Dodaj do ulubionych

Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE

28.01.07, 18:30
www.wykop.pl/link/10200/pan-tomasz-badynski-sklada-reklamacje.html
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 18:33
      jka dla mnie pracownik Neste-Pan Jaroslaw powinien klienta Pana Tomasza
      Badynskiego oskarzyc o znieslawienie...
      Rozumiem, nerwy, stres, glupia sytuacja, pospiech ale na Boga minimum kultury.
      • foreks Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 18:38
        pan jarek ma nerw ze stali. nagroda i wyroznienie od przelozonego.
      • dr.verte Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 29.01.07, 00:07
        Tego nieszczęsnego badzieńskiego słychać zdecydowanie wyraźniej,wygląda jakby
        sam to nagrał a potem puścił swoje popisy w necie ;-)) żeby się pochwalić chyba
    • foreks Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 18:37
      aleje 135 to pierwsza wojskowa spoldzielnia mieszkaniowa. mundurowy palant.
    • kodem_pl Kocham ten kawalek... i nie wiem czy zauwazyliscie 28.01.07, 18:44
      ale tutaj wcale nie byla winna stacja neste!

Kolo w pewnym momencie mowi, ze nic nie ma na wyswietlaczu, tylko costam miga i
      ze 10, 8 sekund pozostalo do rozpoczecia tankowania. Ci co tankowali na neste
      wiedza, trzeba poczekac te pare sekund:P

Czyli stacja jest OK, tylko pan Tomasz Badynski troszke ma problemy z obsluga
      stacji. Ciekawe czy umie ustawic zegarek w magnetowidzie;-)

A tak w ogole to spieszcie sie z sluchaniem bo szybko go usuwaja wszedzie...
      pewnie badyl sie pulta;-)
      • macgregor-72 Re: Kocham ten kawalek... i nie wiem czy zauwazyl 28.01.07, 19:42
        gość tankujący to niezły raptus ale też gość obsługujący infolinię też nie wykazał się profesjonalizmem - gdy była mowa o odliczaniu czasu do tankowania mógł kazać poczekać i zobaczyć czy nie zacznie tankować, pozatym jakby był niedosłyszący i ma problemy z koncentracją (gość kilka razy podaje łatwy do zapamiętania adres zamieszkania, podał wcześniej kwotę za jaką tankuje, gość podaje swój nr telefonu a operator call center upiera się aby podać adres po czym i tak chce nr telefonu tankującego - jakby najpierw zanotował nr a potem adres to rozmowa by inaczej wyglądała)
        ale czego żądać od pracowników takich call center, gdzie pracują młode osoby bez odpowiedniego przeszkolenia w stresie ciągle wysłuchując takich klientów za marne pieniądze i gdzie rotacja pracowników jest ogromna - jak taki pracownik nabierze trochę wprawy to często się przenosi do lepszej pracy
        • kaqkaba Re: Kocham ten kawalek... i nie wiem czy zauwazyl 29.01.07, 13:18
          macgregor-72 napisał:

> gość tankujący to niezły raptus ale też gość obsługujący infolinię też nie wyka
          > zał się profesjonalizmem

Mi to wyglądało na działanie celowe. TZN po tym jak został obrażony, ściśle
          trzymał się procedury. I robił to żeby faceta wku..ć. I mu się udało. Tak
          nauczka dla tych którym się wydaje, że krzykiem i kurwą załatwią wszystko.
      • al9 szczyt chamstwa 28.01.07, 21:31
        Pan Jarosław powinien się rozłączyć. Pracownik call center nie powinien
        pozwalac się obrażać.
        A na stacjach neste tankuję od kilku lat i NIGDY nic się nie działo. Ceny
        super, jakość paliwa też.
        Pozdr
        al
        • kodem_pl Po co sie rozlaczyc? 30.01.07, 01:01
          Mial faceta na widelcu i ladnie nim sie pobawil...
          • mary_elx Re: Po co sie rozlaczyc? 30.01.07, 09:41
            Ciekawe czy by ciota była taka sama odważna w kontakcie bezpośrednim.
            • kodem_pl Badynski? Pewnie tak... 30.01.07, 11:30
              na glupote nie ma leku;-)
    • wujaszek_joe Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 22:42
      ale burak:) chociaż jesli to było jego ostatnie 60zł to nikt by nie wytrzymał.
      infolinie to jedyna i ostatnia forma pomarudzenia z globalną korporacją:)
      tyle że wysłuchuje tego taki sam niewolnik.
      ciekawe kto to nagrał, neste może mieć problem
    • habudzik Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 23:33
      Fajnie się tego słucha . Nagroda dla p. Jarka i dla tych co go tak wyszkolili .

