Gość: yarisman IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.03.03, 16:55 Chce kupić własnie yarisa 1.0 5d base ok 35.500 czy warto? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: filip Re: Toyota Yaris IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 17:36 yaris za 35 tys??chyba nie warto,troche małe auto zwłaszcza ze konkurencja jest wieksza srednio o ponad 20cm dlugosci... na tylnych fotelach za mało iejsca nad głowa ,a tylne uchwyty mogę nam rozbic głowe podczas hamowania ,bo sie nie skladaja..//maly bagaznik,albo brak miejsca na nogi...to tez wada//wolalbym poczekac na pande podobne wymiary a tanszy i mocniejsze silniki..no i to nowość Link Zgłoś
Gość: men35 Re: Toyota Yaris IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 17:39 FIAT PUNTO jet wiekszym autem niz yaris i teraz ma nwe swiatla i komputer i z pelnowymiarowym obrotomierzem,YARI manie przejedz sie punto,pali tyle samo co YARIS a jest wiekszy..przyspieszenie podobne i bagaznik tez wiekszy Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ FIAT PUNTO I CORSA SA WIEKSZE,PANDA JEST TAKA SAMA IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 18:40 PANDA JEST PODOBNA DO YARISA CIUT KRUTSZA I WEZSZA,ALE WYZZSZA,POZA TYM SILNIKI MA LEPSZE IL EPIEJ JESTE ZAPROJEKTOWANA ZA 26900 MOZAN MIC PODSTAWOWA WERSJE ,A ZA 30TYS Z ABSEM I DWOMA POUSZKAMI POIETRZNYMI DO TEGO KLIKAMA ZA 4TYS W SUMIE ZA 34MOZENA MIEC AUTKO I TAK TANSZE OD yarisa O PODOBNYCH GABARYTACH I DOBRZE ZAPROJEKTOWANE W SRODKU,KANAPE PRZESUWANĄ TEZ MOZNA ZAMÓWIC I W SUMIE BEDZIE I TAK TANSZE OD YARISA.EWENTUALNIE NOWE PUNTO JEST TEZ WARTE ZAUWAZENIA..MA PODOBNE SWIATŁA I WIEKSZE.LEPIEJ SIE ZASTANOWIC...TOYOTA JEST DLA NISKICH KOREANCZYKÓW Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Toyota Yaris IP: 217.8.161.* 02.09.03, 08:46 sam miałem ten dylemat zastanawiałem się nad wyborem między punto i yarisem. poszukałem troche na sieci poodwiedzałem forum. zdania się podzielone przyznaje niewiem czemu wiele osób jedzie na yarisa. odwiedziłem forum punto na autokaciku i forum toyoty na toyotac.prv.pl i po lekturze mój wybór był lepjej kupić podstawową wersje yarisa niż wypasionego punto za tę samą kwotę. przynajmniej to moje zdanie. jeszcze nie kupiłem kase zbieram po tym jak na forum punto przeczytałem ile ludzie maja z nim problemów punto papa Link Zgłoś