etom 05.08.06, 14:45 W porannej sesji treningowej Kubica 3 za kierowcami Ferrari. w 1 czesci sesji kwalifikacyjnej - 4 w 2 czesci - 10 - zakwalifikowal sie do finalowej sesji kwalifikacyjnej !!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
etom Re: Kubica na Hungaroringu 05.08.06, 15:10 Ostatnia sesja kwalifikacyjna - Kubica 9 ! Jutro start z 5 linii. Link Zgłoś
caesar_pl Re: Kubica na Hungaroringu 06.08.06, 01:11 Moze jak Podolski,Klose zrobi zostanie niemiecka reka wykreowany na polskiego bohatera?I Polacy beda skakac z radosci,ze on nasz czlonek.... Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Kubica na Hungaroringu 06.08.06, 08:14 Taki z niego Polak jak z Podolskiego czy Klose - wypasony na niemieckich pieniądzach w niemieckim samochodzie. Mam nadzieję, że nie ukończy wyścigu. Albo jeszcze lepiej - niech przyjedzie ostatni, daleko za stawką i kompletnie się skompromituje. Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y smieszne ludziki !!!!!!!!! 06.08.06, 13:33 co za poj...y hiphopowiec ,cesar ,rysio ,szczepan ,znajdzcie sobie jakies forum dla frustratow , nieudacznikow zyciowych i ludzikowo wyautowanych z zycia jest pewne ,ze tam was docenia - MOZE dla takich palantow mozna miec tylko litosc Link Zgłoś
01boryna Re: smieszne ludziki !!!!!!!!! 06.08.06, 13:48 w_r_e_d_n_y napisał: > co za poj...y > hiphopowiec ,cesar ,rysio ,szczepan ,znajdzcie sobie jakies forum dla > frustratow , nieudacznikow zyciowych i ludzikowo wyautowanych z zycia > jest pewne ,ze tam was docenia - MOZE > > dla takich palantow mozna miec tylko litosc > Nic dodac nic ujac. Jeszcze Kubica nie zdazyl wystartowac w swoim pierwszym oficjalnym wyscigu a juz znalezli sie znafcy ktorzy wiedza lepiej jakie ma szanse, jakim jest Polakiem i tym podobne podsrywanie frustratow i nieudacznikow zyciowych... Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Kubica na Hungaroringu 06.08.06, 15:52 wygląda na to, że zdobędzie punkt za niemieckie srebrniki. wciąż mam nadzieję, że wyleci z toru. Link Zgłoś
10danek Re: Kubica na Hungaroringu 06.08.06, 16:25 pan_szczepan napisał: > wygląda na to, że zdobędzie punkt za niemieckie srebrniki. wciąż mam nadzieję, > że wyleci z toru. Wyleciec to ty wyleciales, z podstaw przyzwoitosci. Jestes po prostu zawistnym prostakiem z prowincji. I zdecyduj sie w koncu jakiego nicka uzywasz Link Zgłoś
pan_szczepan Kubica zdyskwalifikowany!! 06.08.06, 20:39 hehehehe, bardzo dobrze, super wiadomość!!! mam nadzieję, że już nie będzie za niemieckie srebrniki jeździł!!! sport.gazeta.pl/moto/1,64997,3533026.html Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y - pan_szczepan - wypierdek 06.08.06, 21:06 pan_szczepan napisał: > hehehehe, bardzo dobrze, super wiadomość!!! tylko takie gów.n.o.j.a.dy jak ty moga sie z tego cieszyc Kubica pozostanie kierowca ,ty tez pozostaniesz .... wypierdkiem Link Zgłoś
tkjaaa Re: - pan_szczepan - wypierdek 06.08.06, 21:30 w_r_e_d_n_y napisał: > tylko takie gów.n.o.j.a.dy jak ty moga sie z tego cieszyc > Kubica pozostanie kierowca ,ty tez pozostaniesz .... wypierdkiem co sie dziwic,pewnie to jeden z tych frustratow co oddli glos na PIS i teraz - widzac co wybrali - musza sie jakos dowartosciowac Link Zgłoś
red_qublik Re: Kubica zdyskwalifikowany!! 07.08.06, 07:35 pan_szczepan napisał: > hehehehe, bardzo dobrze, super wiadomość!!! mam nadzieję, że już nie będzie za > niemieckie srebrniki jeździł!!! go fuc_k yourself, pendejo Link Zgłoś