P.s. Ciekawe czy słuchali tego ci którym tu na forum nerwy puszczają i uzywają
      podobnych określeń wobec swoich adwesarzy , taki np: Klemens1 ?????
      • mis.z.wiertarka Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 28.01.07, 23:35
        slodkie.
      • klemens1 Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 30.01.07, 15:14
        Jakie nerwy. Po prostu stwierdzam fakt. Oskarż mnie o zniesławienie - z łatwością się wybronię.
    • dyfuzor93 Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 29.01.07, 01:12
      konsultant ostoja spokoju a klient jego przeciwieństwo
    • mary_elx prosty wniosek - nie tankować na Neste. 29.01.07, 02:27
      Niezależnie od chamskich odzywek pana T.B. nalezy się liczyć z tym, że automaty
      na Neste psują się, co może postawić klienta w kłopotliwej sytuacji, jeżeli np.
      wyda ostatnie pieniądze na benzyne, której nie będzie mógł zatankować. A co by
      było, gdyby to był środek nocy, ten człowiek był z obcego miasta, nie miał przy
      sobie ani grosza więcej ani karty do bankomatu? To oczywiśie nierozsądne - "nie
      mieć przy sobie ani grosza" - ale firma Neste jest w takich przypadkach
      bezduszna. Lepiej więc bezdusznie omijać te stacje. Ciekawe też kto dokonał
      nagrania - bo jeżeli pracownik Neste, to niewykluczone, że pewnego dnia w
      intenrecie znajdą się też adresy i numery kart kredytowych innych klientów
      stacji...
      • al9 bzdury mary, bzdury 29.01.07, 07:47
        adresy i nr kart?
        adres podają tylko firmy żeby otrzymywac faktury - dane firm nie sa objęte
        ochrona danych osobowych.
        To raz.
        A nr kart nie zna Neste - zna je operator transakcji i bank.

Prosty wniosek - myśleć najpierw potem pisać
        al
        • mary_elx czyżby? 29.01.07, 08:12
          > adresy i nr kart?
          > adres podają tylko firmy żeby otrzymywac faktury - dane firm nie sa objęte
          > ochrona danych osobowych.
          > To raz.

Zdaje się, że pan T.B. nie jest firmą i nie chciał faktury, a jednak jego adres
          znalazł się w internecie, chociaż powinien był pozostac do wiadomości jego i
          pracownika call center.

> A nr kart nie zna Neste - zna je operator transakcji i bank.

Jesteś pewien? Zdaje się, że całe to ustrojstwo na stacji (paliwomat) jest
          własnością Neste - więc i dane, które do niego wchodzą mogą być odczytane przez
          pracowników Neste. Trzeba choćby ustalić, że faktycznie płatność była dokonana
          kartą należącą do danego człowieka - w przeciwnym razie możnaby przecież
          zgłosić reklamację bezpodstawnie i wyłudzić pieniądze od Neste. Dostęp do ma
          wiele osób.

> Prosty wniosek - myśleć najpierw potem pisać

A ty przestań myśleć tak, jak cię uczyli na praniu mózgów tylko zacznij myśleć
          lateralnie. Rozważaj różne możliwosci, analizuj, wyciągaj wnioski.
          • al9 pranie mózgów... Oj mary mary - niedobra mary 29.01.07, 22:49
            na tym praniu mózgów nauczyli mnie jednego - nie wypowiadac sie na tematy, o
            których nie mam pojęcia. Zawodowo jestem związany z bankami więc POWTÓRZĘ -
            transakcje są autoryzowane przez operatora, Neste , jak zresztą miliony innych
            punktów akceptacji kart - nie autoryzuje transakcji!!!! Jasne?
            I jeszcze jedno: moze to nie neste udostępniło w sieci to nagranie... tylko ten
            cholerny burak!!!
            Zresztą to pewnie twój mąż...
            nie pozdrawiam
            al
            • mary_elx Re: pranie mózgów... Oj mary mary - niedobra mary 30.01.07, 09:40
              > cholerny burak!!!
              > Zresztą to pewnie twój mąż...
              > nie pozdrawiam

