conradou 06.08.06, 20:19 Witam,poszukuje opini na temat modelu E11 Toyota Corolla, hatchback, 1332 ccm.Bede wdzieczny za info uzytkownikow tego auta.Chodzi mi o typowe usterki,na co zwracac uwage itp.Pozdrawiam i czekam na info. conradou@gazeta.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
rysio88 Re: Corolla '98 E11 06.08.06, 20:30 nie jestem uzytkownikiem ale moge cie zapewnic za ten model nie ma zadnych typowych usterek (tj. takich ktore wystepowalyby b. czesto) - jak ci sie podoba to kupuj Link Zgłoś
wiktor_l Re: Corolla '98 E11 07.08.06, 12:50 rysio88 napisał: > nie jestem uzytkownikiem ale moge cie zapewnic za ten model nie ma zadnych > typowych usterek (tj. takich ktore wystepowalyby b. czesto) - jak ci sie podoba > > to kupuj Nie do konca. E 11 ma takie awarie/wady - wycieki oleju silnik/skrzynia biegow - praktycznie w kazdej do wymiany po nawet malym przebiegu uszczelniacze - bardzo slaby uklad hamulcowy, szczegolnie z tylu pojazdu - ten typ tak ma - slaba wentylacja- czesto trzeba wymieniac filtr kabinowy, a i tak jak nie ma klimatyzacji to szyby zaparowane. - schodzą uszczelki z reflektorow z przodu:) Generalnie rzeczywiscie autko ok, ale te male wady mają. Szczegolnie wycieki są częste, a mozna nawet spalic sprzęglo:( Natomiast cos, o czym sie nie dyzkutuje - to auto jest po prostu koszmarnie brzydkie, takze we wnetrzu. Ponadto ja akurat nie moglem (a mialem) nigdy w nim znalezc wygodnej pozycji za wielgachną kierownicą. Powodzenia Wiktor Link Zgłoś
conradou Re: Corolla '98 E11 08.08.06, 07:33 Dziekuje Ci za info.Wyglada na to,ze jest tak jak piszesz,tzn wycieki oleju i kiepska wentylacja.Uszczelki na lampach ok,pomimo 160000 km.To auto jest tak brzydkie,ze az ladne... Pozdrwawiam Link Zgłoś
arc2 Re: Corolla '98 E11 08.08.06, 12:05 Mam corolle z 1997 roku E11 silnik 1332 ccm przebieg 197 000 km i powiem ci tak nic sie nie psuje tylko lać beznzyne i wymieniać olej, no i oczywiscie wymieniac części eksploatacjyjne. Ten samochód nigdy mnie nie zawiódł i szczerze go polecam! Link Zgłoś