ok1-359 27.06.06, 10:14 Witam wszystkich forumowiczów.Mam pytanie,Chciałbym kupic Fiata Mareę z silnikiem 2,4 TD,co o tym sądzicie warto czy nie ? Za każdą opinię z góry dziękuję.Marek Link Zgłoś Obserwuj wątek
programistajava Re: Fiat Mara 27.06.06, 10:48 byc moze za kilka miechow wzrosnie oc o 20%, wiec przy tej pojemnosci troche pociagnie z portfela.... poza tym nie mam wiedzy ale chetnie poczytam i dieslach w Fiatach :D Link Zgłoś
driver200 Re: Fiat Mara 05.07.06, 23:52 W swoim czasie zrobiłem prawie 300 tys km Mareą Weekend ale 1,9 JTD i ciągle miło wspominam to autko. Jeździłem sporo w trasy PL-PL ; PL-D ; PL-I i może to (czyli trasy + dobre drogi) było po części przyczyną mojego zadowolenia ale przy założeniu porządnego serwisu z dobrym olejem i wymianą na bieżąco wyeksploatowanych części jest to nieomal idealne auto. Największym minusem były relatywnie marne światła, teraz jeżdxę Stilo i to jest przepaść na korzyść stilówki. Największym plusem to fenomenalny cichy i super ciągnący silnik. Polecam. Link Zgłoś