iszkariota 07.08.06, 13:35 Gratuluje temu mlodemu kierowcy i ciesze sie, ze załapał się do podstawowego składu BMW Sauber. Na pewno bedzie mistrzem swiata !!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
radioaktywny Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 07.08.06, 13:44 Bede goraco kibicowal Robertowi, nie dlatego ze jest Polakiem lecz dlatego ze jest symbolem konsekwencji, pracowitosci i talentu. Link Zgłoś
dgr Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 07.08.06, 14:18 Chciałem tylko nieśmiało zauważyć że na chwilę obecną został rozwiązany kontrakt z Jacques Villeneuve, a to mimo wszystko nie znaczy że R. Kubica na 100% będzie kierowcą podstwowym w zespole BMW-Sauber Link Zgłoś
computerland1 Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 07.08.06, 14:41 dokladnie. moze bedzie testowym i podstawowym:) Link Zgłoś
iszkariota Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 07.08.06, 15:13 Zakladajac watek mialem na mysli oczywiscie powolanie Kubicy zamiast kierowcy, z ktorym rozwiazano kontrakt. Jestem przekonany, ze do konca roku Robert potrafi przekonac do przedluzenia z nim kontraktu. Link Zgłoś
computerland1 Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 07.08.06, 16:11 no to "stalo sie":) oficjalnie do konca sezonu robert kierowca podstawowym:) zeby tylko mial czas na testy, bo nauki nigdy za wiele:) Link Zgłoś
mair Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 09.08.06, 20:57 zakladamy, ze dobrze jezdzi bo ma talent ale to malo, jesli do konca tego roku a najlepiej juz zaraz, nie znajdzie dobrych sponsorow znaczy mocnych finansowo, nic z tego, wyleci i wroci do testowania albo do Formuly II czy gdzies tam, skad przyszedl zycie to "nie je bajka" Link Zgłoś
iszkariota Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 09.08.06, 23:12 Ze znalezieniem sponsorow to akurat Kubica nie bedzie mial najmniejszych problemow. To raczej ich problem załapać się na Kubice... Co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. Link Zgłoś
mair Re: Robert Kubica kierowcą Formuły 1 !!!!!!!!! 10.08.06, 16:30 pozostaje miec nadzieje, ze masz racje pozyjemy, zobaczymy Link Zgłoś