sydneykoala 05.11.06, 09:45 Bardzo proszę o podanie mi jakichś numerów telefonów do warsztatów w Warszawie, gdzie mogłabym dzisaj wymienić opony. Będę bardzo wdzięczna. Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia30 Re: wymiana opon 05.11.06, 10:13 czy tak trudno wstukac www.pkt.pl albo www.pf.pl i poszukac? Link Zgłoś
sydneykoala Re: wymiana opon 05.11.06, 10:27 nie, nie trudno. Ale mślałam, że ktoś może coś mieć namierzonego. a duzym problem również chyba nie jest wstukanie paru cyferek. Tak czy inaczej dziękuję za adresy internetowe. Link Zgłoś
sydneykoala Re: wymiana opon 05.11.06, 10:42 pogoda jest koszmarna, wszytskie warsztaty mają full i graniczy z cudem zapisanie sieę na najbliższy termin do któregos z nich.Albo "mechanicy" sobie liczą po 150 zł za wymianę opon... Link Zgłoś
robert888 Re: wymiana opon 05.11.06, 10:47 wszyscy drwią że zima zaskakuje drogowców, ale cos mi się zdaje że bycie zaskakiwanym to w światku motoryzacyjnym jest nasz sport narodowy... Link Zgłoś
mobile5 Re: wymiana opon 05.11.06, 10:47 Na mjej wsi przełożenie opon z wyważeniem 45 zł, ale dwa warsztaty są obok siebie. Jeśli możesz to przeczekaj, podobno ma być tydzień plusowych temperatur. Link Zgłoś
sydneykoala Re: wymiana opon 05.11.06, 11:03 wiem, wiem też słyszałam ze ma być plus,ale ja jestem bardzo bbardzo początkującym kierowcą, i poprostu dla mnie takie warunki, to jest sytuacja,że poprostu nie mogę jeżdzić bo się na prawdę boję. Także na prawdę chciałabym to dziś wymienić. No ale nie można mieć wszystkiego.... :/ Link Zgłoś