Od razu widać, żeś jest zawodowo zwiazany z bankami. I nie ważne, czy tam tylko
              sprzątasz, czy prezesujesz - takie samo chamstwo i końskie okulary. Widzisz, ja
              jestem zawodowo związny z róznymi branżami, w tym paliwową, i wiem jak działają
              paliwomaty na Neste. Otóż dane z karty kredytoiwej za pośrednictwem czytnika
              trafiają nie tylko do operatora transakcji, ale także do Neste. Mają do nich
              dostęp między innymi technicy obsługujący te maszynerię, jak się coś zatnie.

A wątpoliosći co do źródła nagrania też mam. Wiem jednak, że jest to reklamacja
              AUTENTYCZNA.
      • kasia_mm Re: prosty wniosek - nie tankować na Neste. 29.01.07, 07:49
        oczywiscie masz racje zakladajac taki czarny scenariusz - ostatnia gotowka,
        obce miasto
        zauwaz jednak ze Neste w 99% sa w miastach, duzych miastach wiec nawet
        zakaldajac brak paliwa i ostatnia gotowke na nie - przecietnie myslacy czlowiek
        zakladajacy ze moga byc jakiekolwiek klopoty z automatem bezobslugowej stacji
        jedzie na stacje obslugowa ktorych w miastach sporo i to czesto kolo siebie

co do klienta - cham nad chamy, pracownik moim zdaniem powinien sie rozlaczyc
        po pierwszych bluzgach
        tankuje na neste od chyba dwoch lat i nigdy mi sie takie problemy nie zdarzyly
        aczkolwiek przy wielkich mrozach w Lodzi rok temu automat odrzucal np karte
        kredytowa i gdyby nie to ze mialam gotowke - nie zatankowalabym
        • ada9611 Re: prosty wniosek - nie tankować na Neste. 29.01.07, 11:38
          mozna miec nerwy,ale takimi epitetemi rzucac,wstd i chanba.
    • niknejm Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 29.01.07, 13:02
      1. Klient nie wykazał się kulturą.
      2. Pracownik call center chyba chciał rzeczywiście jeszcze bardziej klienta
      wkurzyć. Niepotrzebnie po kilka razy pytał o tą samą, podaną już informację. I
      po co?
      3. Sam nigdy nie miałem problemów na Neste. Przestałem tam tankować, bo różnica
      w cenie w stosunku do BP znacznie sie zmniejszyła, a na Ultimate98 samochód
      pali mi o kilka % mniej (choć nie powinien :-( ) - więc wychodzę na to samo.
      Jedyne, co mnie wkurza na BP, to kolejki - na Neste po prostu płacisz w
      dystrybutorze, a na BP czasami trzeba chwilę odstać. Jakby BP wprowadziło
      mozliwość zapłaty w automacie - byłoby super.

Pzdr
      Niknejm
      • al9 automat na BP 29.01.07, 22:55
        marża na paliwie - ostatnio nie najgorsza - generalnie jest psia. Stacja
        zarabia na sklepie, bistro, myjni. To więcej niż 60 % przychodu.
        Wniosek - automatów na bp nie będzie...
        Pozdr
        al
        • niknejm Re: automat na BP 30.01.07, 11:35
          Fakt... Jak już gość wlezie do sklepu, to może coś kupi... Z drugiej strony -
          mogliby trochę zredukować obsługę. Nie wiem, co bardziej sie opłaca.
          Podejrzewam, że jednak automatów nie założą.

Pzdr
          Niknejm
    • programistajava Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 30.01.07, 10:54
      Klient to Burak do potegi Ntej.
    • hydromanekin Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 30.01.07, 11:15
      Zakladajac, ze nagranie nie jest "wyrezyserowane", to facet nadaje sie do
      natychmiastowego przeniesienia do zakladu zamnkietego. Jezeli, zrobil taka
      awanture o 60 zl (sic!), to ciekawe co by bylo jakby ktos np. zarysowal mu
      niechcacy auto...
      • krakus.mp Re: Dla tych, ktorzy tankuja na NESTE 02.02.07, 20:32
        Niezły motyw,ale Lebiedź w TPSie jest lepszy.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka