wallenrode 21.10.06, 21:53 Pytam gdyż powinny być już w spzredaży. bardzo jestem sprawgniony ujrzenia czegoś pięknego na ulicach pełnych jednakowych samochodów. i jeszcze jedna sprawa - czy ktoś słyszał kiedy wychodzi nowy model Mercedesa C klasy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
karakalla Re: czy ktoś widział na ulicy C6 ? 21.10.06, 22:32 Widziałem C6 latem tego roku we Wrocławiu (na niemieckich numerach). Link Zgłoś
rasiauskas Re: czy ktoś widział na ulicy C6 ? 22.10.06, 02:01 Ja widzialem. Jak byl sciagany ze skrzyzowania przez lawete bo zapewne wszystko poszlo w .... Link Zgłoś
dr.verte Re: czy ktoś widział na ulicy C6 ? 22.10.06, 03:26 widziałem w salonie citroena,wygląda nieźle i tu się kończą pozytywy Link Zgłoś
qwertys22 Re: czy ktoś widział na ulicy C6 ? 22.10.06, 07:37 dr.verte napisał: > (...) i tu się kończą pozytywy Jesteś w stanie wydać taką opinię nt tego samochodu po tym tylko, że zobaczyłeś go w salonie? Prorok jakiś czy co?! Link Zgłoś
marcinc3 Re: czy ktoś widział na ulicy C6 ? 22.10.06, 08:35 widzialem w holandi na cpn tankowal kolo mnie i w elblagu rownierz deemo dilera Link Zgłoś
franki8 Re: czy ktoś widział na ulicy C6 ? 22.10.06, 11:39 Przedwczoraj na Puławskiej, na warszawskich numerach jak najbardziej. Czyli pierwsze egzemplarze zapowiadane na październik poszły już "do ludzi". Link Zgłoś
mary_elx ja widziałem 22.10.06, 14:37 Jakiś miesiąc temu na Powstańców Śląskich. Numery warszawskie. Oryginalny. Z daleka i patrząc pod słońce myślałem w pierwszech chwili, ze to XM. Link Zgłoś
wowo5 Re: ja widziałem 22.10.06, 16:32 Dla mnie C6 moze znaczyc tylko Corvette C6 a nie jakis badziew. autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2007&make=Chevrolet&model=Corvette Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: ja widziałem 22.10.06, 16:47 wowo5 napisał: > Dla mnie C6 moze znaczyc tylko Corvette C6 a nie jakis badziew. he he czyli co chevrolet ma byc niby lepsza marka niz citroen? szczegolnie chevrolet spark czy aveo to szczyt techniki i klasa premium tak szczerze to obie marki sa przecientniutkie i takie sobie daleko im do BMW Lexusa Mercedesa i jeden umiejacy tylko jezdzic prosto corvette wsrod sparkow tego nie zmieni. Link Zgłoś
misza36 Re: czy ktoś widział na ulicy C6 ? 22.10.06, 16:50 widzialem stylistycznie samochod bardzo ladny i na pewno nietuzinkowy widac duch citroena chodz osobiscie bym tego nie kupil Link Zgłoś