Dodaj do ulubionych

Dodge Caliber - ma ktoś?

17.01.07, 18:34
Ma kto Kalibra? Fajny? Jak się jeździ? I jak wygląda wykończenie w środku -
badziewiaste a la Fusion czy trochę bardziej przyzwoite?
Obserwuj wątek
    • endorphin Re: Dodge Caliber - ma ktoś? 17.01.07, 22:53
      Posiadam ,diesel 140 km 310 Nm skrzynia sześcio stopniowa silnik baaardzo fajny.
      Jezdzi super 17, koła {problem z kupieniem opon zimowych mały wybor}
      Reszta pozostawia wiele do zyczenia.Wykończenie na poziomie wczesnego Daewoo
      Bagaznik 260 albo 280 l nie pamietam dokładnie ,wysoki próg. Upierdliwe
      brzeczyki, brzecza niemal w kazdej sytuacji.
      P.S Auto słuzbowe.
      PZDR
      Jeszcze jakies pytania?pisz.
      • grey_wolf Re: Dodge Caliber - ma ktoś? 18.01.07, 10:05
        jakby toto było w PL oferowane z napędem 4x4 to można by te plastiki
        przecierpieć. Wygąda nieźle
        • mary_elx Re: Dodge Caliber - ma ktoś? 18.01.07, 10:48
          > jakby toto było w PL oferowane z napędem 4x4 to można by te plastiki
          > przecierpieć. Wygąda nieźle

No widzisz, każdemu o co innego chodzi. Ja wcale nie chcę 4x4. Wystarczy, że
          będzie niezawodne, bo ładne już jest. Plastiki sam ocenię za jakiś czas
          osobiście, jak znajdę czas, żeby się wybrac obejrzeć. Ja toto bym kupił ZAMIAST
          kompakta typu focus/astra i spółka - bo wygląda fajnie, a kosztuje tyle samo
          (60 parę tys. z silnikeim 1.8).
          • grey_wolf Re: Dodge Caliber - ma ktoś? 18.01.07, 11:07
            i tu się z tobą zgadzam :) Ja oglądałem (nie jeździłem) i wcale nie jestem
            pewien czy te plastiki są aż tak tragiczne. Poza tym wygląda amerykańsko, a ja
            lubię amerykańsko motoryzację, na pewno nie można o nim powiedzieć że jest nudny
            jak focus golf czy astra.
        • robert888 nie wymagaj cudów, to przecież amerykański Logan 18.01.07, 11:29
          • endorphin Re: Trzeszczą plastiki.. 18.01.07, 11:37
            Przejechałem 12tys od wrzesnia.W środku trzeszczy jak moja zona rano :)
          • bronkiewa Re: nie wymagaj cudów, to przecież amerykański Lo 18.01.07, 11:48
            no to ja chcę takiego logana
            • robert888 Re: nie wymagaj cudów, to przecież amerykański Lo 18.01.07, 12:13
              to bierz sie do roboty i zasuwaj a nie siedź na forum. Może sie dochapiesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka