Dodaj do ulubionych

UWAGA!!! Promocja Skody!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 19:19
Właśnie dostałem poufną informację, że od poniedziałku rozpoczyna się niezwykle
korzystna promocyjna sprzedaż samochodów Skoda. Związana jest ona z okresem
zimowym i potrwa do końca grudnia br., tak aby nabywcy tych doskonałych aut
mogli jak najlepiej zaprezentować się w czasie tradycyjnych, rodzinnych spotkań
(ci którzy się pośpieszą już w czasie rewii mody na cmentarzach i parkingach
obok nich).
Do każdej Octawii dealerzy będą dokładać gustowny kapelusz w kolorze srebrny
metalik. Czarna taśma okrążająca rondel kapelusza wykonana jest z elastycznego
materiału, dzięki czemu jadąc na wesele można ją nałożyć, a udając się np. na
zjazd księgowych spółdzielni mleczarskich można zdjąć.
Do każdej Fabii natomiast nabywca otrzyma wysokiej klasy beret w kształcie
opływowym. Szczęśliwy nabywca samochodu ma prawo wybrać wg własnych upodobań
beret opadający na prawe lub lewe ucho. Niestety, wszystkie berety są w kolorze
lewej strony wykładziny bagażnika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: UWAGA!!! Promocja Skody! IP: 213.25.197.* 25.10.01, 20:02
      A czy dla klientów, którzy zakupią Skodę do 31 października nie dodają kompletu
      gustownych zniczy nagrobkowych i doniczki z chryzantemą?
      • Gość: Andre Re: UWAGA!!! Promocja Skody! IP: *.pcplus.com.pl 25.10.01, 20:27
        Ależ wam ta Skoda w oczy kole!!
        A jazda zachodnim złomem składanym w wyroby autopodobne w garazu u pana Zenka
        to klasyczna nekrofilia.
    • civic_vtec Re: UWAGA!!! Promocja Skody! 25.10.01, 20:57
      Zapomniales podac informacji o specjalnej promocji dla osob legitymujacych sie
      trzema paskami na spodenkach. Zatem:
      Fabia - podswietlenie gustownym fiolecikiem od spodu, gwarantowane tablice
      rejestracyjne z tekstem DRES i numerem kolejnym (uwaga! seria tylko od 00 do
      99), w bagazniku wylacznie kolumienka basowa!
      Octavia - przeszklone w calosci drzwi przednie za to szyby (wszystkie)
      obowiazkowo idealnie czarne podobnie jak reflektory i wszystkie zespoly swiatel
      (uwaga! emituja swiatlo idealnie czarne!), uchwyciki na palki baseballowe w
      bagazniku. Darmo 5-letnia obsluga fryzjerska co tydzien (by nadmiernie nie
      odroslo owlosienie na lbie).

Lecisz do salonu?
      • Gość: Andre Re: UWAGA!!! Promocja Skody! IP: *.pcplus.com.pl 25.10.01, 21:25
        civic_vtec napisał(a):

> Zapomniales podac informacji o specjalnej promocji dla osob legitymujacych sie
        > trzema paskami na spodenkach. Zatem:
        > Fabia - podswietlenie gustownym fiolecikiem od spodu, gwarantowane tablice
        > rejestracyjne z tekstem DRES i numerem kolejnym (uwaga! seria tylko od 00 do
        > 99), w bagazniku wylacznie kolumienka basowa!
        > Octavia - przeszklone w calosci drzwi przednie za to szyby (wszystkie)
        > obowiazkowo idealnie czarne podobnie jak reflektory i wszystkie zespoly swiatel
        >
        > (uwaga! emituja swiatlo idealnie czarne!), uchwyciki na palki baseballowe w
        > bagazniku. Darmo 5-letnia obsluga fryzjerska co tydzien (by nadmiernie nie
        > odroslo owlosienie na lbie).
        >
        > Lecisz do salonu?

Co Ty chrzanisz? Fabia dla dresów?
        Przecież to wałkowane było az do bólu.
        BMW i VW dla dresów.
        Mesio dla nowobogackich
        Skoda dla starych zgredów i kapeluszników (osobiście robię za zgreda)
        • civic_vtec Re: Promocja Skody - nieudana? 25.10.01, 22:06
          Gość portalu: Andre napisał(a):

> Co Ty chrzanisz? Fabia dla dresów?
          > Skoda dla starych zgredów i kapeluszników (osobiście robię za zgreda)

Czy kazda promocja musi byc trafiona? Marketing powinien szukac klientow
          wszedzie - moze wcisnie jeszcze kilka wozow?
          A czy ty Andre-zgredzie kupisz Fabiutke z podswietleniem podwozia?

