Dodaj do ulubionych

Tuning Megane 1.4

IP: 217.11.134.* 11.06.01, 21:23
Chciałbym sobie jakoś "przybajerować" Meganke 1.4 hatchback 97r.Gdzie kupić w
miare tanio jakiś sportowy tłumik do tego modelu.Jakie maksymalnie duże opony
moge zamontować(bez dystansów).Interesują mnie też spojlery i jakieś bajery do
wnętrza(białe zegary itp).Na silniku mniej mi zależy ale też dajcie znać jak
wiecie coś ciekawego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur R. Re: Tuning Megane 1.4 IP: *.vx.pl 11.06.01, 22:22
      Udaj się na giełdę w Bydgosszczy tam wystawia się firma która robi wszystko
      niesamowicie tanio i dobrze do Megana (spojlery itd.) Największe co ci
      proponuje żeby nie stracić i tak już przecietnych osiagach to nie wiecej niż
      185/6014 chociaż mozna założyć 195/50/15 ale to nie ma sensu stracisz na
      komforcie i osiagach. Przy 14 calach kup felgę koniecznie bez rantu bo to
      wydaje się małe najlepiej wygląda pełna gwiazda. Co do tłumików to podaruj
      sobie polskie wyrobu typu Michael itd. bo to głośno buczy i jest mało trwałe
      Postaw raczej na Remusa albo sebringa fakt zapłacisz okolo 1000 PLN ale wygląd
      rewelacyjny i piękny stonowany basowy dżwięk. Wiem cos o tym bo mam Remusa!
      Ostatni tłumik poprawi ci wkręcanie się na wyższe obroty i doda symbolicznie
      około 1 konia wbrew pozorom to się czuje. Z tyłu delikatny daszek pare
      spojlerów naokoło iczywiście świece filtr sportowe i zatankuj V power Racing no
      i masz sekundę szybciej do setki. Dobry egzemplarz bez jakichkolwiek zmian z
      jedna osobą na pokładzie powinień kręcić 1około 13 sekund do paki. Pozdrawiam
      Artur
    • Gość: Sven Re: Tuning Megane 1.4 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 22:39
      Przeglądam czasem miesięcznik "Auto dzis i jutro". To szpenie od tuningu. Wypchnij im meila lub
      zadzwoń, to Ci wszystko powiedzą. Nie błądź po giełdach, bo szkoda kasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka