Gość: kamelot IP: *.teleton.pl 03.04.03, 00:20 Już nic nie rozumiem,w Auto+ , Marea Weekend został zaliczomy do segmentu D,a Stilo do C,czy ta kwalifikacja dla Marei jest na wyrost?na czyzm opiera sie kwalifikacja do obu segmentow Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Henry Re: Fiat Marea i Stilo IP: *.telia.com 03.04.03, 09:27 Wszystkie Moto Org. w Europie sa zgodne,"Stilo" jest najlepszym autem jakie koncern Fiat`a dotychczas wyprodukowal,to b.dobre auto w swoim segmencie- -warte kazdego euro ktore kosztuje. Najlepiej sprzedaje sie w Niemczech i w krajach BeNeLux´u . ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: darekk Re: Fiat Marea i Stilo IP: 217.153.15.* 03.04.03, 10:19 oczywiscie marea nie nalezy do segmentu d. to bravo/brava z doklejonym bagaznikiem, a to typowe auta segmentu c. rownie dobrze mozna by powiedziec, ze bora, astra sedan czy megane classic to auta z segmentu d. podobne pomylki widzialem a propos octavii, choc ta nalezy do zdecydowanie najmniejszych aut segmentu c, tyle ze z duzym bagaznikiem wiszacym z tylu, ktory ja wydluza i powieksza optycznie. to samo w kwestii toledo. Link Zgłoś
Gość: vd Re: Fiat Marea i Stilo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 22:24 ...akurat mam obydwa modele. Marysia subiektywnie wydaje sie przestronniejsza od stilo wewnatrz, glownie na szerokosc. W stilo duzo przestrzeni optycznie zabieraja wielgachne fotele. Nie wiem dokladnie co jest wyznacznikiem przynaleznosci auta do danej klasy ale jesli chodzi o wielkosc wnetrza to brava/marea bije na glowe niektore modele z klasy D (w odpowiednich sobie rocznikach np. Primera, ) Link Zgłoś
Gość: jolly_bb Re: Fiat Marea i Stilo IP: *.home.net / 192.168.1.* 03.04.03, 23:08 Gość portalu: darekk napisał(a): > oczywiscie marea nie nalezy do segmentu d. to bravo/brava z doklejonym > bagaznikiem, a to typowe auta segmentu c. nie, marea to inny model. wiekszy. jest w d. a stilo w c. choc od marei wieksze. ale samochody rosna z czasem. kiedys kompakt to dzis klasa B. dawniejsza klasa srednia jest wielkosci dzisiejszych kompaktow. ale jak cos jest srednia to zostanie do smierci. to sie nie dewaluuje. Link Zgłoś