Pozdrawiam spod kapelusza - vtec
          • Gość: Franek Re: Promocja Skody - nieudana? IP: *.mannesmann.de 26.10.01, 10:10
            > > Co Ty chrzanisz? Fabia dla dresów?
            > > Skoda dla starych zgredów i kapeluszników (osobiście robię za zgreda)
            >
            > Czy kazda promocja musi byc trafiona? Marketing powinien szukac klientow
            > wszedzie - moze wcisnie jeszcze kilka wozow?
            > A czy ty Andre-zgredzie kupisz Fabiutke z podswietleniem podwozia?
            >
            civic_vtec ma racje, po dlugich badaniach w polsce skoda poland odkryla nowa nisze tzn mlodych, aktywnych, ktorzy
            chca zerwac ze stereotypem (takie postepowe dresy - dla mnie brzmi jak oksymoron), przy okazji upiec druga
            pieczen na ogniu tzn skoro z dresami zwiazane sa marki bmw i vw, liczna grupa dresiarstwa jezdzaca skodami
            pozwoli podniesc prestiz marki... za pare lat nikt nie bedzie pamietal o kapeluszach w skodzie tak tak panowie
            skuteczny marketing czyni cuda!
            • sarastro Re: Promocja Skody - nieudana? 26.10.01, 10:58
              Franek ma rację. Witam wszystkich. Czekam na opinię POOLa :-))))
              Skoda jest, niestety, negatywnym przykładem. Popularność jej, szczególnie
              Fabii, demaskuje powszechną ignorancję przy podejmowaniu decyzji o zakupie
              auta. Owczy pęd rządzi!
              • Gość: am Re: Promocja Skody - nieudana? IP: *.lodz.gazeta.pl 26.10.01, 15:03
                To zaczyna byc cholernie zabawne: uderz w stół (cyli napisz skoda) a sarastro
                się odezwie. Czy ma on by świadomość, że przy okazji ujawnia swoją obsesję?
                • Gość: POOL Re: Promocja Skody - nieudana? IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 15:30
                  Osbiście noszę dres po pracy .Bardzo wygodne wdzianko po mordędze w ubraniu
                  roboczym tj. garniturze i krawacie. A promocje w sumie są przeciętne. Zresztą i
                  tak na razie mnie nie interesują. A u mnie dresy, a właściwie coś a'la dresy
                  jak już nadmieniłem powożą się Alfami Romeo. Dobry szpan to czerwone 156 z
                  gigant spojlerem.
      • Gość: Zgred Re: UWAGA!!! Promocja Skody! IP: *.pcplus.com.pl 26.10.01, 23:28
        civic_vtec napisał(a):

> Zapomniales podac informacji o specjalnej promocji dla osob legitymujacych sie
        > trzema paskami na spodenkach. Zatem:
        > Fabia - podswietlenie gustownym fiolecikiem od spodu, gwarantowane tablice
        > rejestracyjne z tekstem DRES i numerem kolejnym (uwaga! seria tylko od 00 do
        > 99), w bagazniku wylacznie kolumienka basowa!
        > Octavia - przeszklone w calosci drzwi przednie za to szyby (wszystkie)
        > obowiazkowo idealnie czarne podobnie jak reflektory i wszystkie zespoly swiatel
        >
        > (uwaga! emituja swiatlo idealnie czarne!), uchwyciki na palki baseballowe w
        > bagazniku. Darmo 5-letnia obsluga fryzjerska co tydzien (by nadmiernie nie
        > odroslo owlosienie na lbie).
        >
        > Lecisz do salonu?

Chcę dorównać !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        . Skąd Wźąć Fiolecik i jak się go montuje?
        . Skąd berecik z antenką (mam 61 cm w obwodzie dłowy)
        . Kapelusz szczyt mojch mażeń narazie odpuszczam bo raty.
        .EEEEEEEEEEEEEEEEEETTAAM.
        Niechce mi się z wami gadać.
        Bo wy chooreńkie. Na SKODOFOBIĘ.
    • Gość: Alek Re: UWAGA!!! Promocja Skody! IP: 213.231.15.* 26.10.01, 15:53
      Jak produkowali Skodę Felicję to dawali w promocji "czapę na żółwia" - o ile
      wiecie co to jest???
      "Czapa na żółwia" to czapka wykonana z małych kawałeczków skóry, "góstownie"
      zszytych ze sobą.
      Pa
    • Gość: marcin A czy piorko, piorko czy jest??? IP: 195.136.21.* 26.10.01, 16:03
      Gość portalu: dresiarz napisał(a):

