Dodaj do ulubionych

Czy przyklejać na aucie kartkę "SPRZEDAM"...

31.03.03, 22:02
i podawać numer telefonu ? Znam gościa co nakleił ogłoszenie na szybie
swojego auta i cieszył się nim (samochodem)jeszcze przez dobę.Potem panowie
złodzieje złożyli mu propozycję odkupienia samochodu
po "atrakcyjnej"cenie.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: szymka Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 23:24
      A mój znajomy sprzedawał auto i sprzedawał:)(ogłoszenia w prasie i giełda) Po
      jakichś dwóch miesiącach nakleił kartę na szybie i sprzedał w tydzień.
      • Gość: polokokt Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:31
        oj tu nie ma jakiejs reguly, jak masz sprzedac to sprzedasz szybko. Najlepiej
        dac wszedzie ogloszenia (gazeta, internet) i do tego karteczke na szybie.
        A co do bania sie ze dostaniesz propozycje odkupu wlasnego auto to moze sie to
        zdazyc nawet jesli nie bedziesz go sprzedawal, zreszta jak samochod jest w
        dobrym stanie i za rozsadne pieniazki to sprzeda sie na pniu :)
        Pozdrawiam
        • Gość: STYRO Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.Red-80-38-99.pooles.rima-tde.net 31.03.03, 23:49
          Szok, szok, szok.... Jednego nie jestem pewien - dopoki nie zrobia tam
          porzadku - do Polski nie wroce... Wyglada na to, ze nie mozna miec swojego
          samochodu, nie mozna miec firmy, bo haracze, zlodziejstwo itp.... szok...
          • Gość: Odyn Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 01.04.03, 00:12
            Gość portalu: STYRO napisał(a):

> Szok, szok, szok.... Jednego nie jestem pewien - dopoki nie zrobia tam
            > porzadku - do Polski nie wroce... Wyglada na to, ze nie mozna miec swojego
            > samochodu, nie mozna miec firmy, bo haracze, zlodziejstwo itp.... szok...
            ------------------------------------------------------------------------
          • Gość: szok Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.gazeta.pl 01.04.03, 00:18
            spadaj palancie ......i wiecej nie wracaj ...
            nic tu po tobie ...
    • Gość: kixx Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 00:26
      Tak.
      Sprzedałem w ciągu dwóch dni.
    • mazuz1 Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... 01.04.03, 08:04
      sprzedałem w ten sposób każdy mój samochód - i uważam że nie ma lepszego.
      najczęściej się zdaża że twój samochód podoba się komuś z sąsiedztwa, czy z
      okolicy gdzie go często parkujesz. jadąc na giełdę, czy dając ogłoszenie do
      prasy ponosisz wydatki, za kartkę w szybie - nie.
      pozdrawiam
    • Gość: Yosarian Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 10:57
      Sprzedałem w ten sposób poprzednie auto. Wywiesiłem kartkę i czekałem 3 dni.
      Kupił facet, który mieszkał na tej ulicy, gdzie znajdowała sie moja firma.
      Zaparkowałem pod jego oknem i zaraz był telefon. Na dodatek ja miałem farta, bo
      człowiek jeździł już R 19 tylko trochę starszym i chciał sobie odmłodzić
      samochodzik.
    • Gość: Tim Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 15:01
      Tak, sprzedałem w 5 dni i miałem 2 chętnych na kupno.
    • Gość: Marek Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.atlanta.ga.us 01.04.03, 15:05
      Mysle ze sa 2 rzwiazania:
      - przykleic kartke na podwoziu. W ten sposob potencjalny
      zlodziej nie bedzie wiedzial ze samochod jest na sprzedaz
      i nie ukradnie go.
      - przykleic kartke "Sprzedam" ale bez podawania
      jakichkolwiek namiarow czy cen.

A powaznie to mnie wkurzaja pojazdy z takim napisem. Tak
      jakby komus brakowalo paru groszy na ogloszenie w gazecie.
      • Gość: szymka Re: Czy przyklejać na aucie kartkę 'SPRZEDAM'... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 15:47
        A co takiego w nich Cię wkurza? Przecież to nie Twój samochód.
        I tu nie chodzi o parę groszy na ogłoszenie, chodzi o sposób zainteresowania
        pojazdem. Inaczej się ogląda samochód na zdjęciu a inaczej w naturze, chyba nie
        zaprzeczysz?
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka