iberia.pl 28.01.07, 18:30 www.wykop.pl/link/10200/pan-tomasz-badynski-sklada-reklamacje.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia.pl Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 18:33 jka dla mnie pracownik Neste-Pan Jaroslaw powinien klienta Pana Tomasza Badynskiego oskarzyc o znieslawienie... Rozumiem, nerwy, stres, glupia sytuacja, pospiech ale na Boga minimum kultury. Link Zgłoś
foreks Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 18:38 pan jarek ma nerw ze stali. nagroda i wyroznienie od przelozonego. Link Zgłoś
dr.verte Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 29.01.07, 00:07 Tego nieszczęsnego badzieńskiego słychać zdecydowanie wyraźniej,wygląda jakby sam to nagrał a potem puścił swoje popisy w necie ;-)) żeby się pochwalić chyba Link Zgłoś
foreks Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 18:37 aleje 135 to pierwsza wojskowa spoldzielnia mieszkaniowa. mundurowy palant. Link Zgłoś
kodem_pl Kocham ten kawalek... i nie wiem czy zauwazyliscie 28.01.07, 18:44 ale tutaj wcale nie byla winna stacja neste! Kolo w pewnym momencie mowi, ze nic nie ma na wyswietlaczu, tylko costam miga i ze 10, 8 sekund pozostalo do rozpoczecia tankowania. Ci co tankowali na neste wiedza, trzeba poczekac te pare sekund:P Czyli stacja jest OK, tylko pan Tomasz Badynski troszke ma problemy z obsluga stacji. Ciekawe czy umie ustawic zegarek w magnetowidzie;-) A tak w ogole to spieszcie sie z sluchaniem bo szybko go usuwaja wszedzie... pewnie badyl sie pulta;-) Link Zgłoś
macgregor-72 Re: Kocham ten kawalek... i nie wiem czy zauwazyl 28.01.07, 19:42 gość tankujący to niezły raptus ale też gość obsługujący infolinię też nie wykazał się profesjonalizmem - gdy była mowa o odliczaniu czasu do tankowania mógł kazać poczekać i zobaczyć czy nie zacznie tankować, pozatym jakby był niedosłyszący i ma problemy z koncentracją (gość kilka razy podaje łatwy do zapamiętania adres zamieszkania, podał wcześniej kwotę za jaką tankuje, gość podaje swój nr telefonu a operator call center upiera się aby podać adres po czym i tak chce nr telefonu tankującego - jakby najpierw zanotował nr a potem adres to rozmowa by inaczej wyglądała) ale czego żądać od pracowników takich call center, gdzie pracują młode osoby bez odpowiedniego przeszkolenia w stresie ciągle wysłuchując takich klientów za marne pieniądze i gdzie rotacja pracowników jest ogromna - jak taki pracownik nabierze trochę wprawy to często się przenosi do lepszej pracy Link Zgłoś
kaqkaba Re: Kocham ten kawalek... i nie wiem czy zauwazyl 29.01.07, 13:18 macgregor-72 napisał: > gość tankujący to niezły raptus ale też gość obsługujący infolinię też nie wyka > zał się profesjonalizmem Mi to wyglądało na działanie celowe. TZN po tym jak został obrażony, ściśle trzymał się procedury. I robił to żeby faceta wku..ć. I mu się udało. Tak nauczka dla tych którym się wydaje, że krzykiem i kurwą załatwią wszystko. Link Zgłoś
al9 szczyt chamstwa 28.01.07, 21:31 Pan Jarosław powinien się rozłączyć. Pracownik call center nie powinien pozwalac się obrażać. A na stacjach neste tankuję od kilku lat i NIGDY nic się nie działo. Ceny super, jakość paliwa też. Pozdr al Link Zgłoś
kodem_pl Po co sie rozlaczyc? 30.01.07, 01:01 Mial faceta na widelcu i ladnie nim sie pobawil... Link Zgłoś
mary_elx Re: Po co sie rozlaczyc? 30.01.07, 09:41 Ciekawe czy by ciota była taka sama odważna w kontakcie bezpośrednim. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 22:42 ale burak:) chociaż jesli to było jego ostatnie 60zł to nikt by nie wytrzymał. infolinie to jedyna i ostatnia forma pomarudzenia z globalną korporacją:) tyle że wysłuchuje tego taki sam niewolnik. ciekawe kto to nagrał, neste może mieć problem Link Zgłoś
habudzik Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 23:33 Fajnie się tego słucha . Nagroda dla p. Jarka i dla tych co go tak wyszkolili . P.s. Ciekawe czy słuchali tego ci którym tu na forum nerwy puszczają i uzywają podobnych określeń wobec swoich adwesarzy , taki np: Klemens1 ????? Link Zgłoś
klemens1 Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 30.01.07, 15:14 Jakie nerwy. Po prostu stwierdzam fakt. Oskarż mnie o zniesławienie - z łatwością się wybronię. Link Zgłoś
dyfuzor93 Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 29.01.07, 01:12 konsultant ostoja spokoju a klient jego przeciwieństwo Link Zgłoś
mary_elx prosty wniosek - nie tankować na Neste. 29.01.07, 02:27 Niezależnie od chamskich odzywek pana T.B. nalezy się liczyć z tym, że automaty na Neste psują się, co może postawić klienta w kłopotliwej sytuacji, jeżeli np. wyda ostatnie pieniądze na benzyne, której nie będzie mógł zatankować. A co by było, gdyby to był środek nocy, ten człowiek był z obcego miasta, nie miał przy sobie ani grosza więcej ani karty do bankomatu? To oczywiśie nierozsądne - "nie mieć przy sobie ani grosza" - ale firma Neste jest w takich przypadkach bezduszna. Lepiej więc bezdusznie omijać te stacje. Ciekawe też kto dokonał nagrania - bo jeżeli pracownik Neste, to niewykluczone, że pewnego dnia w intenrecie znajdą się też adresy i numery kart kredytowych innych klientów stacji... Link Zgłoś
al9 bzdury mary, bzdury 29.01.07, 07:47 adresy i nr kart? adres podają tylko firmy żeby otrzymywac faktury - dane firm nie sa objęte ochrona danych osobowych. To raz. A nr kart nie zna Neste - zna je operator transakcji i bank. Prosty wniosek - myśleć najpierw potem pisać al Link Zgłoś
mary_elx czyżby? 29.01.07, 08:12 > adresy i nr kart? > adres podają tylko firmy żeby otrzymywac faktury - dane firm nie sa objęte > ochrona danych osobowych. > To raz. Zdaje się, że pan T.B. nie jest firmą i nie chciał faktury, a jednak jego adres znalazł się w internecie, chociaż powinien był pozostac do wiadomości jego i pracownika call center. > A nr kart nie zna Neste - zna je operator transakcji i bank. Jesteś pewien? Zdaje się, że całe to ustrojstwo na stacji (paliwomat) jest własnością Neste - więc i dane, które do niego wchodzą mogą być odczytane przez pracowników Neste. Trzeba choćby ustalić, że faktycznie płatność była dokonana kartą należącą do danego człowieka - w przeciwnym razie możnaby przecież zgłosić reklamację bezpodstawnie i wyłudzić pieniądze od Neste. Dostęp do ma wiele osób. > Prosty wniosek - myśleć najpierw potem pisać A ty przestań myśleć tak, jak cię uczyli na praniu mózgów tylko zacznij myśleć lateralnie. Rozważaj różne możliwosci, analizuj, wyciągaj wnioski. Link Zgłoś
al9 pranie mózgów... Oj mary mary - niedobra mary 29.01.07, 22:49 na tym praniu mózgów nauczyli mnie jednego - nie wypowiadac sie na tematy, o których nie mam pojęcia. Zawodowo jestem związany z bankami więc POWTÓRZĘ - transakcje są autoryzowane przez operatora, Neste , jak zresztą miliony innych punktów akceptacji kart - nie autoryzuje transakcji!!!! Jasne? I jeszcze jedno: moze to nie neste udostępniło w sieci to nagranie... tylko ten cholerny burak!!! Zresztą to pewnie twój mąż... nie pozdrawiam al Link Zgłoś
mary_elx Re: pranie mózgów... Oj mary mary - niedobra mary 30.01.07, 09:40 > cholerny burak!!! > Zresztą to pewnie twój mąż... > nie pozdrawiam Od razu widać, żeś jest zawodowo zwiazany z bankami. I nie ważne, czy tam tylko sprzątasz, czy prezesujesz - takie samo chamstwo i końskie okulary. Widzisz, ja jestem zawodowo związny z róznymi branżami, w tym paliwową, i wiem jak działają paliwomaty na Neste. Otóż dane z karty kredytoiwej za pośrednictwem czytnika trafiają nie tylko do operatora transakcji, ale także do Neste. Mają do nich dostęp między innymi technicy obsługujący te maszynerię, jak się coś zatnie. A wątpoliosći co do źródła nagrania też mam. Wiem jednak, że jest to reklamacja AUTENTYCZNA. Link Zgłoś
kasia_mm Re: prosty wniosek - nie tankować na Neste. 29.01.07, 07:49 oczywiscie masz racje zakladajac taki czarny scenariusz - ostatnia gotowka, obce miasto zauwaz jednak ze Neste w 99% sa w miastach, duzych miastach wiec nawet zakaldajac brak paliwa i ostatnia gotowke na nie - przecietnie myslacy czlowiek zakladajacy ze moga byc jakiekolwiek klopoty z automatem bezobslugowej stacji jedzie na stacje obslugowa ktorych w miastach sporo i to czesto kolo siebie co do klienta - cham nad chamy, pracownik moim zdaniem powinien sie rozlaczyc po pierwszych bluzgach tankuje na neste od chyba dwoch lat i nigdy mi sie takie problemy nie zdarzyly aczkolwiek przy wielkich mrozach w Lodzi rok temu automat odrzucal np karte kredytowa i gdyby nie to ze mialam gotowke - nie zatankowalabym Link Zgłoś
ada9611 Re: prosty wniosek - nie tankować na Neste. 29.01.07, 11:38 mozna miec nerwy,ale takimi epitetemi rzucac,wstd i chanba. Link Zgłoś
niknejm Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 29.01.07, 13:02 1. Klient nie wykazał się kulturą. 2. Pracownik call center chyba chciał rzeczywiście jeszcze bardziej klienta wkurzyć. Niepotrzebnie po kilka razy pytał o tą samą, podaną już informację. I po co? 3. Sam nigdy nie miałem problemów na Neste. Przestałem tam tankować, bo różnica w cenie w stosunku do BP znacznie sie zmniejszyła, a na Ultimate98 samochód pali mi o kilka % mniej (choć nie powinien :-( ) - więc wychodzę na to samo. Jedyne, co mnie wkurza na BP, to kolejki - na Neste po prostu płacisz w dystrybutorze, a na BP czasami trzeba chwilę odstać. Jakby BP wprowadziło mozliwość zapłaty w automacie - byłoby super. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
al9 automat na BP 29.01.07, 22:55 marża na paliwie - ostatnio nie najgorsza - generalnie jest psia. Stacja zarabia na sklepie, bistro, myjni. To więcej niż 60 % przychodu. Wniosek - automatów na bp nie będzie... Pozdr al Link Zgłoś
niknejm Re: automat na BP 30.01.07, 11:35 Fakt... Jak już gość wlezie do sklepu, to może coś kupi... Z drugiej strony - mogliby trochę zredukować obsługę. Nie wiem, co bardziej sie opłaca. Podejrzewam, że jednak automatów nie założą. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
programistajava Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 30.01.07, 10:54 Klient to Burak do potegi Ntej. Link Zgłoś
hydromanekin Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 30.01.07, 11:15 Zakladajac, ze nagranie nie jest "wyrezyserowane", to facet nadaje sie do natychmiastowego przeniesienia do zakladu zamnkietego. Jezeli, zrobil taka awanture o 60 zl (sic!), to ciekawe co by bylo jakby ktos np. zarysowal mu niechcacy auto... Link Zgłoś
krakus.mp Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 02.02.07, 20:32 Niezły motyw,ale Lebiedź w TPSie jest lepszy.:) Link Zgłoś