> Właśnie dostałem poufną informację, że od poniedziałku rozpoczyna się niezwykle
      >
      > korzystna promocyjna sprzedaż samochodów Skoda. Związana jest ona z okresem
      > zimowym i potrwa do końca grudnia br., tak aby nabywcy tych doskonałych aut
      > mogli jak najlepiej zaprezentować się w czasie tradycyjnych, rodzinnych spotkań
      >
      > (ci którzy się pośpieszą już w czasie rewii mody na cmentarzach i parkingach
      > obok nich).
      > Do każdej Octawii dealerzy będą dokładać gustowny kapelusz w kolorze srebrny
      > metalik. Czarna taśma okrążająca rondel kapelusza wykonana jest z elastycznego
      > materiału, dzięki czemu jadąc na wesele można ją nałożyć, a udając się np. na
      > zjazd księgowych spółdzielni mleczarskich można zdjąć.
      > Do każdej Fabii natomiast nabywca otrzyma wysokiej klasy beret w kształcie
      > opływowym. Szczęśliwy nabywca samochodu ma prawo wybrać wg własnych upodobań
      > beret opadający na prawe lub lewe ucho. Niestety, wszystkie berety są w kolorze
      >
      > lewej strony wykładziny bagażnika.

Oprocz kapelina powinno byc piorko, takie zeby pasowalo w pewne ciasne miejsce (czyt. w d....e). Czy
      ono tez jest?
      pozdro
      marcin
      • Gość: Jarek Promocja jak promocja... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 26.10.01, 16:53
        Alez drodzy panowie, dlaczego swoja dyskusje zawerzacie tylko do Skody,
        przeciez promocje sa wokol i nie oszczedzaja zadnej marki. Wiec w kolejnosci
        alfabetycznej:

Alfa - darmowa karta TAK TAk na wzywanie Assistance,
        Audi - darmowe cztery kolka na grill'u, jako rezerwa na nasze drogi,
        BMW - upusty w agencji ochrony w przypadku calodobowej ochrony auta, w ofercie
        takze opcje dotyczace konkretnych miejsc i godzin,
        Chrysler - darmowy hamburger z zimnymi frytkami + mala choragiewka USA,
        Citroen - strzala Amora, abys polubil kazda droge + butelka z woda (tylko przy
        hydroactivach),
        Daewoo - darmowa nalepka na przednia i tylna szybe z napisem "Teraz GM",
        Fiat - zdjecie Schumachera z jego autografem + manekin do prob zderzeniowych
        (niestety nie wiem jakie plci ;-( ),
        Ford - maly kotek, ktorego nalezy trzymac nie wiem dlaczego pod autkiem (co na
        to obroncy zwierzat?),
        Jaguar - pudelko z figurka z maski; zrywaja przed wydaniem auta, zeby zadne
        lobuziaki jej nie ukradly,
        Mazda - w promocji dostajesz Forda (np. Fieste) i podczas uroczystosci odbioru
        mozesz przykleic nalepke z napisem Mazda,
        Mercedes - vide BMW + telefon do osoby koordynujacej wywoz tych aut na Wschod,
        Opel - wyjezdzasz autkiem przystrojonym do slubu "na cale lata",
        Peugeot - nie rozumiem dlaczego daja pas sumo, zamiast jakiejs goracej
        Francuzeczki (chocby na godzinnke ;-P),
        Renault - w ramach promocji z salonu wyjezdzasz rozbitym autem, aby udowodnic
        Ci, ze jest na prawde bezpieczne,
        SAAB - w pierwszym dniu po odbiorze lata nad Toba mysliwiec,
        SEAT - kastaniety + temperament (fajnie gdy sprzedawca jest zgrabna "kobialka"),
        VW - jako najlepsze zabezpieczenie przed kradzieza w salonie demontuja
        wszystkie kola oraz zabieraja zapasowe, ale daja znak drogowy z napisem "Uwaga
        samochod"
        Volvo - caly bagaznik blota posniegowego, aby mozna bylo wyprobowac wlasciwosci
        trakcyjne nawet w lecie

Przykro mi, ale nie jestem zorientowany w promocjach aut z dalekiego wschodu.
        Moze ktos uzupelni...

Mam nadzieje, ze nikogo slowem nie dotklem ;-))))))))))))))
        • civic_vtec Re: Promocja jak promocja... 26.10.01, 17:14
          No to ja dopisze cos o Hondzi :-)

Specjalna oferta dla Pan - nabywczyn

First MAN then Machine & The Power of Dreams
          . czyli
          przed przekazaniem kluczykow godzinka
          z chlopcem wynajetym z agencji towarzyskiej ;-)

Dla Panow tylko machine & power

Pozdr / Vtec
          • Gość: , Re: Promocja jak promocja... IP: *.pcplus.com.pl 26.10.01, 23:13
            Skodziaże = debeściaki
    • Gość: Andre Re: UWAGA!!! Promocja Skody! IP: *.pcplus.com.pl 26.10.01, 23:20
      A jaka jest Hierarchia u dresów.
      Czy ilość pasków ma jakieś znaczenie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka