego uzytkownikiem? Ciekaw jestem jak sprawuje sie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
emes-nju Re: co myslicie 19.05.06, 11:17 Nie wiem jak sie sprawuje, ale uwazam, ze to jeden z najbardziej stylowych malych samochodzikow. Trudno powiedziec o nim, ze jest ladny, ale ma w sobie COS :-) Link Zgłoś
zenith700 Re: co myslicie 19.05.06, 11:26 Z zewnątrz ma faktycznie to COŚ. Niestety wnętrze spartolili... :-( Szaro-czarne, ponure, przygnębiające. Zarówno deska, jak i tapicerka. Bez możliwości jakiegokolwiek wyboru lub zmiany... Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: co myslicie 19.05.06, 18:05 zenith700 napisał: > Z zewnątrz ma faktycznie to COŚ. > > Niestety wnętrze spartolili... :-( ale i tak ma ladniejsze wnetrze niz np. Corsa C (moim zdaniem), a porownujac cene Opla a Suzuki, oraz przegladajac wyposazenie, to wybor raczej jest oczywisty... suzuki. A mimo to nie moge sie zdecydowac:) Link Zgłoś
blond_inka Ja mam Swifta... 19.05.06, 19:02 Swift sprawuje sie swietnie, tylko sporo pali, po Poznaniu do 10l/100, ale to moze byc kwestia mojego stylu jazdy. W lipcu stuknie mu rok, poki co nic sie nie psulo. Niedawno przyszedl list od SUZUKI, zeby sie zglosic na bezplatny przeglad i ewentualna wymiane jakichs czesci w okolicy sprzegla i hamulca (nie pamietam dokladnie jakich). Pojechalam, wymienili. Wnetrze Swifta mnie sie akurat podoba, plastiki nie sa szczegolnie tandetne, latwo ustrzymac czystosc. Bagaznik rzeczywiscie jest malenki, ale dla jednej osoby wsytarcza. Sterowane z kierownicy radio jest fantastycznym udogodnieniem. Swift jest bardzo lekki - 990 kg, (ze mna 1055) i troche rzuca od czasu do czasu:) gdybym miala jeszcze raz wybierac to tez kupilabym Swifta. Link Zgłoś