trug Re: A4 quattro vs Avensis?? 17.09.06, 21:49 Na żarty się zebrało Tobie? Jutro poniedziałek i do pracy trzeba iść. Link Zgłoś
merusia Re: A4 quattro vs Avensis?? 17.09.06, 22:07 no dobra, audi drozsze,ale czy to nie jest ten sam segment? avensis jest wieksza, ... kurcze , serio pytam:) Link Zgłoś
dlugopisem mazda 6 17.09.06, 22:14 na serio to Mazda 6, Audi jest dobre, ale nie warte, żeby przepłacać, a Avensis to auto ochroniarzy moto.allegro.pl/show_item.php?item=125808080 Link Zgłoś
rasiauskas Re: A4 quattro vs Avensis?? 17.09.06, 22:36 Daj spokoj z ta przereklamowana i slaba toyota. Z A4 bedziesz bardzo zadowolony Link Zgłoś
karakalla Re: A4 quattro vs Avensis?? 17.09.06, 22:40 Jeżeli nowe i stać, to właściwie nie ma wyboru. Tylko A4. Ciężka stylistycznie i przeciętnie jeżdżąca Toyota nic nie może przeciwstawić Audi, szczególnie w wersji quattro, poza mitem o niezawodności (akurat w przypadku tego modelu jest to najprawdopodobniej tylko mit). Link Zgłoś
notmyself Nużące prowokacje :( 17.09.06, 22:55 Nic na temat czy nowe czy używane. Zero informacji o docelowym silniku. Ani zdania o oczekiwaniach co do auta. Kilka pustych stwierdzeń, mających dać okazję do zadymy i wyrażania poglądów religijnych dot. motoryzacji (już czekam na post jednego forumowiczów który te poglądy/fobie z całą tu pewnością wyrazi). Nudne to... Link Zgłoś
merusia Re: Nużące prowokacje :( 18.09.06, 08:53 no dobra, wczoraj nie mialam czasu... dopowiem skoro to takie istotne... zadalam pytanie troche przewrotnie , a sytuacja wyglada tak: mialam sluzbową Avensis / nie jestem ochroniarzem:) // 2.0. w dieselu , nowka, full wypas w tym modelu , i wlasnie teraz po awansie dostalam A4, 1.9 tez diesel ,a wersja zdecydowanie ubozsza,... jezdzi sie A4 fajniej ,ale jest zdecydownie ciasniej, i wydaje mi sie ,ze to nie jest tak naprawde duzo lepszy samochod,a awans zaklad,ze samochod jest o klase lepszy... stad moje pytanie, nie jest to zadna prowokacja, nie jestem jakims automaniakiem , ot ciekawosc opinii innych ludzi,a nie rozpetywanie zadymy... Niektzorzy sa zbyt podejrzliwi, :) pozdrawaim Link Zgłoś
notmyself Nie przekonujesz mnie :( 18.09.06, 14:01 Jak dla mnie kolejna bezsensowna prowokacja. Oparta o bardzo ogolnie postawione pytanie, na które można dostać co najwyżej dawkę nudnej kłótni. Kłótni którą nawiasem mówiąc można spokojnie znaleźć w wyszukiwarce - co najmniej w kilku wersjach. Link Zgłoś
merusia Re: Dacie Logan 18.09.06, 09:10 nooo, Dacie bardzo bym chciala,ale to sluzbowe auto i by mi nie dali:((((((( Link Zgłoś
merusia Re: Dacie Logan 18.09.06, 09:17 kurcze ,ale po awansie dadza mi A6 albo S60, a z dacii nici:( Link Zgłoś
merusia Re: Dacie Logan 18.09.06, 10:40 no dobra , dzieki za dobre rady...ide pogadac z kims sensownym:) Link Zgłoś
misza36 Re: A4 quattro vs Avensis?? 18.09.06, 12:24 audi a4 wzoalbym diesla 2.0 tdi jest wystarczajcy, audi jest mniejszy od avensis ale jest lepiej wykoanny w srodku to inna klasa wystarczy w saolnie posiedziec w srodku od razu to zauwazysz, audi ma lepsza blache ocynkowana 4 krotnie tansze czesci i serwis i wiekszy prestiz pozatym sie lepiej prowadzi i wcale nie jest tak bardzo drozszy niz avensisi Link Zgłoś
des4 Re: A4 quattro vs Avensis?? 18.09.06, 14:02 Cienka, prowokacja. Kto normalny pcha się na net ze swoimi poawansowymi dylematami, ludzie, ktorzy mają sluzbowe samochody tej klasy raczej mają ciekawsze rzeczy do roboty niż wynurzenia na forum, chociaż i tu może sie t5rafić jakiś odpał.... Link Zgłoś