black_code 12.12.06, 18:23 www.motofakty.pl/artykul/wiecej_niz_rok_temu.html?ses_mf=bc267436675a6a4c8901cc3a00159893 Skoda dogania Toyote ,VW awansowal na 7 miejsce . Link Zgłoś Obserwuj wątek
habudzik Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 12.12.06, 18:39 Rany koguta , a co sie staneło Hondzie ? Tak dobrze żarło i zdechło ???? Link Zgłoś
k.glodz Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 12.12.06, 19:20 daj spokój z tym ludowozem - ich sprzedaz to w porównaniu z toyocina kompromitacja; cytat z zientarskiego dzisiaj w radiu "94": wiesz ile samochodów sprzedał w polsce vw? 100? nie to ile? 160 tys. żartujesz? ale uzywańców zza odry, hahahhaaa Link Zgłoś
habudzik Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 13.12.06, 17:33 Ej no co jest Hondofile , nie macie nic do powiedzenia na temat spadku gdy fabryka pracuje na 5 zmian i nie wyrabia . Sprzedaż spada a czekać trzeba coraz dłużej , o co tu się rozchodzi???????? Link Zgłoś
ksfg Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 13.12.06, 17:54 było juz mieciu o tym mowa ze niewiele towaru przysylaja do polski. wolą dbac o wieksze rynki - w gb i dojczlandzie ida jak cieple bułki i jeszcze trzeba czekać Link Zgłoś
habudzik Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 13.12.06, 18:03 Było już Kmieciu o tym że przyrost w D jest tak niewielki iż można go uznać za nieistniejący . Możliwe Kmieciu że w GB idzie lepi ale nigdzie indzi już nie więc fabryka słynaca z precyzji i szybkości działania albo robi pozorowane ruchy albo słynie nie z tego z czego powinna Kmieciu . Link Zgłoś
ksfg Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 14.12.06, 14:36 mietek, nie stekaj - niemcy po autohausami czekaja na swoje hondziny, hehe Link Zgłoś
habudzik Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 14.12.06, 14:40 ksfg napisał: > mietek, nie stekaj - niemcy po autohausami czekaja na swoje hondziny, hehe I dlatego ich na autobananach nie widać bo jeszcze nikt swojej nie odebrał w całości . Link Zgłoś
gregor999 Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 14.12.06, 12:54 ksfg napisał: > było juz mieciu o tym mowa ze niewiele towaru przysylaja do polski. wolą dbac o > > wieksze rynki - w gb i dojczlandzie ida jak cieple bułki i jeszcze trzeba czeka > ć Nie, w DE nie trzeba czekac. Link Zgłoś
habudzik Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 14.12.06, 14:58 Chciałem tylko zaznaczyć ze dla mnie osobiście spadek sprzedaży ( zwłaszcza tak niewielki ) nie jest wyznacznikiem tego czy Honda jest dobra czy jest zła . Może to byc wywołane wejściem nowych modeli na rynek lub czymkol wiek innym . Zamyka to jednak usta i klawiature tym którzy podnicają się wypowiedziami przedstawicieli Hondy że zainteresowanie jest tak wielkie iż "niewyróba". Widać że jest ona ( wypowiedz ) niczym innym jak propaganda sukcesu . Znamy z historii pojęcia "Przodownik i 312% normy " Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 13.12.06, 17:38 Znowu mojego nie ma na liście. Sam nie wiem, cieszyć się, czy żałować :)))) Link Zgłoś
habudzik Re: Sprzedaz w Polsce - listopad 14.12.06, 12:14 Nie ma czego żałowac , mojego tez nie ma . Link Zgłoś
grubym dla porownania sprzedaz w Niemczech ... 14.12.06, 12:48 TYLKO w 3cim kwartale tego roku wyniosla ponad 720.000 (!) nowych aut osobowych. Link Zgłoś
foreks Re: dla porownania sprzedaz w Niemczech ... 14.12.06, 13:11 tyle to my sprowadzamy ;)) Link Zgłoś