marekskr 22.09.06, 18:01 wlasnie kupilem fabie 1.4mpi. trzeszcza plastki w okolicach deski rozdzielczej.czy mozecie mi podpowiedziec jak sie tego pozbyc?dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
fryderykx Re: fabia,trzeszczące plastki 22.09.06, 20:38 znależc miejsce i silokon w rękę najlepiej w spryi Link Zgłoś
jamborek2001 Re: fabia,trzeszczące plastki 24.09.06, 19:29 Mam to samo! W serwisie powiedzieli że trzeba zdemontować deskę rozdzielczą a to jest dosyc kosztowne.Narazie walę pięścią w deskę i starcza na jakis czas. A sylikon to gdzie wycisnąć?Bzdura. Link Zgłoś
fryderykx Re: fabia,trzeszczące plastki 24.09.06, 19:40 nie bzdura tylko w serwisie robią tylko silikonem i nie wycisnąć tylko popsikać hehe ale ty bo szkoda ci kasy i przyjmowania dobrych rad będziesz jeżdził ze świerszczem przez całe życie w badziewiastej fabii hehehehehehehe ps. a mówią że musza zdjąć deskę bo chcą więcej zarobić ps. a zapytaj się pierwszego lepszego mechanika jak będzie wychodził do pracy to za 5 dyszek powie ci wsztkie miejsca gdzie to może być Link Zgłoś
fryderykx Re: fabia,trzeszczące plastki 24.09.06, 19:42 wal mocniej może przejdzie hehehehehehehe Link Zgłoś
tmeczkow Re: fabia,trzeszczące plastki 20.10.06, 20:33 To jest cecha auta za rozsądną cenę. Mam to samo i nie słyszę, bo niektóre dźwięki zagłusza cicho grające radyjko, a inne polubiłem. Pozdrawiam Tomek Link Zgłoś